CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Ihana sunnuntai

Nukuin yhdeksään, join aamukahvit tässä koneen äärellä, katsoin televisiosta sisustusohjelmat, laitoin ihanaa ruokaa, söin ja istahdin taas tähän koneen äärelle. Jalkani ovat mukavasti pöydällä ja kone on sylissäni. Lohiherkkua täynnä oleva masuni yrittää tunkea koneen päälle, mutta siitäkin huolimatta minun tekee mieli kahvia. Kohta kyllä keitän..

Minulla on tosi hyvä olo. Kännykkäni on äänettömällä, koska kaipaan nyt omaa rauhaa ja hiljaisuutta. Tällainen minä olen - hyvin sosiaalinen, mutta haluan silti vetäytyä välillä tänne omaan kolooni pois ihmisten parista. Olen kuin tuo ylälaidan omaan altaaseen hypännyt kala. Siksi siis valitsin tämän blogipohjan.

Tänään tarkoitukseni on askarrella kortteja. Eilen illalla aloittelinkin jo vähän niitä. Leikkelin ja liimailin tällaisia erikoisia Seinäjoen käsityömessuilta ostamiani jutskia:


Värikkään taustakuvan päälle liimataan ääriviivatarra, jonka kuvioiden välissä on kontaktimuovin kaltainen läpinäkyvä tarra. En osaa selittää asiaa paremmin enkä tiedä mikä tuon systeemin nimi on. Lumikellot myi näitä jutskia messuilla, mutta nyt en onnistunut löytämään niitä heidän nettisivuiltaan vaikka ne varmastikin ovat siellä. Minulle tuo oli ihan uusi juttu vaikka monille kortintekijöille ehkä jo menneen talven lumia.

Esittelen täällä valmiita kortteja kunhan saan ne valmiiksi. Ehkä siis jo tänään.

Ei himpatti - nyt on kyllä saatava kahvia! Se on moro!-----------------------------
Lisäys myöhemmin samana päivänä:

Tia näppäränä etsi Lumikellojen sivuilta nuo kuvat. Ne löytyvät täältä.
Kiitos paljon Tia!

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Noita korttijuttuja minäkin haluaisin tehdä, kunhan vaan löytyisi aikaa. Minäkin taidan nyt lähteä kahville, ukkokulta tuolta alakerrasta jo huhuilee ;)

Anu kirjoitti...

Marjukka - Niinpä, aika ei riitä kaikkeen kivaan. Minä sain tosi tyhmiä kortteja aikaiseksi. Laitan niitä kuitenkin tänne tollisteltavaksi kunhan vaan jaksan.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen