CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Lauantai-illan huumaa

Eilen vietin iltaa yksikseni - niin kuin yleensäkin. Mietin siinä Avaraa Luontoa katsellessani, että pitäisiköhän minun lähteä pitkästä aikaa haistelemaan kaupungin ravintolaelämää. Kaivoin jääkaapista siiderin, joka minulta jäi nauttimatta keskiviikkona eli saunailtana.

Avara Luonto ja siideri - melkoista irrottelua! ;)

Kun Avara Luonto loppui niin vaihdoin kanavaa ja kukas siellä lauloikaan..

- iki-ihana Juha Tapio!

Harmitti, kun en ollut huomannut konserttia ohjelmatiedoissa. No, onneksi edes puolessa välissä hoksasin kääntää sille kanavalle. Neuloin kaulahuivia ja kuuntelin ihania sanoituksia. Tunnelma kodissani muuttui lähestulkoon hartaaksi.
Kun konsertti loppui niin mieleni teki taputtaa. Niin hieno se konsertti oli.

Minun oli aika päättää lähdenkö baariin vaiko en...? Nousin sohvalta ja vilkaisin olohuoneessani olevaan suureen pyöreään peiliin. Sieltähän se vastaus löytyi: EI baariin! Silmieni ympärillä olevat ihottumat loistivat punaisina. Iho oli aivan kuiva ja ärtynyt. Ei sillä naamalla viitsinyt lähteä minnekään illanviettoon. Kirosin hetken naamatauluani ja poistuin peilin luota.

Tulin tänne makuuhuoneeseeni, laitoin tuoksukynttilän palamaan ja musiikin soimaan. Sitten otin esille Aku Ankka-kansiot ja aloin leikkelemään niistä osoitelappuja pois. Yksi, kaksi, kolme, neljä,..


Kansioita oli 12 ja kussakin 26 lehteä. Sain napsia siis aika monta osoitelappua irti!
No, mitäpäs sitä muutakaan sinkkuihminen lauantai-iltana tekisi. Heh heh heee... =D

Akut ovat menossa kirppikselle ja siksi tein sellaista puuhaa. Katselin samalla lehtien kansikuvia ja niissä oli jokunen tosi hauskakin. Paras oli kuitenkin tämä keltaisten kansioiden kansikuva:

Akun ja minun ompelutaidot ovat samaa luokkaa! =D

Kun olin hoidellut Akut niin tulin tähän koneen äärelle. Tein pitkästä aikaa tutustumiskierroksen minulle aivan uusiin blogeihin. Niitä selatessa taisi vierähtää muutama tunti. Sitten tulikin Nukkumatti...

15 kommenttia:

anne kirjoitti...

Hups, heitin äsken kommentilla, mutta niin pitkään olin lueskellut täällä blogiasi ristiin rastiin, että mihin lie sen kommentin laitoin,tähän oli tarkoitus laittaa...:) Vanhuus ei siis taida todellakaan tulla yksinään!
Mitä tuohon illanviettoosi tulee, niin sehän kuulosti oikeinkin mukavalle ja rentouttavalle.

Anu kirjoitti...

Anne - Kyllä se toinenkin kommentti löytyi tuolta jostain. Kiva kun tulit pyörähtämään. Täällä minä vaan jorisen kaikenlaista aikani kuluksi.
Eilinen koti-ilta oli kyllä tosi mukava. Tällainen kotikissa olen. Mjau!

minde kirjoitti...

Juha Tapion konsertin huomasin minäkin vasta lopussa. Olis kyllä mielellään katsellut ja kuunnellut kokonaan. Levyltä sitten:)

Anu kirjoitti...

Minde - Juha Tapio on kyllä tosi sympaattinen esiintyjä. Hänen esiintymisensä on rauhallista ja luonnollista. Minulle ainakin tuli hyvä olo katsellessa ja kuunnellessa. Eiköhän konsertti uusita tässä joskun lähiaikoina.

minde kirjoitti...

Ai uusitaan? Sehän on hyvä uutinen. Pitää muistaa. Totta, on rauhallinen ja symppis esiintyjä.

Maria kirjoitti...

Hei Anu ja kiitos vuolaasta kommenttitulvasta blogiini. Piti tulla ihan tänne kurkkaamaan kuka olet ja kertomaan terveisiä :-)

Nia kirjoitti...

Kuulostaa munlaisilta viikonlopun vietoilta:D Harvoin käyn missään eikä oikeastaan edes mieli tee. Mielummin jään vaikkapa laputtamaan akkarikansioita;)

tia kirjoitti...

Mitäs sitä meluisaan baariin kun on kotonakin hyvä olla ;-)

Noh, kyllähän joskus on hyvä tuuletella.

Tuo Akun kuva on mainio.

Anu kirjoitti...

Minde - En ole varma uusitaanko, mutta yleensä konsertit tulevat pari kertaa ihan perätysten.

Maria - Löysin eilen illalla blogisi ja ihastuin siihen. Tänä aamuna sitten tutkin sitä oikein perusteellisesti. Olet loistava sisustaja. Kotisi on täynnä ihanaakin ihanampia esineitä. En voinut olla ylistämättä niitä ja siitä se hillitön kommenttitulva. Sori!

Nia - Minä kävin ravintolassa viimeksi elokuun alussa ja silloinkin olin liikkeellä siksi, että tuttavani bändi oli soittamassa kyseisessä paikassa.
Olen siis todellakin kotikissa.
No, onhan minullakin ollut aikoja jolloin olen käynyt rilluttelemassa enemmän. Ei vanha enää jaksa. ;)

Tia - Rakastan kotiani ylikaiken. Täällä on hyvä olla.
Eikös olekin mainio kuva! =D

Marika kirjoitti...

Itse olen sellainen kotikissa, että en osaa oikein kuvutellakaan viikonloppua muuten kuin kotona kynttilöitä poltellen ja telkkaria katsellen.. :D Mulla nousi hiukset pystyyn, kun huomasin millaisen ihanan Aku Ankka kasan olet viemässä kirppikselle! Iih! Olen itse aivan äärimmäinen Aku Ankka-fani, luen ihan joka ikinen ilta jotain Aku Ankka-sarjakuvaa. Ostan joka kuukausi sen uusimman taskukirjan kaupasta, Aku Ankka-lehti ja Roope-setä tulee kotiin tilattuna. Kirjastolta kannan vähän väliä kasan sarjakuvia ja meillä on omassakin varastossa niin iso pino noita vanhoja Aku Ankkoja, etteivät ne mahdu edes meidän hyllyyn! :)

Anu kirjoitti...

Marika - Tiesin, että tuon Aku Ankka-kasan näkeminen herättää sinussa voimakkaita tuntemuksia. =D
Olet kertonut blogissasi Aku-fanituksestasi. Veljeni on samanlainen höpsö kuin sinäkin. Hän lähestyy iältään jo viittäkymppiä, mutta niin hänelle vaan tulee yhä Aku kotiinkannettuna. Nyt hän on kuitenkin päättänyt luopua osasta aarteistaan.

Älä sure lehtien kohtaloa. Eikö ole ihana juttu, että joku Aku-fani saa ostaa ne itselleen kirpparilta! =)

Marjukka kirjoitti...

Sinun juttujasi on sitten mielettömän hauska lukea. Ne ovat niin elävästi kerrottuja, että kaikki näkee ihan selvästi silmiensä edessä.Meilläkin ollaan oltu Aku Ankka-faneja. Meillä Aku Ankka tuli ensin minulle (jostain 50-luvulta alkaen) ja sitten nuoremmille siskoilleni. Sitten omille lapsille. Nyt on ollut pieni tauko, mutta varmaan täytyy taas tilata, nyt tuolle mummun kaverille, eli Daniil-pojalle.

Anu kirjoitti...

Marjukka - Äläpäs, äläpäs nyt kehuskele. Kerron vaan niin kuin asiat ovat.
On Aku Ankka vaan ihmeellinen lehti, kun se säilyttää suosionsa aina vaan. Sitä lukevat niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Ihmeellistä. Minä en ole koskaan ollut ihan hirmuisen innostunut siitä. Luin kyllä veljeni ja siskoni ostamat lehdet ja kirjat, mutta enemmän tykkäsin kuitenkin lukea runoja. Luen niitä edelleen.

Ritva kirjoitti...

Hah, minuunkin pätee tuo ompelujuttu

Anu kirjoitti...

Ritva - Kohtalotoveri siis siellä. Otan osaa. ;)
nimin."ompeli hienon paikan takkiin - tosin päällipuolelle"

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen