CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 11. kesäkuuta 2009

Ai mikä sade..?

Tässä sitä aloitellaan vapaapäivää ja vettä sataa ihan kaatamalla. Näin sen täytyy olla vaikken sitä näekään vaikka kuinka ikkunoista kurkistelen. Tuo auringonpaiste on varmasti ihan vaan unenpöpperöisten silmieni aiheuttama näköharha. Eilenkin raahasin sadeasun työpaikalleni, koska tiesin illalla satavan vettä. Vaan miten se sade tuntui jotenkin niin kuivalta..? Pyöräilin ihan vaan T-paidassa kotiin enkä tuntenut olevani mukana Miss märkä T-paita -kisassa. ;)

Joopasen joo. Meni sääennusteet "vähän" pieleen. Vaan enpä valita.

Sisäinen kelloni on tainnut naksauttaa herätyksen päälle 6.15. joka ikiseksi päiväksi. Vapaapäivinäkin silmäni rävähtävät auki viiden minuutin tarkkuudella. Vaikka kuinka yritän saada unen uudestaan niin eipä se vaan onnistu. Tänään olisin halunnut nukkua pidempään, koska huomenna joudun nousemaan ylös jo ennen neljää. Olisi ollut hyvä nukkua hieman varastoon, mutta minkäs teet kun ei nukuta niin ei nukuta.

No, nytpä en löpise enempiä vaan pistän tänne pari vaatimatonta kuvaa vaatimattomasta parvekkeestani. Ajatus kuvien laittamiseen lähti muuten siitä, kun katselin Papun kukkaprojektia. Meillä näyttää olevan sama maku kukkien sävyn suhteen. Erona on kuitenkin se, että minulla on vain yksi ainoa kukka, mutta Papulla on monta kukkaa ja niiden joukkoon mahtuu myös yksi hieman erikoisempikin eli keijunmekko. Minä en ainakaan törmää siihen kovin usein. Täytyy myöntää, että aloin miettimään josko sellaisen hankkisin..

No, tässä tämä yksi ainoa parvekekukkani:



Vaikka se onkin pieni niin siinä on peräti 9 kukkavartta. Reipas ja sievä yksilö siis kyseessä. =)

Pakko laittaa vielä toinenkin kuva, jossa koreilee hassu kastelukannuni. En voi sille mitään, että siitä tulee joka ikinen kerta mieleeni amppari mehujää.





Minulla on omituinen inho/tykkäys-suhde tuohon kannuun. Se on ensinnäkin ällöttävän imelän värinen. Sen lisäksi siitä on mahdotonta kaataa vettä kukalle ilman, että vettä roiskuisi pöydälle. Se oli jo kerran matkalla kirpputorille, mutta palasikin kotiin. Joku siinä vaan kiehtoo - ehkä se on juuri se "ampparimaisuus". =D

Nyt on aika ryhtyä tekemään kotihommia ja sitten pääsenkin pyöräilemään. Saas nähdä minne tänään eksyn.

Oikein mukavaa kesäpäivää kaikille!

6 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Hauska tuo amppari-kannusi. Miula on vihreä peltinen kannu ja siinä oli tuommonen tötterö päässä ja se piti nakata metallinkeräykseen ku se tursus sinne sun tänne veet sitte siitä. Ilman sitä toimii loistavasti, oiskos tuossa irrotettava tuo kukkaosa? Näemmä on sama väri, mutta eri kukkamaku, en SIEDÄ pelargonioita, en tiedä mikä on, mut miule se rehu ei iske, vaikka siitäkin löytyy tuota upeaa väriä.
Sääennusteet onkii ennusteita, täälläkin pitäis tänään olla sadekuuroja, ei oo viel näkyny, ehkäpä niitä tulee sitte iltapäivällä.
Kuinkas sitä noin aikasin pitää herätä huomenna, ennen kukon laulua jo?
Vai et sie ui.... mitäs se semmonen touhu on :D Miun lempipuuhaa kesällä.
Hyvää vapaapäivää!

Nia kirjoitti...

Suloinen kukka siellä pöydälläsi istuskelee, varsin komea yksilö!

Sadeilmoja täälläkin on jonkinverran ollut ja toivon, että niitä tulisi lisää. Pidän sateesta:)

tia kirjoitti...

Ei sada tänään onneksi ja aurinkokin löysi meille, sillä taitaa olla kanssa kello kun eilen tuli myös iltapäivällä.
Hieno tuo sinun kannusi, yleensä viha-rakkaus suhe kiinnostaa monia ;-) eikä siitä pääse eroon.

Anu kirjoitti...

Papu - Tötterö on hitsattu kiinni enkä halua edes siitä eroon, koska se on osa kannun söpöyttä. Koristehan tuo oikeasti taitaa ollakin.
Vai et siedä pelargonioita. Höh! Minä taas tykkään sen jämäkkyydestä ja runsaasta kukinnasta. Arvaappas mitä kukkaa minä en voi sietää...? No petunioita. Ne on sellaisia ällöttävän tahmeita. Yök!
Meillä menee nämä lajimieltymykset kyllä ihan ristiin, mutta eihän tapella. ;)
Huomenna on työmatka eli palaveri kaukana kotoa. Joudun kulkemaan junalla ja se kiertelee puoli Suomea ennen kuin menee sinne minne pitääkin. =(
En osaa uida enkä tykkää vedestä muutenkaan kuin juomana. =)

Nia - Tykkäät sateesta..!? No voi hyvät hyssykät. On meitä moneen junaan. Hih hih hih.. ;)
Täällä on ollut kaunis poutapäivä tänään. Välillä on ollut pilvisempää, mutta sadetta ei ole tullut.

Tia - Totta - viha-rakkaus-suhde voi olla todella mielenkiintoinen ja vangitseva. Niin kai tässä on käynyt minulle ja ampparikannullekin. =D

Papu kirjoitti...

Erilaisuus on rikkaus, eikä asuta samas osottees ni ei tapella kesäkukista. Enpä miekään tykkää petunioitten tahmeudesta ku nyppii niitä kuivaneita, mutta ne kukat on niin pehmeän kauniita :D
Hyvää reissua vaan, törmätään taas. Se on, et joistain paikoista ei jonnekin pääse kyllä ku kiertämällä sen puol Suomee ;)
No en laske miinukseks uimataidottomuutta, eipä miun murukaan osaa, mutta mie nautin siitä todella!

Anu kirjoitti...

Papu - Joo, just se kukkineiden kukkien nyppiminen nyppii. Upeasti ne kyllä kukkivat ja kukkien samettinen pinta on kaunis.
Uimataito ei olisi pahitteeksi. Siitä olisi iloa ja joskus ehkä jopa hyötyäkin. Olen pelännyt vettä ihan pienestä asti. Hassua, että elin lapsuuteni melkein järven rannassa. Pari vuotta sitten olin menossa aikuisten uimakouluun, mutta se oli täynnä enkä siksi ppäässyt mukaan. Olin oikeastaan aika helpottunut.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen