CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ajattelen liikaa

Olen viettänyt tänään vapaapäivää ja puuhastellut kaikenlaista pientä. Nyt kun ajattelen päivääni niin olen sitä mieltä ettei minun olisi kannattanut nousta sängystä ollenkaan. Kaikki mitä olen yrittänyt tehdä on mennyt suteen!

Laitoin ruokaa, joka meni niin pahasti pilalle etten saanut syötyä sitä.



Tuo lautaselle nostelemani litku on spaghettikastiketta. Eikös olekin herkullisen näköistä!?! :D
Ensimmäisen ja viimeisen kerran yritin käyttää Maizenaa.

Leikkasin yhdestä suorakaiteen mallisesta matosta pyöreän eikä se näyttänytkään hyvältä lattialla. Tekele meni varastoon.



Noiden puuhien jälkeen olin todella väsynyt ja päätin ottaa pienet päiväunet mutten saanutkaan unta. Olin entistäkin väsyneempi, kun kömmin pois peiton alta.

Yritin myös kirjoittaa viime aikojen kuulumisiani tänne muttei siitäkään tullut mitään. Yritin parikin kertaa, mutta molemmilla kerroilla jäin miettimään jotakin sanaa enkä päässyt eteenpäin.

Ensimmäisellä kerralla kirjoitin, että eilinen työpäiväni oli todella haastava. Aloin sitten miettimään, että pitäisikö minun kirjoittaa päivän olleen haasteellinen. Kumpiko olisi oikea sana; haasteellinen vaiko haastava. Vai tarkoittivatko ne molemmat samaa asiaa..? Päätin etsiä googlesta apua asiaan ja siitä tulikin pitkä kierros eri sivustoilla. Luin lukemattomia juttuja, joissa keskusteltiin noiden sanojen käytöstä. Yllättävän monet olivat ärsyyntyneitä niiden liiallisesta viljelystä uutisissa. Eksyin myös terveydenhuollon sivuille ja niillä puhuttiin paljon haastavasta käytöksestä. Sen nettikierroksen jälkeen en jaksanut enää kertoa työpäivästäni mitään.
No, joka tapauksessa eilinen työpäiväni oli todella haast.. täynnä hankalia tilanteita. ;)

Toisella kerralla päätin kirjoittaa muutaman sanan omasta maailmankatsomuksestani. No, mitenkäs siinä kävikään..? Juutuin taas yhteen sanaan. Aloin pohtimaan sitä kuuluuko sanoa humanitäärinen vaiko humanitaarinen. Eihän siinä auttanut muu kuin mennä googlettamaan.... Ja taas kahlasin lukemattomat sivustot unohtuen samalla lukemaan monenlaisia juttuja. Tulin siihen tulokseen, että molempia sanoja käytetään paljon joten molemmat lienevät oikeita. Tuolla surffailukierroksellani perehdyin käsitteisiin; humanismi, moraali, etiikka, agnostisismi jne. 'Lääh lääh' Tuon kierroksen jälkeen pääni oli niin täynnä uusia asioita etten osannut kirjoittaa enää yhtään mitään siitä mistä olin aloittanut.

Tällainen minä olen eli ajattelen ihan liikaa joitakin pieniä juttuja. Työssäni olen samanlainen eli saatan jumittua johonkin yksityiskohtaan, jota en tiedä/osaa. En saa mielenrauhaa ennen kuin saan selvitettyä asian. Nykyinen pomoni, nykyiset työkaverini, entinen pomoni ja entiset työkaverini ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että ajattelen ihan liikaa asioita. Pakko se on uskoa. Vaan minkäs sitä luonteellesi teet....

Nyt tyhjennän pääni tämän päivän tapahtumista ja alan katselemaan unia. Öitä!

5 kommenttia:

Suffeli kuvailee kirjoitti...

heippatirallaa ja oikein ihanaa pääsiäistä ;)
ihanaa jo huhtikuu ja kevät jo pitkällä!

tia kirjoitti...

Sinä ajattelet liikaa minä kuulema liian monimutkaisesti ;-)

Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle tulin toivottamaan. Reissu tehty.

Anu kirjoitti...

Kahvikissa - Terveppä Terve! =)
Oi ihana huhtikuu ja kevät!
Mukavaa kevättä sinulle!

Tia - Mietipäs sitä mikäli me olisimme työkavereita! Hih hih. ;D
Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle myös!

Papu kirjoitti...

Mihis sitä koira karvoistaan pääsee. Maizena on ihan toimivaa, mutta tuo lopputulos on kyllä todella karmeen näköistä :(

Anu kirjoitti...

Papu - Tuo liemi oli livenä vieläkin karmeamman näköistä. YÄK!
Olen aina käyttänyt kastikkeisiin vehnäjauhoja eli tehnyt ne perinteisellä tavalla.
Viime viikolla katsoin yhtä kokkausohjelmaa ja siinä käytettiin Maizenaa. Ajattelin, että jos kerran ammattikokkikin käyttää sellaista niin jospa minäkin kokeilisin...
Katsoin pakkauksesta ohjeen ja suurustaminen vaikutti ihan lasten leikiltä. Olin ihan innoissani, kun sekoittelin sitä liemeen ja ajattelin miten se sakenisi ihan silmissä. Ei tapahtunut mitään! Luin pakkauksesta, että mikäli haluaa sakeampaa lientä niin sitten vaan lisätään Maizenaa ja keitellään pari minuuttia. Tein niin kuin kehotettiin. Ei, ei mitään sakenemista! En voi tajuta mikä meni pieleen. Sanoin hyvästit Maizenalle ikuisiksi ajoiksi.....

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen