CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 31. toukokuuta 2010

Sisäisen sisustajan herääminen osa 2

Eilen nukkumaan käydessäni kuuntelin sateen kohinaa. Viimeinen ajatus, jonka muistan ennen nukahtamistani on "voi ku aamulla ei satais". Sitten minä nukahdin ja aloin katselemaan unia. Enpä muista, että olisin ennen ajellut polkuautolla. Nyt ajelin sellaisella lapsuudenmaisemissani hienon herran kanssa. Olimme matkalla teatteriin. Minä nautin matkasta istuessani sen mustapukuisen herran sylissäni. Osoittelin sormellani tien varrella olevia taloja ja kerroin ketä niissä asui. Yhden talon pihan poikki kulki puhelinlangat ja mitä niiden päällä olikaan..?!? Lehmä! Kyllä, siellä kiikkui iso ruskea lehmä! Minä en yllättynyt kovinkaan paljon asiasta vaan kerroin sille hienolle pukumiehelle, että talossa asuu ihana taiteilijapersoona ja hän keksii mitä milloinkin. Minua hihitytti, mutta pukuherra vain tuhahti kireä ilme kasvoillaan ja jatkoi matkaa. Olimme menossa teatteriin.

Joo, ihan vääränlaisessa seurassa olin viime yönä. Tänään minulla on työpäivä ja pääsen taas mieleiseeni seuraan. Työkavereita minulla ei ole rinnallani, mutta tapaan taas kaikenlaisia mielenkiintoisia ihmisiä - todennäköisesti taiteilijapersooniakin. ;)

Oho! Minun piti kertoa vain eilisestä energiapiikistäni ja kirjoitinkin tuollaisen alustuksen. Aika mennä asiaan, että ehdin töihin..

Eilisten päiväkahvien jälkeen jatkoin siis olohuoneen huonekalujen kimpussa. Minulla kaksi aivan liian isoa sohvaa ja yksi aivan liian iso televisio. Niiden vuoksi huoneen järjestys on ollut vuosien varrella lähes muuttumaton. Televisioni on järkyttävän painava kuvaputkimalli eikä sitä siirretä yksin minnekään. Aikoinaan pyysin siskoni apuun, kun halusin siirtää television nurkasta toiseen. Silloin sain edes jotakin pientä muutosta olohuoneeseen. Viimeiset 6 vuotta televisio on nököttänyt samassa nurkassa. Mokoma rohjake!!! Olen jo vuosia haaveillut, että pääsisin siitä eroon. Olen ajatellut, että kyllä se jossakin vaiheessa alkaa temppuilemaan ja minulla on hyvä syy ostaa uusi. Ei, se toimii aina vaan moitteettomasti. Pari viikkoa sitten tein kuitenkin päätöksen hankkiutua siitä eroon. Meinasin ensin laittaa sen myyntiin Huuto.netiin, mutta totesin etteivät vastaavat rohjakkeet ole käyneet siellä kaupaksi. Päätin siis etsiä sille uuden kodin muuta kautta. Lahjoitan sen hyvälle ystävälleni. Nyt rohjake ja minä odotamme, että ystäväni saapuu...

Ou nou! En ole vieläkään päässyt asiaan. ;D
Näyttää siltä, että eilinen energiapiikki on puhkaissut juttusuonenikin! Hih hih hih..

Taitaa olla paras, että kerron vain kuvin mihin jamaan olohuoneeni jäi eilisen huonekalujen siirtelyn jälkeen:



Rohjake esti minua saamasta sohvia niille paikoille minne ne aion laittaa. Lähemmäksi tavoitetta ne kuitenkin sain. "Hieman" epäkäytännöllinen asetelmahan tuo nyt on, mutta joku päivä rohjake lähtee ja sitten toinen siirtyy metrin oikealle ja toisen taas tuuppaan takaseinään kiinni. Sitten on kulma kohdallaan. Tällä hetkellä se rohjakekin on toisen sohvan käsinojan takana. Olkoot! Televisio ei ole minulle tärkeä kapistus.

Huonekalujen siirtelyn, pölyjen pyyhkimisen ja imuroinnin jälkeen näpersin vielä korvakoruja. Tässä muutamat:



Nyt äkkiä suihkuun, aamupalalle ja töihin. Ai niin.. Sitä piti vielä sanoa, että älkää hyvät ihmiset menkö ostamaan Iskusta huonekaluja!!!! Ne on niin hemmetin laadukkaita ettei ne hajoa ikinä! ;D
Noidenkin sohvien kanssa joutunen elämään vielä toiset kymmenen vuotta. Arvatkaapa vaan tekisikö mieli jo muuttaa olohuoneen väritystä. Kyllä! Vaan mitäpä värejä noin hallitsevan värisiin sohviin voisi yhdistää..? Eipä juuri mitään!

Mukavaa toukokuun viimeistä päivää kaikille!

19 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Verhoilutat nuo uusiks! Se on kannattavaa kun on hyvät huonekalut ja taatusti saa väriä vaihdettua. Siul on kyllä ollu touhua todella paljon eilen :) Ja vitsi tuota sohvan kokoa, no eipä meille mahtuiskaan noin iso, ehkä joku päivä joku vähän isompi tulee tännekin.

Anu kirjoitti...

Papu - Verhoilu on ollut harkinnassa viimeksi tänä keväänä. Ei kannata. Työ ja kangas tulevat maksamaan niin paljon. =(
Joo, onhan tuossa tilaa yhdelle ihmiselle. Eipä sisko sanonut suotta sitä aikoinaan kilometrisohvaksi! ;D

sea kirjoitti...

Toi on muuten jännä. Kaikki telkkarin myyjät aina sanoo ettei kannata huuto.nettiin laittaa kun ei sieltä telkkareita osteta. Mä olen kaikki telkkarini ostanut sieltä ja aina voivotellut kun on liian kalliita ja liian suppea valikoima. Olen useamman vanhan telkkarin käyttänyt loppuun. :D Nyt on tosin (tai eiiiihän meillä mitään, tietenkään, hyshys) pikkusiskon isältä saatu iso telkkari joten uuteen vanhaan ei ole tarvetta pitkään aikaan.

Anu kirjoitti...

Sea - Kyllä Huuto.netissä näyttää käyvän televisiokauppa, MUTTA...
nuo jättimäiset kuvaputkitelevisiot ovat jääneet myymättä. Tein tutkielmia niiden osalta.
Littanoitahan niiden pitää olla nykyään.

Maksoin tuosta rohjakkeesta muuten yli kymppitonnin aikoinaan! JÖSSES!!!

Papu kirjoitti...

Niin joo maksaahan se, mutta toisaalta jos sohva on oikeesti laadukas niin miusta ois ehken kannattavaa. Ellei sitten tahdo koko sohvan mallia vaihtaa ;) Mie ite täällä ajattelin, että tuon vois tehä itekin, esim ne punaset osat ompelis niin sillähän sitä sais ihan uutta ilmettä. Mutta ymmärrän kyllä, ettet sie sitä ala tekemään.
Hyvin on siskos nimittäny tuota! :)

Anu kirjoitti...

Papu - Ai ymmärrät sen etten minä ala itse ompelemaan. Höh! Meikähän ompelis ne tosta vaan suit sait sukkelaan. Hih hih hih. ;D

Ei vaan... Sohva on tuollainen suora pötkylä joten vähänkin ompelemista harrastellut saisi ommeltua päälliset itse.

Papu kirjoitti...

:D Halaus! Sie oot hyvä väkertämään koruja! Jokainen on hyvä jossakin!

Anu kirjoitti...

Papu - Voisin olla hyvä väkertäjä, jos keskittyisin opettelemaan. Joku päivä vielä menen hopeatyökurssille. Näin on! ;)

Blue nun kirjoitti...

Minäkin kerran meinasin verhoilla mun sohvat, tai siis verhoilututtaa. Oli muuten Iskusta =D Maksoi verhoilu enemmän kuin sohvat, joten haaveeksi jäi.
Hitsi, sä teet koruja! Onko vaikeeta, tarvitaanko esim. korviksien tekoon hirveesti välineitä?
Ja sitten:
Vähänkö hämmästyin kun ekaan kirjoitukseeni oli tullut kommentti =D Kun mietin nimeä blogille, tiesin, että on pakko olla jotain sinistä ja englanniksi :) Sitten aattelin, että olen ihan noviisi kirjoittaja, eli nunna =D (oli mielessä juu se blue nun-viini) Mutta niin minusta tuli Blue nun :) Oon mä sen jossain vaiheessa kertoillut blogissanikin, mutta sitä nyt ei löydä vanha erkkikään enää kirjoitusten seasta =D

marjukka kirjoitti...

Mistä tuollaisia energiapiikkejä saa, minä nimitäin tarviisin sellaista!
Hyvä tietenkin, kun tavarat kestää ja on hyvälaatuisia, mutta tuo ongelma sitten tulee. Ei hyviä ja ehjiä raski pois heittää. Minä kerran vaihdoin siskon kanssa joksikin aikaa sohvakalustoa, kun molemmat oltiin kyllästytty omiimme ;D

Anu kirjoitti...

Marjukka - Minä ainakin saan energiapiikin lähes aina muutamaa päivän ennen menkkoja. Harvoin osaan hyödyntää ne näin hyvin. =)
Tuo sohvanvaihtosysteemi on loistava idea!!! Meikäläisellä vaan on sellaiset sohvat ettei niitä kuka tahansa huolisi itselleen.

Blue Nun - Kiitos, kun selitit tuon nimi jutun ihan henkilökohtaisesti. Kovasti oli vaivannut mieltä.
Tuollaisten yksinkertaisten korujen tekoon ei tarvitse mitään muuta kuin kahdet pihdit ja leikkurit. Sitten vaan hankkii valmiita koukkuja, helmiä ja vaikkapa suoria tappeja joihin pujotella niitä helmiä. Väitän, että noilla välineillä ja tarvikkeilla kuka tahansa saa tehtyä korviksia!

Blue nun kirjoitti...

Kiito tiedosta, täytyypi harkita hommaamista kun kerran niin himottaa tehdä koruja :)

Tiina kirjoitti...

Toivottavasti et nyt ihan kauheasti loukkaantunut siitä eilisestä kommentistani, mutta kun se oli aika primitiivireaktio. Mä niiiin olin yrittänyt suojella itseäni siltä loppuratkaisulta ja sitten...
Mutta ei se mitään, niin mä vähän pelkäsinkin, että väärähän sen kisan voittaa. ;)

Anu kirjoitti...

Tiina - NO EN TODELLAKAAN LOUKKAANTUNUT!!!!!!!!!!!!
Yritin laittaa sen jutun ajastettuna eli niin, että se näkyy yhdeksän jälkeen. Epäonnistuin. Ajattelin sitten, että ei kait se haittaa ja annoin jutun olla. Voi hemmetti, että harmittaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oon todella pahoillani!!!! :(
Meni oma iltakin pilalle sen jutun takia. :(

Abana kirjoitti...

Olipas ihanaa lukea juttujasi pitkästä aikaan! Luin putkeen kaiken mitä oli jäänyt väliin. Ja nyt pomppaan kuvablogiisi...
:-D

Anu kirjoitti...

Abana - No terve pitkästä aikaa!
Melkoisen turhia jorinoita tässä on tullut julkaistua. No, onneksi sentään harvakseltaan vaan. ;)

Tiina kirjoitti...

Ai se oli ajastettu!!! No sitten ymmärrän. Syytetään siis bloggerin ajastusta. :)
Sattuuhan näitä eikä se nyt oikeasti mikään elämän ja kuoleman asia ollut. Ihan yhtä hyvin se tieto olis voinut pompsahtaa eteen jostain muualtakin. :D

Anu kirjoitti...

Tiina - Kyllä se on ihan meikäläisen moka. Tyhmä mikä tyhmä. Otan opikseni.

En ymmärrä miten se ajastus toimii. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun yritin käyttää sitä.

Anu kirjoitti...

Tiina - Testasin nyt ajastusta. Onnistui.

Se tässä harmittaa, kun annoin jutun olla vaan silloin. Fiksuna olisin poistanut sen, koska tuloslähetys oli käynnissä. Hetken mietittyäni tulin kuitenkin siihen tulokseen, että eihän kukaan finaalia katsova ole netissä notkumassa eikä ainakaan eksy blogiini. Niinhän sitä olisi luullut!

Joo. Tämä asia lienee loppuunkäsitelty. Elämä jatkuu. ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen