CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Lepoa, lepoa, lepoa,..

Heräsin tänä aamuna jo kuudelta vaikka olisin saanut nukkua pitkään. Kyllä kuulkaas jurppi!!! Sama juttu oli keskiviikkona, kun minulla oli vapaapäivä. Sisäinen kelloni näyttää pärähtävän soimaan siihen aikaan. Toisaaltahan se on ihan hyvä juttu, sillä arkiaamuisin herääminen ja töihinlähtö ei tuota tuskaa.

Tämä päivä on tuntunut loputtoman pitkältä. Syynä on se, että olen ollut niin väsynyt etten ole jaksanut tehdä yhtään mitään. Olen vaan makoillut vuoroin sohvalla ja sängyllä. En tiedä mistä väsymys johtuu ja ehkä sitä on turha edes miettiä. Tänään olen levännyt hyvin ja huomenna olenkin todennäköisesti taas ihan vireessä.

Ai niin, laitoin sentään ruokaa päivällä. Siinä hellan äärellä touhutessani otin kauhan laatikosta ja minua alkoi naurattamaan. Ai, että mikäkö minua voi naurattaa tuossa kauhassa..?No minäpä kerron.. Vietin aikoinaan paljon aikaa siskoni kanssa. Kerran hän oli minun luonani ja tein meidän molempien herkkua eli perunamuussia. Muussin ollessa valmista pyysin siskoani syömään ja hän riensikin oitis kattilalle. Ihmettelin sitten, kun hän viipyi kattilalla nin pitkään. Menin lopulta katsomaan ja näin hänen pitelevän kauhaa kädessään. Hän tuijotti kauhaa ja hänen kasvoillaan oli omituinen ilme. Kysyin mikä on vialla.

Hän sanoi lyhyesti: "Kukkamultakauha!".

Ihmettelin: "Tä?!??"

Hän sanoi vakavana: "Tää on kukkamultakauha."


Hermostuin. Sanoin kiukkuisena ettei se ole mikään hemmetin kukkamultakauha vaan taatusti puhdas ruokakauha!!! Ihmettelin miten hän voi väittää mokomaa.

Siskoni selitti, että äidillä oli ollut aina Orthexin muovikauha kukkamultapussissa. Sitä hän käytti, kun vaihtoi kukkiin multia. Siskoni oli oppinut saman tavan eli hänelläkin oli samanlainen kukkamultakauha. Sen vuoksi hän oletti, että minullakin on.

Selitin hänelle etten ikipäivänä ollut käyttänyt kauhaa muuhun kuin ruuuanlaittoon. Ei siinä auttanut mitkään vakuuttelut vaan loppujen lopuksi mätimme lusikalla perunamuussia lautasille. Seuraavalla viikolla kävin ostamassa teräksisen kauhan.

Nykyään käytän tuotakin kauhaa ja muistelen joka ikinen kerta sitä hauskaa tapausta. =)

Hups! Tulipas pitkä selostus. Nytpä taidan mennä katsomaan Talentia.

Ai niin.. Täytyy vielä kertoa, että kävin eilen katsomassa Semmareita. On ne vaan loistava porukka!!!
Tämä seuraava video ei ole eilisestä konsertista, mutta kyllä he tuonkin biisin esittivät. Tosi hauska veto!

9 kommenttia:

minde kirjoitti...

Oli mukava lukea tämäkin juttu:)

marjukka kirjoitti...

Hauska juttu, minuakin rupesi naurattamaan. Hyvä idea muuten tuo "kukkamultakauha", täytyypä ensi keväänä ottaa käyttöön.

Papu kirjoitti...

Ihana muisto!

Anu kirjoitti...

Minde - No kiva, kun edes joku jaksoi lukea moisen jorinan. =)

Marjukka - Ehkä Orthexin pitäisi markkinoida isoimpia muovikauhojaan kukkamultakauhoina.
Tuo tilanne oli kyllä ihan uskomaton. Jännä juttu miten voimakkaasti samanlaisen kauhan multaisena näkeminen oli iskostunut siskoni mieleen. Häntä inhotti suuresti se, kun hän ajatteli multaisen kauhan olevan siellä muussissani. Tuskinpa hän pystyi nauttimaan herkustaan sillä kertaa.

Papu - Siskoni elää muistoissani vahvana. Muistan hänet usein tuollaisista ihan tavallisista esineistä ja arkiaskareista. Vaikkei häntä ole enää olemassa niin hän on silti jonkinlainen turvani ja tsemppaajani.

Abana kirjoitti...

Minähän inhoan a cappella -musiikkia, yäk. Miksi sitten tuo kappale kuullosti ja näytti niin upealta?

Anu kirjoitti...

Abana - Minäkään en tykkää a cappellasta. Esim. Rajaton -yhtyeen laulanta saa minut jotenkin hermostuneeksi ja jopa ahdistuneeksi.
Kuorolaulun kanssa on sama juttu. Ei kiitos!

Semmarit on yhdistelmä kuorolaulua ja teatteria. Toimii! Ainutlaatuinen poppoo!

Anu kirjoitti...

Abana ja muut - Käykääpäs kurkkaamassa tätä sivua:

http://www.myspace.com/semmarit

Siellä on Promo video.
Siitä saa todella hyvän kuvan semmareista.

Abana kirjoitti...

Yritin. Ei onnistunut, kun en saanut sivuston taustamusiikkia hiljennettyä, soivat päällekkäin kauheana sekasorinana.

Anu kirjoitti...

Abana - Toinen musiikki olisi pitänyt hiljentää ylempään.
Eipä hätää. Laitoin ihan sua varten tänne blogini ylälaitaan paremman linkin. Se johtaa suoraan siihen promoon. Ei ole taustahälinöitä.

Olet yhtä utelias kuin minäkin. Tarkoitan hyvässä mielessä! Minäkin käyn kuuntelemassa ja katsomassa muiden blogeissa olevat musavinkit. Sillä tavalla saattaa löytyä uusia suosikkeja. Monesti ei, mutta aina näkee ja kuulee uutta. =)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen