CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Pipertelyä

Onpahan tullut taas piperrettyä kaikenlaista viikonlopun aikana...Olen päällystänyt käytettyjä postitusputkia, joita raahasin kotiin muutama vuosi sitten työpaikaltani. Olen päällystänyt niitä ennenkin kirpparilta löytämilläni tapetinpaloilla. Mitä lie noihinkin laitan. No, tulipahan tehtyä. =)

Olen myös testannut uusia liitujani. Olen ihan vaan piirrellyt kaikkea mitä päähän on pälkähtänyt. Se on ollut tosi kivaa. Eilen illalla sitten päätin kokeilla leimasinkuvien värittämistä. Siitä ei tullut yhtään mitään! Pahimmaksi kompastuskiveksi näytti muodostuvan kasvot. Varjostuksistakaan en ymmärrä hölökäsen pölähystä!Minulla on tapana lannistua mikäli en osaa minulle uusia asioita heti. Vertaan itseäni asiat hyvin osaaviin ja nakkaan hanskat tiskiin. Nytkin olen käynyt kurkkimassa kortintekijöiden blogeja ja ihastellut miten taitavasti he värittävätkään kuva. En usko, että tulen koskaan yltämään samalle tasolle...

No, en nyt kuitenkaan anna periksi vaan opettelen väritystä. Minun on paras asettaa rima alemmaksi. Unohdan varjostukset ja keskityn tekniikkaan. Kaikki ajallaan....

10 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee, mie kärsin samasta ongelmasta, pitäis oppia kaikki samantien :D Kaunista viikkoa piipertäjälle.

tia kirjoitti...

Älähän hätäile, kyllä se ahaa elämys tulee varjostustenkin suhteen.
Hyvää alkavaa viikkoa ja väritysintoa.

minde kirjoitti...

Ihan hyvältä tuo näyttää. Ei sais olla liian ankara itelleen. Mä en yhtään hanskaa niitä varjostuksia, mutta sujuvasti värittelen silti omaks iloks:)
Mukavaa maanantaita!

Nia kirjoitti...

Kauniiltahan tuo kuva näyttää! Varmasti kivaa puuhaa tuo värittäminen <3

Anu kirjoitti...

Papu - Kärsimättömyys ja itsekriittisyys on hankala yhdistelmä tällaisessa opetteluhommassa. Mikään ei kelpaa ja revin kuvat väritettyäni ne. Hitsi mun kanssa!
Tänään on ollut kaunis päivä. Loppuviikon taitaakin sataa vettä. Ei kai siinä auta muu kuin piperrellä sisällä kaikkea. Monta projektia on työn alla.

Tia - Noiden varjostusten kanssa taistelen työssänikin - värit on vaan erilaisia. Ehkä se ahaa-elämys tosiaan tulee joku päivä. Ei sitä taitoa taida oppia muuten kuin opettelemalla.

Minde - Kävin kuule katsomassa värityksiäsi ja hyvin oli varjostukset kohdillaan. Minunkin pitää nyt vaan ajatella, että omaksi ilokseni teen eikä minun tarvitse olla siis ammattilainen.

Nia - Olen aina tykännyt väritellä kuvia. Lapsena minulla oli aina värityskirja työn alla. Nyt aikuisenakin ole värittänyt mm. runokirjojen kuvat.

Teille kaikille toivotan MUKAVAA TÄTÄ VIIKKOA!

Marjukka kirjoitti...

Ajattele, että ei sekään hauskaa olisi, jos kaikki heti osaisi, menisi vallan onnistumisen ilo!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Tuo on kyllä aivan totta vaikkei sitä tule aina ajatelleeksikaan. Työssänikin opin joka ikinen päivä uutta ja se siinä on juuri niin mielenkiintoista.
Jari Sarasvuo kirjoitti aikoinaan: "Silloin kun et yritä jotain sellaista mitä et osaa, uskalla tai jaksa, et enää kasva. Elämä ilman kasvua on mätänemistä. kun lakkaat venyttämästä rajojasi, alat mädäntyä, kuolla pois."
Tuosta olen aikonut kirjoittaa juttua tänne blogiinikin mutten ole vaan ehtinyt.

Papu kirjoitti...

Hih ollaan näemmä tässäkin samanlaisia, monta projektia työn alla :D Tulisitkos miun decoon tekemään sivun? Oletkos kattonu blogissain ilmotusta?

Anu kirjoitti...

Papu - Joka kerta kun käyn blogissasi (varmaankin 10 kertaa päivässä, hih) niin mietin uskaltaisinko ottaa osaa siihen decoon. Kävin eilen lueskelemassa mikä se deco on. En taida uskaltaa tehdä sivua vaikka haluaisinkin kovasti. Pilaisin pian koko "lehtisen"... =(

Papu kirjoitti...

:( Uskaltaisit nyt vaan!

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen