CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 17. joulukuuta 2009

Automaatit hyytyy

En suosittele ulkona olevien Otto -automaattien käyttöä kovilla pakkasilla.

Meikäläinen meni nimittäin nostamaan rahaa sellaiselta maanantaiaamuna ja mitenkäs kävikään...?
Pääsin aika pitkälle eli kone ilmoitti: "rahat tulossa". Meikä odotti käsi ojossa rahoja, mutta sitten ruudulle ilmestyikin teksti: "toimintahäiriö". Saman tien kone imaisi kortin. Kone sylkäisi tuon kuvassa olevan vajavaisen kuitin, mutta rahoja en saanut vaikka hetken aikaa niitä odottelin.

Kivat sulle!

En ollut ainoa jolle kävi niin.

Tutkiskelin siinä lompakkoani ja löysin sieltä sen verran rahaa, että sain kahvimaidon. Kahvin ja työpaikalle unohtuneen suklaapatukan voimalla vedin sitten työpäivän. Ei paljon naurattanut. Illalla sain onneksi lainattua rahaa sen verran, että pärjäsin tähän päivään asti.Tänään pankkilakon päätyttyä menin pankkiin jonottamaan ja toivoin saavani kortin takaisin. Tunnin jonottamisen jälkeen pääsin pankkivirkailijan juttusille. Sainko kortin..? No en. Saan sen parin viikon kuluttua. Pankkivirkailija sanoi, että saattaa olla ettei kortti toimi enää sitten ja saatan joutua hankkimaan uuden. Siis mitä..? Kysyin miksi niin kävisi. Hän sanoi, että joskus vaan käy niin. Aika merkillistä!

En ensinnäkään ymmärrä miten yhden kortin kuljettaminen automaatilta pankin konttoriin voi kestää pari viikkoa. Matka on sentään vain kilometrin verran. Toisekseen en ymmärrä sitä miksi kortti lakkaisi toimimasta sillä matkalla.Että sellainen tapaus tällä kertaa.....

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Imaiseeko ne sirulliset kortitkin? Tai ei kai niitä muunlaisia oikein tänä päivänä enää olekaan.

Abana kirjoitti...

Ei kai automaatit sirukortteja imaise? Ainakin mulle on pankista niin väitetty, kun ovat yrittäneet pakkomyydä Visa elektroniaan. Eli kerro heti, mistä pankista saa vielä automaattikortin.

Hauska juttu, tuo kappale. Vuosiin en ole sitä kuullut, mutta eilen työkaveri sitä yhtä äkkiä alkoi kahvipöydässä laulaa. Ja nyt törmäsin siihen täällä.

Anu kirjoitti...

Tiina - Miksi koneet kohtelisivat erilailla siruttomia ja sirullisia kortteja..?!? Onko ne vempeleet jonkinlaisia rasisteja..? ;)


Abana - Ai sinäkin arvelet, että koneet eivät imaisisi sirullisia kortteja. Höh! Enpä osaa tuohon vastata.
Minulla oli vielä Nordean siruton pankkikortti. Huom! OLI! Jätän noutamatta sen kortin. Tein tilauksen uudesta kortista.

No jopas oli hauska sattuma tuon kappaleen kanssa! =D
Minusta tuo on aivan ihana.

Abana kirjoitti...

Juu, automaatti ei voi ahmaista sirukottia, sillä sellainen jää osittain koneen rakosen ulkopuolelle.

Anu kirjoitti...

Abana - No aina sitä oppii uutta....

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen