CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Häiriköintiä

Voi hele**tin hele**tti!!!

Miten jonkun miehen voi olla niin vaikeata tajuta yksinkertaisia lauseita kuten esim. "En halua tavata sua enää.", "Älä soita mulle enää." tai "Jätä mut rauhaan!!!"?.

Vaikka miten ponnekkaalla äänellä toistaisin noita sanoja ja lisäisin joukkoon reilun määrän kirosanoja niin ei vaan viesti mene perille. Puheluita ja tekstareita valuu tasaisin välein.

Vaihdoin tänä aamuna puhelinnumeroni, mutta asuinpaikkaani tai työpaikkaani en sentään ala vaihtamaan. Mikäli en saa nyt rauhaa niin onneksi on olemassa monta rotevaa miespuolista ystävää ja poliisi. Kunpa en tarvitsisi heidän apuaan.

------------

Koen joutuneeni myön toisenlaisen häiriköinnin kohteeksi. Tarkoitan tätä:Ovessani lukee selvästi etten halua mainoksia. Kyltissä en mainitse etten halua hengellistä postia. Aion lisätä sen siihen. Ehkä lisään myös kyltin, joka kieltää kaikenlaisen kaupustelun.

Kyllä, olen kiukkuinen. Olen nyt hel-ve-tin kiukkuinen!

Ei tuon kirjeen hävittäminen ollut minulle mitenkään vaikeata. Miksikö sitten vaahtoan..? Minua ärsyttää se tapa jolla sanaa levitetäään. Ovelta ovelle kiertelevät sanansaattajat ovat sinnikkäitä ja jopa röyhkeitä. Pahinta on se, kun he tulevat ihmisten työpaikoille. Siviilielämässä voin sanoa hyvinkin suoraan mielipiteeni siitä ettei minua kiinnosta kuunnella hengellistä sanomaa, mutta työpaikallani joudun varomaan sanojani. Edustan siellä paitsi itseäni niin myös työnantajaani. Minun on oltava kohtelias ja ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Ollesani kohtelias olen hyvä uhri. Kyllä, tunnen todellakin olevani uhri!

Ggggggghhhhhh....!

Savua tulee korvista. Paras mennä parvekkeelle jäähdyttelemään.....

12 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No tuossa on kyllä ollut yritystä, kun on oikein käsin rustattu kirje. Mikä tahansa tuputtaminen on kyllä perseestä.
Mutta se vasta perseestä onkin, jos tarvii turvautua poliisin yli-innokkaiden ihailijoiden takia. Huh huh.

Anu kirjoitti...

Tiina - Jollakin tapaa arvostan kirjeen kirjoittajan sinnikkyyttä, mutta päällimmäisenä mielessäni on kuitenkin ärtymys. Kirje oli nimittäin sujautettu valkoiseen kirjekuoreen jonka päälle oli kirjoitettu nimeni ja osoitteeni. Avasin kuoren innoissani, koska arvelin, että siinä on joulukortti tai jotakin muuta mukavaa. Sitten löytyi tuo. Gggrrhhhh...!
Olen kerran aiemmin joutunut turvautumaan lukkomieheen, naapureihin ja poliisiin päästakseni eroon minua jahdanneesta miehestä. Se oli henkisesti erittäin raskas tapaus minulle.
Eiköhän tämä kaveri rauhoitu pian...

BLOGitse kirjoitti...

Ihan sama onko tuo ihminen mies tai nainen - aivopesty han on.
Normaali sananlevittaja osaa kayttaytya eika pakota tai tuputa, uskoo jos sanoo kiitos ei.
Mieheni puolella on yksi lahetyssaarnaaja mutta han ei ikina kayttaytyisi tunkeilevasti tai pakottaen. Han on mita lampimin ihminen. Tietaa etten ole kiinnostunut hanen uskonjulistuksestaan ja han antaa minun olla se mika olen. Kunnioitan hanta ja han minua.

Anu kirjoitti...

BLOGitse - Tuota sananlevittäjää en ole tavannut kasvotusten. Kirje oli tiputettu postiluukusta silloin, kun olin töissä.

Mies, johon aluksi viittasin taas on sitkeä tyyppi, jonka olen tavannut kolme kertaa treffien merkeissä. En tunne vetoa häneen ja sanoin etten halua tavata enää. Hän ei anna periksi.

Holly kirjoitti...

Ehkä vain leikit vaikeasti saavutettavaa tämän miehen mielestä. Kieltäytymisesi on hänelle haastetta, joka on voitettava. Rasittavat idiootit... (:

Minä näytän varmaan niin paatuneelta, että käännyttäjät kääntyvät itse nopeasti pois, kun sanon, ettei kiinnosta. Toista se oli nuorena, kun Hesan paikallisbussissakin tultiin kosiskelemaan Saalem-seurakuntaan. En mennyt.

Anu kirjoitti...

Holly - Voi hyvinkin olla noin, että pitää vaikeasti tavoiteltavana. Olen kuitenkin sanonut todella suoraan etten halua tavata enää ikinä. Siinä vaiheessa luulisi jo miehen antavan periksi, mutta ei...

Voisitko antaa vinkin siitä miten näytetään paatuneelta. Hih hih hih. =D

Abana kirjoitti...

Kyllä ottaaa päähän sinun puolestasi! Kaikenlaisia tunnevammaisia ääliöitä ja hörhöjä sitä maailmaan mahtuukin. Voi itku.

Itse olen kokenut kummankin lajin häiriköintiä, ehkä siksi niin kovasti tuollainen ärsyttääkin.

Anu kirjoitti...

Abana - Ikävä juttu, että sinäkin olet joutunut moisten kiusankappaleiden uhriksi.
Miten paljon meitä lieneekään. *huokaus*

marjukka kirjoitti...

Nuo "sanan levittäjät" eivät ole minunkaan suosiossani. Jokainen saa tietenkin uskoa mihin haluaa, mutta sitä ei tarvitse tuputtaa muille. Toivottavasti myös tuo "ihailijasi" jättää sinut suosiolla rauhaan, ettei tarvitse poliisiin turvautua. Taitaa olla kaverilla pitkät piuhat, kun ei meinaa millään tajuta asiaa!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Kuule, "ihailijaltani" taitaa puuttua muutama piuha kokonaan. =D
Kunnioitan kaikkien ajatuksia. Annan muiden uskoa siihen mihin he ikinä uskovatkin. Annan heidän olla rauhassa vaikka omasta mielestäni heidän ajatuksensa olisivat ihan hölynpölyä.
En pahastu siitä mikäli joku kysyy minulta jossakin ohimennen, että haluanko jonkun esitteen. Kieltäydyn siitä kohteliaasti. Tyrkytys tai kotiovelleni tunkeminen saa kuitenkin minut kiukkuiseksi.

Ehkä pitäisi tehdä niin kuin isäukkoni teki aikoinaan. Hän pyysi ovelle eksyneet sanansaattajat sisälle keskustelemaan. Niistä keskusteluista kehkeytyi jopa tunnin mittaisia väittelyitä. Isäukkoni kyseenalaisti kaiken - niin raamatun kuin kaiken muunkin hänen kertomansa. Vastapuoli oli kovilla. Eipä tullut ihan heti uusia ovikellon rimputtelijoita. =D

Abana kirjoitti...

Kaikki kunnia isäsi sitkeydelle. Itse en viitsi. Kun ihminen on tarpeeksi hörhö, hänen kanssaan ei voi käydä loogista keskustelua. Vaikeisiin kysymyksiin tai väitteisiin kun on olemassaa vakiovastaus: "Et voi ymmärtää, kun et ole nähnyt valoa."

Anu kirjoitti...

Abana - Isäukko ei käynyt ihan kaikilla pytyillä. =D
Sen vuoksi se teki tuollaisia outoja tempauksia silloin tällöin....

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen