CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 16. tammikuuta 2009

Ah ihanuutta!


glitter-graphics.com

Vietän tänään hyvin ansaittua vapaapäivää.

Alkuviikon työpäivät olivat todella työntäyteisiä ja menivät aivan lennossa. Eilen jouduin tekemään pari tuntia ylitöitäkin. Se johtuu siitä, että hain myymälän sulkemisen jälkeen matkahuollosta paketin ja heitin sen työpaikalleni. Laatikko oli kookas, mutta onneksi kevyt. Autottomana ihmisenä raahasin sitä nimittäin käsissäni kaupungin läpi. Yleensä tuotteet tulevat suoraan myymälään, mutta eilen jouduin tekemään kiireellisen lisätilauksen eräistä tuotteista ja nopein tapa saada ne perille oli matkahuolto. Mikäli olisin osannut varautua yhden tuoteryhmän suureen menekkiin niin tuollaista ei olisi tarvinnut tehdä. Päasia on kuitenkin se, että sain homman hoidettua kuntoon eikä tarvitse myydä asiakkaille "ei oota" viikonloppuna.

Voi hyvänen aika miten mieleni tekisi toitottaa täällä blogissani koko Suomen kansalle miten upeata työtä saan tehdä! En ole ikinä koskaan milloinkaan koko elämäni aikana tehnyt näin mielenkiintoista työtä. Työpaikkani on varsin erikoinen ja hieman varauksella menin sinne. Jännitin sitä miten oppisin tuotteet ja miten asiakkaat ottaisivat minut vastaan. Kaikki on mennyt paremmin kuin olisin osannut edes kuvitella.

Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä sitä työtä. Asiakaskunta on mielettömän mukavaa ja päivät ovat aina erilaisia. Hiljaisina aikoina jutustelen kaikenlaista asiakkaiden kanssa. Eilenkin yksi asiakas viipyi tunnin verran ja hän opetti samalla minulle innoissaan kaikenlaista tuotteistamme. Olen oppinut ihan valtavasti uusia asioita työssäni. En voi muuta kuin todeta uudemman kerran, että tunnen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä sitä työtä.

Joka ikinen ilta ajattelen myös sitä miten onnellinen olen siitä, että paniikkihäiriöt, ahdistuskohtaukset ja muut pelkotilani ovat poissa - täysin poissa! Minähän kärsin hyvin vaikeista sellaisista vuosikausia ja jouduin niiden vuoksi olemaan sairauslomillakin usein. Oloni huononi ja huononi, mutta minä vaan päätin jatkaa työntekoa. Entinen iloinen asiakaspalvelija oli poissa ja tilalle oli tullut ihmisiä pelkäävä ja suorastaan vihaava ihminen! Halusin haistatella kaikille näkemilleni ihmisille ja käskeä heidän painua hel**ttiin läheltäni. Tunsin, että kaikki komentelivat ja syyttelivät minua. Sisälläni olevasta tunnemyrskystä huolimatta jatkoin työntekoa ja yritin esittää iloista. Työpäivät veivät voimani täysi. Kotona vaan makasin sohvalla, söin valmisruokia ja itkin. En nähnyt enää mitään hyvää työssäni ja elämässäni. Olin aivan lopussa. Aivan lopussa....

Olen tehnyt valtavan urakan saadakseni itseni kuntoon. Olen tehnyt huikean nousun. Saan kiittää siitä psykoterapeuttiani ja itseäni. Meidän yhteistyömme tuotti tuloksia. Kumpikaan meistä ei uskonut alussa, että minusta tulisi vielä näin ehjä ihminen.

Oi ei. Piti tässä sitten alkaa vuodattamaan onnen kyyneliä. Melkoinen lälly olen. =)

Tästä jorinasta tuli ihan erilainen kuin oli alunperin tarkoitus. Minun piti laittaa tänne vain tuo kuva ja kirjoittaa, että vietän iloisena vapaapäivää. Sormet ja ajatukset lähtivät vaan omille teilleen ja tällaista siitä sitten syntyi.

Oikein mukavaa perjantaita ja orastavaa viikonloppua teille kaikille!

11 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Onpas vaan hienoa lukea onnellista tekstiä:) Hyvä, että osaat olla tyytyväinen elämääsi, etkä jää katkerana murehtimaan menneitä.

minde kirjoitti...

Jännä juttu miten sun juttua lukiessa tuli itellekin onnellinen olo. Ehkä hetkellinen, mutta kuitenkin. Taas nähtiin, että sä ja sun blogis on tarpeelliset:)
Mukavaa vapaapäivää!

tia kirjoitti...

Kyllä ne sormet ovat oudot kun vaan kirjoittavat kaikenlaista ;-)

Hienoa että elämässäsi on kääntynyt uusi lehti ja osaat sitä myös arvostaa, tsemppiä jatkossakin.

Saimiri kirjoitti...

Aurinkoinen tervehdys Anu :)

Upea juttu, että sait apua oneglmiisi ja selvisit niistä.

Työ on kuin onkin tärkeää, vaikka minäkin siitä monesti marmatan ja jos olet löytänyt vielä kivan työpaikan, niin onnittelen.

Aurinkoista viikonloppua :)

MarjutJ kirjoitti...

Hieno homma, että elämä näyttää nyt valoisaa puoltaan:)

Susanne kirjoitti...

Kiva oli lukea näin iloista kirjoitusta. Ja mukavaa että olet saanut itsellesi noin mieleisen työpaikan:)

Hyvää perjantai-iltaa ja viikonloppua!

Aimo kirjoitti...

Tulin todella hyvälle mielelle kuulumisistasi. Onnea vielä kerran uudesta työpaikasta!

Anu kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos kommenteistanne kamut!

Hilkka - Kyllä minä olen ollut katkerakin - tosi tosi katkera. Pääsin siitä pahasta ja lamaannuttavasta tunteesta eroon terpan avulla. Nautin nyt tästä hetkestä ja annan menneiden olla. Tulevaisuuttakaan en mieti usein. Elämä on tässä ja nyt.

Minde - Kiva, kun pystyn tartuttamaan onnellista oloa. Ennen kaikkea haluan olla kannustava esimerkki siitä, että pohjaltakin voi nousta. Sen eteen joutuu ehkä tekemään kovasti töitä, mutta se kannattaa. Kaikki mahdollinen apu kannattaa ottaa vastaan.

Tia - Älä muuta sano. Sormeni ovat ihan mahdottomat toisinaan. ;)
Vaikeiden aikojen jälkeen sitä osaa iloita hyvinkin pienistä jutuista.

Saimiri - Työ on tärkeä juttu! On hyvin tärkeätä, että viihtyy työssään. Ei työn tarvitse olla mitään superihanaa, mutta sen pitää olla kuitenkin sellaista ettei se vie terveyttä - ei fyysistä eikä psyykkistä. Mikäli työssä on valittamista niin silloin valittaminen on aiheellista eli anna siis palaa vaan mikäli jurppii!

MarjutJ - Aikansa kutakin sanoi pässi.. =)

Susanne - Osittainhan tämä on sellaista alkuhuumaakin. On työssäni negatiivisiakin puolia kuten huono palkka, surkeat liiketilat yms. Positiivisia puolia on kuitenkin niin paljon, että ikävät unohtuu.

Aimo - Kiva, kun edes jotkut osaavat iloita kanssani eivätkä masennu hehkutuksistani.

Abana kirjoitti...

Piristävä päivänaloitus. Ihanaa, että sinulla menee noin hyvin!

Nyt täytyy tehdä jotain, että pääsen ajoissa töihin.

Hyvää alkanutta vikkoa!

Ritva kirjoitti...

Ihana lukea tekstiäsi, ja hienoa että sinulla on upea työ, olet sen ansainnut - minullahan tietysti tulee uteliaisuus että missä se on täällä...mutta en kysy, en....jos haluat pitää sen ja itsesi "salaisena" :)

Anu kirjoitti...

Abana - Kiva, että minun hyvä oloni piristää sinuakin. =)

Ritva - Pidän työpaikkani salaisuutena.... ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen