CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 17. tammikuuta 2009

Saturday Night Fever

Lauantai päivä on aluillaan. Istun tässä sohvasängylläni jalat pöydällä ja kone sylissäni niin kuin yleensäkin aamuisin. Kahvi on sängyn vieressä olevalla pienellä pyöreällä jakkaralla. Kun katselen asuani niin mietin, että kylläpäs sitä ollaankin tyylikästä tänään. Paras etten kerro miten juntilta näytän tässä omituisessa aamuisessa aamulookissani, johon kuuluu varsin mielenkiintoinen kerrospukeutuminen. ;)

Minulla on tänään vain neljän tunnin työpäivä. Luvassa on todennäköisesti melkoista pyöritystä ja noloja hetkiä. Tiedän valitettavasti etukäteen, että myymälään on tulossa isompi porukka ulkomaalaisia. En minä mikään rasisti ole eikä minulla ole mitään ulkomaalaisia vastaan! Tuo on paras hönkäistä heti tähän. Ongelmani on vaan siinä etten osaa sanoa oikein mitään englanniksi. Änkytän ja osoittelen sormella sinne tänne. Noloa. Täytyy kyllä sanoa, että jännitykseni on laantunut tässä viimeisen viikon aikana, koska olen huomannut miten ymmärtäväisesti ja ystävällisesti englantia puhuvat ihmiset suhtautuvat kielitaidottomuuteeni. Yksi nuori pariskunta intoutui jopa kehumaan minun sinnikästä yrittämistäni ja ennen kaikkea ystävällisyyttäni. Se myyntitilanne oli minulle hyvin kinkkinen, koska yritin esitellä kosmetiikkatuotteita, jotka eivät ole mitään ihan tavallisia. Sain kuin sainkin tehtyä itseni ymmärretyksi ja arvatkaapa mitä pariskunnan komeampi osapuoli sanoi minulle..? Hän sanoi: "You have good body language!". Ou nou...

Vaikka työpäiväni on lyhyt niin se tulee olemaan todella työntäyteinen. Myyntityön lomassa yritän tehdä pari tärkeätä tilausta. Mikäli en ehdi tehdä niitä niin joudun tekemään ne sulkemisen jälkeen. Ei se sinällään haittaa minua, mutta tänään en malttaisi enkä ehtisi jäädä ylitöihin koska..

Lähden tänään vähän "rimpsalle". Pitkästä aikaa vietän iltaa rakkaan ystäväni kanssa. Hän tulee työpaikalleni sulkemisaikaan ja siitä suuntaamme syömään jonnekin ja sitten minun luokseni. En halunnut tästä illasta mitään tavallista baari-iltaa vaan keksin meillä mukavaa ohjelmaa. Menemme katsomaan Seisomapaikkaklubin stand up -esitystä ravintola Ilokiveen. Kumpikaan meistä ei ole ennen käynyt katsomassa niitä esityksiä. Uskon, että meillä on hauskaa.

Sieltä me sitten suuntaamme ehkä kaupungille. Me molemmat olemme kovia tanssimaan, joten nyt on kyllä paras hioa vähän unohtuneita kuvioita tämän avulla:

8 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Oikein mukavaa työpäivää ja viikonloppua sinulle Anu! :)

minde kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta. Hauskaa iltaa!

tia kirjoitti...

Työpäivä varmaankin meni hyvin jännityksestä huolimatta, oliko vilkas päivä.

Nyt vastapainoksi hauska ilta.

Saimiri kirjoitti...

Mukavaa iltaa, joraa jalat kipeiksi! :D

hejoko kirjoitti...

Hyvä päästä välillä tuulettumaan. Toivottavasti oli hauskaa:)

Anu kirjoitti...

Kiitos teille mukavan päivän ja illan toivotuksista. Kaikki meni nappiin niin töissä kuin iltariennoissakin. ;)

Ritva kirjoitti...

Luin vasta nyt (työstä varastan taas työaikaa, huiiii).
Olikos kiva ja varmasti tuo standup juttu oli kiva, missäs kävitte diskoilemassa/valssaamassa?

Vai bodykielesi on niin puhuvaa, hih....hyvä, että tulee ymmärretyksi jotenkin, se on hyvä että yrittää...
kerran
kävi mulle niin, että immeinen kysyi (MIkkelissä asuttiin silloin) englanniksi, että puhunko englantia johon minä että ofcoorse.tai ainaki melkein ja hän sitten . että missä on se-ja-se...minä sitten reteesti aloin puhumaan enkä muistanutkaan sanoja, olin aika nolo....ja tuli ruottiksi mieleen sanoja, jota en taida kyllä oikeen yhtään sitä kieltä....(kään)

olipa sekava - ehkä kantsii tehdä kotona näitä juttuja...

Anu kirjoitti...

Ritva - Stand up -esitykset oli ihan hervottoman hauskoja!!! Aion mennä toistekin. Täytyy sanoa, että mitään ihan kilttiä huumoria siellä ei viljelty. Kaikille se ei sovi.
Tanssimaan ei ehditty, kun jumituttiin yhteen pubiin. Mahtava ilta oli kyllä. Olo ei ollut kovin mahtava sunnuntaina. ;)
Joo. Minä kanssa puhun sekaisin englantia, ruotsia ja suomea. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen