CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Abstraktia

Kun etsiskelin mieleistäni blogipohjaa niin selasin erityisesti abstrakteja pohjia. Löysin kymmeniä mieleisiäni Byzan.comista. Päädyin kuitenkin tähän vinkeään pohjaan. Nuo sukat hurmasivat minut niin totaalisesti.

Niin... Tykkään kovasti abstraktista taiteesta. Olen aina tykännyt. Muistan kuinka jo ala-asteen kuvaamataito- ja käsityötunneilla tein mieluiten ei-esittäviä juttuja. Opettajien mielipiteet niistä jakautuivat selkeästi.

Seinilläni minulla on kolme isoa Kaj Stenvallin kehystettyä taidejulistetta. Ensimmäisen niistä ostin vuonna 1999. Se on minulle omalla tavallaan hyvin tärkeä enkä luopuisi siitä ihan hevillä.

Stenvallin teosten lisäksi minulla on myös yksi Wassily Kandinskyn kehystetty taidejuliste. Sillä on kokoa 74x74cm. Se on saanut useammaltakin vieraaltani täystyrmäyksen! Ei se minua haittaa. Minä tykkään siitä ihan valtavasti! Otinpa siitä äsken kuvankin tässä sohvalla istuskellessani. Kuvaan näytti tulevan hieman heijastuksia eivätkä värit ole niin voimakkaat kuin luonnossa, mutta eiköhän tuosta jotakin tolkkua saa:

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Tykkään ja en tykkää abstraktisesta taiteesta, tuo sinun kuuluu niihin tykkäämisiini, siinä ei ole liikaa ja on selkeän ilmava, oliko hienosti sanottu ;-)

Anu kirjoitti...

Tia - Erittäin hienosti ilmaistu! Minä en ymmärrä taiteen päälle yhtään mitään muuta kuin sen, että joistakin töistä tykkään ja joistakin en. Ihan fiilispohjalta siis niitä arvostelen. En minäkään tykkää kuin ihan murto-osasta näkemistäni abstrakteista teoksista. Tästä tykkään eniten juuri sen vahvojen värien vuoksi. Olen myös näkevinäni siinä monenlaisia juttuja. ;)

minde kirjoitti...

Heti mäkin lähdin etsimään tästä jotain...olkoon vaan abstraktista...ja kyllä sieltä löytyy vaikka mitä:D
Mein seinälle tää ei missään nimessä sopis, mutta olen varma että sun seinälle sopii!

Anu kirjoitti...

Minde - Hyvä, hyvä. Se todistaa, että sinulla on hyvä mielikuvitus ja luovuuttakin löytyy. Senhän minä kyllä jo tiesinkin!!!
Tuollaiset taulut käyvät harvan kotiin. Minun sohvieni kanssa se on napakymppi! Ostinkin sen samaan aikaan kuin sohvan.

Nia kirjoitti...

Valtavan mielenkiintoinen tuo abstrakti. Sitä voisi varmasti katsella hyvinkin pitkään kyllästymättä. Kauniita linjoja, vahvoja värejä.

Anu kirjoitti...

Nia - Vahvat värit minua siinä juuri miellyttävätkin. Näetköhän taulussa kissan..? Minä näen.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen