CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Mad World

Olen seurannut vuodesta toiseen American Idolia. Kärkisijoille päässeet laulajat ovat olleet aina huikean hyviä. Tänä vuonna minua kiinnostaa eniten Adam Lambert. Kaveri pystyy laulamaan hyvin erilaisia kappaleita ja mikä parasta - omalla tyylillään. Tänään Adam esitti kappaleen Born To Be Wild. Adam veti kyllä parastaan lavalla. Mieletöntä menoa! Tällainen vanha muijakin melkein kirkui ruudun takana.

Jokunen aika sitten Adam esitti kappaleen Mad World. Sekä Adamin esitys että kappale tekivät minuun suuren vaikutuksen ja kylmät väreet kulkivat vartaloni läpi.

Tässä kuitenkin Gary Julesin versio kappaleesta:

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Aika kiva tuo biisi jonka laitoit iloksemme:)

Jotenkin nyt on sarjan seuraaminen jäänyt, vaikkakin se kiinnostaisi. Pitää varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa selvää, että milloin se tuleekaan!

Anu kirjoitti...

Nia - Tuo Gary Julesin versio on todella pliisu ja mitäänsanomaton verrattuna Adamin versioon. Adam esitti sen niin tunteella ettei se jättänyt kylmäksi edes tunnetusti ilkeätä Simonia, joka istuu tuomaristossa. Taisi olla American Idolin historian ensimmäinen kerta, kun Simon nousi seisomaan ja antoi aplodit esitykselle! Simon todellakin teki sen.
Adam käyttää ääntään äärettömän taitavasti. Samaan kappaleeseen mahtuu niin korkeita kuin mataliakin kohtia. Ja mikä lavakarisma! Mikä rohkeus pistää itsensä likoon täydellisesti! KÄÄK! Voisin ylistää kaveria loputtomiin.
Piilotin pari linkkiä tuonne tekstiini. Kannattaa käydä kuuntelemassa Adamin omaperäinen versio Born to Be Wild -kappaleesta. Iiiikkk..! Adam olet huippu!!! <3

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen