CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Terassikauden avaus

Vihdoinkin! Vihdoinkin tänne meillekin saatiin aurinkoinen päivä! Jiihaa!

Olen viimeisen viikon aikana saanut kuulla ja lukea siitä miten eri puolilla Suomea on ollut keväistä ja aurinkoista. Purot ovat solisseet, lumet sulaneet ja kukkaset tunkeneet esiin maasta. Meillä taas on ollut synkkää ja satoipa torstain ja perjantain välisenä yönä niin paljon luntakin, että aura-autot olivat taas tien päällä.

Tämäkin päivä alkoi harmaissa merkeissä, mutta sitten iltapäivällä aurinko tuli esiin piilostaan. Kurkistin vuorotellen jokaisesta ikkunasta ja totesin, että sinistä taivasta oli joka suunnassa. Tempaisin vauhdilla vaatteet päälleni ja säntäsin ulos. Ajattelin, että sitä harvinaista valoilmiötä kannattaa lähteä ihastelemaan ihan ulos asti. Kävin kävelemessä tunnin lenkin. Kävelin sen verran reippaasti, että sain hien pintaan. Olin laittanut aivan liikaa päälleni.

Kun tulin kotiin niin tunsin itseni valtavan energiseksi. Päätin purkaa energiani siihen, että kaivoin parvekekalusteet varastosta. Parveke näyttää kolkolta ilman mattoa ja kukkia, mutta sainpahan kuitenkin terassikauden avattua. Yleensä olen tehnyt sen vasta toukokuussa.

Otin siis varaslähdön kevääseen..Kävelylenkilläni otin pari valokuvaa. Ne laitan ihan omaan postaukseensa joskus.

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kyllä se aurinko ihmeesti antaa virtaa, meillä harmaata tänään.
Nythän ovat valmiina kalusteet odottamassa kukkia ym.

Anu kirjoitti...

Tia - Niin se sää vaihtelee. Suomi on pitkä maa ja täällä on siksi melkoisia sääeroja samankin päivän aikana. Huomenna taitaa olla pilvistä koko maassa.

minde kirjoitti...

Mäkin siivosin terassin tänään. Aurinko sen tekee, hyvä niin:)

Anu kirjoitti...

Minde - Taisipa olla monella muullakin samat puuhat. Aurinko saa ihmeitä aikaan..

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen