CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Aina viisastuu...

Kyllä sitä (joskus) tuntee itsensä tyhmäksi!!! Äsken oli taas sellainen hetki. Nauratti ja nolotti yhtä aikaa. Sattuipa nimittäin tällainen juttu.....

Olen menossa tänään kaupungille ja vakaa tarkoitukseni on löytää hyvät mustat farkut. Eilen illalla kiersin jo muutaman liikkeen muttei istuvia löytynyt. Illalla tutkin parhaista farkuistani merkin ja totesin niiden olevan Very Nicet. En muistanut mistä ostin ne.

No, eipä hätää - onhan kaikkitietävä netti olemassa! Äsken etsin Very Nicen jälleenmyyjät Jyväskylästä. Niitä on kaksi eli Kekäle ja Pukumies.

TÄH??? PUKUMIES!?!?! Sehän on miesten vaatekauppa!!!

Soitin ystävälleni varmistaakseni kaupan valikoiman ennen kuin menen sinne tonttuilemaan. Ystäväni sanoi, että kyllä siellä on naisten ja nuorten vaatteitakin.

HÖH! Kyllä on hämäävä nimi kaupalla. Eihän tällainen tollikka ole tajunnut mennä sinne ollenkaan.

Arvatkaapa naurattiko ystävääni..? =D

6 kommenttia:

minde kirjoitti...

En mullekaan olis ihan heti tullu mieleen mennä Pukumieheen tossa tilanteessa:) Mutta Very Nicet on hyvät, löytyy meikäläisenkin mallia...

M. Metrossa kirjoitti...

Äitiysloman jälkeen, kun olin jotenkuten palannut mittoihini, päätin ostaa uudet farkut. Mutta koska se on aina niin hankalaa, ajattelin, että tällä kertaa vain marssin tietämääni farkkukauppaan ja sanon, että: trendikkäät farkut, kiitos! (mutta ei niitä pillilahkeisia...) Ilmeisesti olikin korkea aika ostaa uusia vaatteita, sillä KAUPPAA EI ENÄÄ OLLUT! Menin ihan sekaisin ja farkut jäivät saamatta!

Anu kirjoitti...

Minde - Very Nicet taitavat olla aikuisille naisille suunnattuja farkkuja.
Kävin tänään Pukumiehessä. Huikea palvelu oli! Suosittelen!!!

Messi - No voi rähmä!!! Liikkeitä tulee ja menee nykyään sillä vauhdilla ettei niissä pysy perässä. Sama on ravintoloiden kohdalla.
Sanoin muuten myös myyjälle, että pillejä on turha edes tarjota meikäläiselle.

Abana kirjoitti...

Heh, onpas nimi kaupalla! Ehkä se on aloittanut miesten liikkeenä?

marjukka kirjoitti...

Viimeisenä sitä varmaan olisi tullut lähteä Pukumiehestä naisten farkkuja ostamaan. Niin se aika muuttuu ;D

Anu kirjoitti...

Abana - Luulen myös, että on aloittanut miesten vaatteiden myymisestä ja laajentanut sitten valikoimaa.
Tajusin eilen, että olen käynyt etsimässä liikkeestä juhlavaatteita muutaman kerran. En ollut vaan katsonut kylttiä oven päältä.

Marjukka - Uskon, että siellä käy paljon vakituisia farkkujen ostajia. Farkkuja oli mielettömät määrät ja se palvelu... VAU!

Ehkä liikkeen nimeksi pitäisi muuttaa Pukuihminen. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen