CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Minun kotini..?

Etsiskelin koko viime talven aktiivisesti uutta asuntoa. Syynä oli se etten ole tyytyväinen nykyisen asuntoni kuntoon. Toinen ja ehkä jopa suurempi syy on se, että kaipaan muutosta elämääni. Olen asunut tässä asunnossa 8 vuotta ja jotenkin tuntuu etten jaksa enää katsella näitä seiniä ja lattioita. Tähän asuntoon liittyy myös sellaisia muistoja, jotka haluaisin saada pois mielestäni. En kuitenkaan löytänyt mieleistäni asuntoa kohtuuhinnalla joten tässä sitä yhä ollaan. :(

Aikani harmiteltuani asiaa päätin piristää itseäni tekemällä muutoksia sisustukseen. Olohuoneen kimpussa olin jokunen viikko sitten. Se on edelleen samassa jamassa, koska en ole saanut sitä hemmetin rohjaketta vieläkään pois. Sen uusi omistaja on niin saamaton ettei saa haettua sitä. Mur Mur Mur!

Makuuhuonetta olen uudistanut pikku hiljaa. Minulla ei ole ollut ruskeata väriä kodissani sitten avioliittovuosieni. Eläinkuoseja en ole harrastanut koskaan, koska ne ovat olleet mielestäni jotenkin lapsellisia ja samalla halvan näköisiä.

Miten ihmeessä makuuhuoneessani näyttää nyt tältä..?!?Mitä kauemmin katselen noita värejä ja kankaita niin sitä enemmän niistä pidän. Uudistus on raju, mutta erittäin onnistunut.

Mitähän sitten keksisi...?

5 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Aikas makee tyyli siul makkarissa! Ei miun makuun, mutta erittäin toimiva kokonaisuus! Hyvä mestariompelija!

Anu kirjoitti...

Papu - Aika kasarimeiningiltä tuo kyllä näyttää kuvassa. Mikäli ottaisin koko huoneesta kuvan niin näkisi, että tunnelma on aikalailla toinen. Vaan enpäs otakaan kuvaa. Hih! ;)

tia kirjoitti...

Tyynyillä saa kivasti piristystä varsinkin kun itse tekee ei tarvii maksaa maltaita.

Tinka kirjoitti...

Hassun näkönen tuo karvatyyny :D

Anu kirjoitti...

Tia - Näin on. Ei maksa paljon.

Tinka - Ettei vaan porukalla naurettu samalla kankaalle, kun se oli verhona. Se oli se rietas kuva. ;D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen