CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Ville vaihtoehtona

Kesäloma lähestyy ja olen tekemässä pieniä suunnitelmia sen varalle. Ainoa haaveeni on se, että pääsisin Tampereelle muutamaksi päiväksi. Pieni haave, joka on varsin helppo toteuttaa, mutta mietinnässä on nyt se missä vietän yöni. Olen tutkinut hotellien hintoja ja täytyy sanoa, että ne ovat melkoisen suolaisia! Yhdestä ja kahdesta yöstä raaskin vielä maksaa, mutta entäpä jos viipyisinkin pidempään Tampereella. Silloin hotelliyöt haukkaisivat aivan liian ison summan!

Tampereella on mielenkiintoinen vaihtoehto ns. tavallisille hotelleille eli Itsepalveluhotelli Ville. Olen pohtinut kovasti sitä vaihtoehtoa. Yöpyminen olisi halpaa ja voisin laittaa ruokani itse. En kaipaa mitään hotellien luksuselämää vaan olen lähdössä reissuun ihan siksi, että pääsisin pois näistä kotikaupunkini pienistä ympyröistä ja saisin haistella Tampereen elämää. Haluaisin tutustua Tampereeseen pala palalta ilman kiirettä. Laittaisin rahani mieluummin erilaisiin pääsymaksuihin, kahvihetkiin, jäätelötötteröihin, tuliaisiin jne.

Vaan millaistahan Villessä asuminen loppujen lopuksi on..? Asuminen siellä muistuttanee ihan tavallista kerrostaloelämää. Riippunee paljolti naapureista onko siellä levotonta. Olisikohan minulla niin hyvä tuuri, että järjestyshäiriöitä ei olisi ja voisin elellä siellä turvallisesti viikon verran...? Jaa-a. Hyviä kysymyksiä ja vastauksia niihin mietiskelen.

Ehkä olisi paras varata hotellihuone ajoissa - mistä nyt sitten varaankin. Vaan entäpä jos satunkin varaamaan sen juuri sille heinäkuun viikolle, jolla sataa kaatamalla vettä. Kyllä muuten sylettäis ja pahasti! :(
Olisi mahtavaa vaan päättää joku heinäkuinen aamu, että "Onpas kiva sää. Taidanpa lähteä Tampereelle!". Sitten vaan lähtisin sinne ja saisin varattua sopivan huoneen. Siihen ei kannattane kuitenkaan luottaa. Hotellit lienevät melko varattuja kesäkautena...?

Aion tehdä päätöksen hotelliasiassa ehkä jo ensi viikon aikana. Olisiko kenellekään mitään tietoa Villestä? Kaikki kokemukset ja kuulopuheet siitä olisivat tervetullutta tietoa.

Nyt alan valmistautumaan työpäivään.

Mukavaa viikonloppua mahdollisesta sateesta huolimatta!

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En ole koskaan kuullutkaan moisesta Villestä. Katsoin tuolta nettisivuilta kartasta missä se sijaitsee ja kuvasta sai ensin käsityksen, että se on melkein linja-autoasemaa vastapäätä, mutta eihän se ollutkaan. Matkaa keskustaan on (noiden mukaan) 1,5 km, mutta äkkiäkös sen taittaa.
Ootko tsekannut omenahotelleja, onko niissä pahat hinnat?

Tampereella on kyllä ihan kivaa sateellakin. :)

Tinka kirjoitti...

Ihan uus tuttavuus mullekin tuo Ville, tosin ei täällä oo tarvinnukaan ettiä hotellimajotusta.

Ei vaikuttas ainakaan pahalta vaihtoeholta näin äkkiseltään.

Kaverit oli taannoin toisessa Omenassa, ja jos oikein paha vkl sattuu, niin kyllä sielläki sitä villiä melskettä riittää; toki jos lähtee sillä asenteella, että ei anna metelin häiritä ja metelöi iteki (kuten kaverit teki...), niin mikäs siinä. Mutta aika vapaata oli se touhu siellä, näin vierailijan silmin (mutta mie oonki tämmönen rauhaarakastava ;D ).
Mutta tässä yks aamu ko. omppu mainosti olevansa täynnä, että niinkin voi käydä.

Täällä sataa nytki vettä, mutta eipä se häiritte ;) Jospa heinäkuussa on pelkkää paistetta.

Minja kirjoitti...

Ainakin sen on hirmuisen kivan näköinen paikka ulospäin, oon monesti sitä katsellut. Rauhallisella alueella.
Paksut tiiliseinät, että jos hyvä säkä käy, niin sisällä on vahvat seinät kans, niin ei kuulu naapurin metelit. Mutta siinä on tosiaan sit sellainen pubi ja terassi samassa, että siinä voi toki olla hälinää kauniina kesäyönä.

sea kirjoitti...

Jos lomasi sattuu viikolle 29 niin voin luovuttaa oman petini sulle nimellistä korvausta vastaan, olen sillon itse maalla (lähden 16.7, tulen takaisin viikkoa myöhemmin). Täytyy tosin varmistaa asian sopivuus pikkusiskolta se kun saattaa olla sillon kotona. :D Hervannasta on hieman matkaa keskustaan, mutta sen taittaa aika nopsaa bussilla. Asunnon tavarat ja netti olisi vapaassa käytössäsi.

Anu kirjoitti...

Tiina - Ai että sateellakin siellä viihtyy. Hyvä tietää. ;)
Karttakuvasta sai tosiaankin sen käsityksen, että se on ihan linja-autoaseman vieressä. Puolitoista kilometriä on ihan ok kävelymatka meikäkäiselle. Joka päivä tulee sellainen matka talsittua talvisin.
Omena on jäänyt tsekkaamatta. Kiitos vinkistä!!!

Tinka - Omenaan täytyy perehtyä ihan ajan kanssa. Ei se meteli haittaa. Pääasia on ettei kukaan huoneistoon tunge.

Minja - Kiitos paljon noista tiedoista. Pub ja terassi ei haittaa mitään mikäli istun itsekin siellä. ;D

Anu kirjoitti...

Sea - Uskomatonta! Kerrassaan uskomatonta!!! Ajatella, että tarjoat punkkaasi minulle - tuntemattomalle ihmiselle. Olen otettu. Kiitos tarjouksesta!!!
Uskon kuitenkin, että päädyn hotellimajoitukseen. Tuntuisi niin oudolta punkata toisen ihmisen kotona. Olen tällainen arkajalka.

sea kirjoitti...

Ei ole mulle eka kerta kun majotan vieraita ihmisiä, ei edes sillon kun olen itse poissa. :D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen