CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Michael Jackson 1958-2009

8 kommenttia:

Jouko kirjoitti...

Ikävä juttu tuo Jacksonin kuolema :(

Anu kirjoitti...

Jouko - En ole ollut koskaan mikään suuri Jacko-fani. Siitäkin huolimatta silmäni kostuivat, kun kuulin aamulla uutisen. Nuori mies oli vielä..
Tuon kuvan valitsin siksi, että Jacko oli mielestäni kaikin tavoin (ulkonäkö ja musiikki) parhaimmillaan 80-luvulla. Juuri sellaisena haluan Jackon muistaa.

Abana kirjoitti...

Parhaimmillaan oli silloin, oikeassa olet.

Anu kirjoitti...

Abana - Olin nuori neitonen silloin 80-luvulla ja sen ajan musavideot olivat kova juttu. Todella hyvät olivat harvassa ja siksi Thriller ja Billie Jean ovat jääneet lähtemättömästi mieleeni.

Papu kirjoitti...

Meikä sai tän uutisen kolmen aikaan yöllä ku muru tuli nukkumaan. Ei se ihan menny jakeluun asti, mut aamulla aamuteeveessä ei voinu olla sitten menemättä. Aikamoinen uutinen kyl, huh. Tuli tuossa bileiltana sitten vähän soittetua Maikkoliakin! Jätetään kaikki viimesten vuosien paskat pois ni kyllähän se on kiistaton popin kuningas, ei siitä minnekään pääse.

Anu kirjoitti...

Papu - Yllättävä ja surullinen uutinen. Iltapäivälehdet herkuttelevat tapahtuneella ties kuinka kauan. Kurjaa..

Papu kirjoitti...

Lehtien mässäily oksettaa, onneksi on ollut niin vilkas loppu viikko etten ole niihin pahasti törmännyt, ei tarvitse paperipussia haalia jostain. :(

Anu kirjoitti...

Papu - Lööpit olen lukenut ja kihissyt kiukusta. Niitä törkylehtiä en osta koskaan. Netissä notkuessa ei voi välttyä kaikilta juoruilta ja törkyjutuilta. Otsikot pomppivat silmille ja välillä vilkaisen itse juttuja - katuen heti.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen