CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Viimeinen rutistus

On sunnuntaiaamu. Heräsin ensimmäisen kerran neljän aikaan. Ensimmäinen ajatukseni herättyäni oli: mallikappaleet jäi kirjaamatta! Ajatukseni lähtivät pyörimään inventaarion ympärillä ja aloin epäilemään parin muunkin tuotteen unohtumista listalta. Kävin ihan ylikierroksilla pitkien ja raskaiden työpäivien jälkeen eikä uni meinannut tulla. Pelkäsin etten muista enää työpaikalla niitä kirjaamattomia mallikappaleita joten nousin ylös ja kirjoitin muistilapun. Se rauhoitti mieltäni ja lopulta nukahdin uudestaan..

Heräsin uudestaan puoli seitsemältä. Tänään teen inventaarion loppuun ja siivoan sen jälkeen myymälän. Sitten pääsen aloittamaan viikon kesälomani.

Lomaviikolla tapaan kuitenkin pomoni - en työn vaan kalj.. siis kahvin merkeissä merkeissä. ;)
Hän asuu eri puolella maata eikä ole käynyt katsomassa ylläpitämääni myyymälää lainkaan tänä vuonna. Hieman jännittää mitä mieltä hän on sen ilmeestä. Ehkä on parempi, että olen lomalla ja hän tapaa myymälässä vapaapäiväntuuraajani.

Kerroin edellisessä postauksessa kironneeni pomolleni. Kyllä, sen todellakin tein. Kun minua kyrsii joku todella pahasti niin se muuten näkyy ja kuuluu! Joudun silloin tällöin häpeämään ja pyytelemään anteeksi sanojani.
Haluaisiko joku hieman ylimääräistä äkkipikaisuutta ja temperamenttia..? Ihan ilmaiseksi saisi. Kauniiseen pakettiin käärisin ja postiin laittaisin vaikka heti huomenna..

Tähän seuraavaan kuvaa liittyy hauska juttu, jonka kerroin jokunen aika sitten jo Tialle.
Jyväskylä on pieni kaupunki ja täällä pääsee hetkessä kävelykadun vilinästä järven rannalle ja siitä vaikkapa umpimetsään. Muutama viikko sitten pyöräilin taas kerran ympäri kaupunkia ja uimahallin lähellä näin unikkoja - paljon kauniita oransseja villejä unikkoja! Pistin fillarin parkkiin ja ajattelin mennä ihastelemaan lähempää niitä kaunokaisia.Joopa joo. Lähinäköni on heikentynyt iän myötä. Tuona hetkenä aloin epäilemään kaukonäköänikin.... =D

LEPPOISAA SUNNUNTAITA!

Meikä lähtee töihin....

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hyvää sunnuntaita ja työpäivää, vielä hetki niin pääset hiukan vetämään henkeä ja pois kuumuudesta. Varmaan pomosi pitää uudesta ilmeestä myymälässä, uskoisin niin joten ei kannata jännittää.
Hih, vieläkin naurattaa nuo sinun unikot, hienoja oranssisia ovat ;-) ja eivät kuihdu.

Papu kirjoitti...

Se on inventaario semmonen ressin paikka, että.. hyvä et hommat on ny pulkas ja loma alkaa. Oikein mahtavaa lomaa! Mie olin kans ekan kerran neljän aikoihin hereil, hieman oli hiki makkaris, luin hetken ja sitte nukuin viel vähä ja kuudelta suihkuun. Se on kiva ku saa löylyt ihan makoilles otettua :D Kannattaiskos loman aikana piipahtaa optikon pakeilla, ovat todella kauniita nuo siun unikkos :D

marjukka kirjoitti...

Tuttu juttu tuo "inventaariokauhuskenaario".
En taida tarvita tuota temperamentti-lahjaa, omasta takaa kun löytyy tarpeeksi ;D
Joskus on hyväkin, kun ei näe selvästi, moni asia näyttää kauniimmalta!

Anu kirjoitti...

Tia - Niin minä vaan selvisin siitä urakasta. Elämäni vaikein inventaario oli! Aion mennä käymään myymälässä, kun pomoni tulee sinne. Sovittin niin jo alustavasti. Siitä saatetaan suunnata sitten jonnekin kahville tai syömään. Pomoni on muuten tosi tosi mukava ja reilu mies! =)
Kyllä tuo unikkojuttu oli niin huvittava, että pakko oli laittaa tänne muistiin. Saan naureskella asialle vuosien päästäkin. =D

Papu - Olen aina tykännyt inventaariosta. Kyllä, ihan totta. Inventaariossa tulee tehtyä löytöjä, saa saldot kuntoon, hyllyt ja varasto siistiytyvät samalla,.. Siitä on paljon hyötyä. Nyt en sano enää tykkääväni inventaariosta. Tämä oli painajainen!
Minun makuuhuoneeni on onneksi kohtuullisen viileä. Sinne ei paista aurinko ollenkaan.
Eikös olekin nättejä unikkoja. En sentään mennyt nuuhkimaan ja keräämään maljakkon. =D

Marjukka - Meillä oli käytössä ihan järjettömät inventaariolistat. Niiden vuoksi inventaario oli vaikea. Tästä kerrasta opittiin eikä ensi vuonna taistella samojen ongelmien kanssa. No, minä en ehkä olekaan talossa enää silloin.
Sinäpä sen sanoit - en näe kodissanikaan pölyä ja likaisia ikkunoita. Sen sijaan kuvittelen näkeväni kukkia ja perhosia siellä missä niitä ei edes ole. ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen