CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 13. marraskuuta 2009

Kuka tässä on juntti?

Näin NE eilen maitohyllyn luona. Vieressäni seisoi nuori neitonen, jolla oli jalassa jotakin mitä aivoni yrittivät väittää näköharhaksi. Sillä hetkellä niinkin yksinkertainen asia kuin maidon valitseminen oli minulle täysin mahdotonta. Tuijotin NIITÄ syrjäsilmällä ja hypistelin samalla maitopurkkeja. Näin NE hetken päästä uudestaan kassajonossa. Hoin itselleni: "Ei saa tuijottaa, ei saa tuijottaa,.." . Ei se auttanut. Mittailin neitosta päästä varpaisiin ja mietin pitääkö hän itseään tyylikkäänä NIILLÄ tallustellessaan. Kyllä varmaankin.

Blogini lukijoille olen paljastanut junttiuteni muotiasioissa jo aiemmin Mikä on mikä? -jutussa joten kehtaan kertoa mitä päässäni tällä kertaa liikkuu..

En voi ymmärtää.. En kerta kaikkiaan voi ymmärtää sitä, että ihmiset kulkevat julkisilla paikoilla näissä:Ovatpa nuo kuinka laadukkaat ja miellyttävät jalkineet tahansa niin kyllähän nuo kuitenkin ovat aamutohvelit!!! Niillä hiippaillaan kotosalla tai pihapiirissä.

Ai minäkö kaavoihin kangistunut ja vanhanaikainen..? Niinpä taidan olla. Reino.fi -sivuilla nimittäin markkinoidaan noita ja muitakin tohveleita mm. näillä sanoilla:

Reinoista on tullut katujen voittamaton kuningas. Jokainen tyttö sekä poika voi nyt olla rennosti retro Reinoissaan, ja vielä haluamassaan värissään.


Voi elämä!

8 kommenttia:

minde kirjoitti...

Hih...riippuu paikkakunnasta. Täällä kukaan ei katto vaikka missä popoissa tassuttelis. Ja ne vaaleenpunaset Reinot on aika söpöt. Vaikka vp ei tod. ole mun lempiväri.

Abana kirjoitti...

Aamutohveleissa (vaarinamallisissa vieläpä) ulkona? Hä?!

Anu kirjoitti...

Minde - Taitaa tosiaan riippua paikkakunnasta. Kuvittelepa mielessäsi joku vaikkapa Stokkalle kävelemään Ainoissa...

Abana - Jo vain likalla oli ruskeat reinot. Ai niin, mukana oli myös poikakaveri ihan tavallisissa kengissä. ;)

tia kirjoitti...

Ehkä ei Ainoissa niin paljoa kuljeta, mutta kyllä Reinoja näkee vaikka Stokkalla niin olivat muotia nuorison piirissä, hiukan jo laantunut. Nehän olivat niin suosittuja ettei kaupasta meinannut saada.

Anu kirjoitti...

Tia - Ahaa.... Muoti on siis jo hiipunut siellä pääkaupunkiseudulla. Meidän kylän se on saavuttanut nyt vasta.

marjukka kirjoitti...

Minä olin yhdessä tilaisuudessa vähän aikaa sitten, siellä oli mies (ei enää ihan nuori)jolla oli hieno puku päällä ja jaloissaan "Reinot", APUVA! Kyllä minäkin pidän rennosta pukeutumisesta, enkä ihan pienistä häiriinny, mutta olen samaa mieltä kanssasi, että aamutossut kuuluvat kotiin!

Anne kirjoitti...

Tosi hienoo kun poikkesit blogissani :D !
Siis Ainot ja Reinot on ilmentymä. Ne ei ole sidoksissa muotiin, vaan enemmänkin suomalaisuuteen. Ne eivät siis ole aamutossut / tossut / tohvelit, vaan Ainot tai Reinot. THE.
Niitä on pitänyt jo mun pappani (oon itse viiskymppinen) ja tietyissä piireissä niillä on vähän samansuuntainen arvostus kuin veteraaneilla.
Siks niitä voi (hyvin?) pitää puvunkin kanssa. Pitäähän jotkut jotain merkkilenkkareitakin (apua !), eikä niillä taatusti ole sellaista arvoa kuin meidän Ainoilla ja Reinoilla :) . Juu ja oon nähnyt niitä kumpiakin, siis Ainoja ja Reinoja, työjalkineina monessakin paikassa, mm. sairaalassa.

Oikein aurinkoista viikonjatkoa sulle :D !

Anu kirjoitti...

Anne - Ihan mahtava juttu, kun tulit kommentoimaan tätä juttuani!!!

Veteraanien ja Reinojen rinnastaminen hihitytti. :)
Kieltämättä se vertaus samalla selvensi asiaa. Ymmärrän paremmin miksi toiset arvostavat niitä niin paljon. Minä jästipää yhä vaan vierastan niitä ja olen sitä mieltä, että ne kuuluvat vanhojen ihmisten kotijalkineiksi.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen