CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 26. marraskuuta 2009

Kurkkua kutitti


glitter-graphics.com

Menin käymään äitini luona ja sattui niin kivasti, että siskonikin oli siellä. Olohuoneeseen mentyäni huomasin jonkun liikahtavan isossa limoviikunassa. Oho! Se oli pienen pieni söpö lintu. Ihmettelin miten ihmeessä se oli päässyt sisälle.

Silloin siskoni kädelle lennähti isompi musta lintu. Se oli tosi rähjäisen näköinen. Siskoni alkoi nyppimään huonoja sulkia ja höyheniä linnusta. Lintu oli ihan kiltisi hänen kädellään.

Vilkaisin äitiäni ja mitä ihmettä..!?!?! Hänenkin kädellään oli musta rähjäinen lintu!

Katselin ympärilleni mutten nähnyt muita lintuja huoneessa. Silloin tunsin jonkun liikahtavan paitani etuosassa. Katsoin alaspäin ja näin miten limoviikunassa aiemmin ollut pieni söpö lintu oli tarttunut paitaani. Siinä se nökötti ja katsoi minua suoraan silmiin.

Olin juuri kertomassa siskolleni ja äidilleni paidallani olevasta linnusta, kun tajusin sen lentäneen suuhuni. Pidin suutani apposen auki ja tunsin kuinka lintu pyörähti siellä ympäri. Se oli outo tunne. Lintu asettui suuhuni niin, että sen pää oli ulkona. Yritin puhua, mutta eihän siitä mitään tullut. Seisoin vain avuttomana lintu suussani kunnes...

Pyrstö alkoi kutittamaan kurkkuani ja heräsin!

--------------------------------

Osaisikohan joku tulkita uneni..? Tulkinnan kannalta lienee hyvä kertoa, että sekä äitini että siskoni ovat kuolleet.

11 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

En osaa minkäänsortin tulkintaa, mutta perin hassulta kuulosti:)

marjukka kirjoitti...

En ole koskaan osannut tulkita unia, enkä muutakaan. Ainakin sinun lintusi oli pirteä ja eläväinen, ei voi mitään pahaa tietää!

M. Metrossa kirjoitti...

Huh, alkoi kuulostaa jo vähän kauhuelokuvalta, mutta mä olenkin toisinaan aika herkkä! Onneksi kuvan lintu näytti vaarattomalta :)

tia kirjoitti...

Eihän tuo paljon muuta selitystä kaipaa, sinulla kiva pieni lintu toisilla tummat, sinä jatkat täällä matkaa.

BLOGitse kirjoitti...

yhden lahteen ja aitini mukaan lintu on tiedon- ja kuolemantuoja, unessa ja elamassa.
Aidilleni on vuoden sisalla tapahtunut muistaakseni kolme kertaa niin, etta lintu on lentanyt sisalle tai ihan parvekkeen ovelle...
Puhelinsoitto on tullut jonkin ajan kuluttua...

Yleensa unissa fiilis on tarkea. Jos ei ahdista niin unen 'viesti' on positiivinen.
Onko sulla jaanyt jotain sanottavaa jota et ole saanut ulos ja se vaivaa unena?

Nia kirjoitti...

Hei Anu!

*vilkuttelee*

Vai linnun löysit sieltä, suloista! ^__^ Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu.

Anu kirjoitti...

Arjaanneli - Oli kieltämättä aika hassu olo seistä monttu auki lintu suussa. =D

Marjukka - Minä olen lukenut jonkin verran unien tulkinnasta. Lintuja sanotaan usein suruviestin tuojiksi. Lintu oli MINUN suussani joten pakostikin mietin aamulla miksi sellaisen unen näin...

Messi - Älähän nyt säiky. Uni oli ihan leppoisa vaikkakin omituinen. Tunnelma oli kyllä vahva ja hyvin selkeä. Taisin olla suu auki herätessäni. =)

Tia - Tulkintasi tuntuu hyvältä. Olen ollut huolestunut ja alakuloinenkin viimeisen viikon aikana joten ehkä uni kehotti minua katsomaan hyviä asioita elämässäni. Elämässäni on paljon ihania asioita.

BLOGitse - Hui! Vai niin on äidillesi käynyt. Hui hui hui!
Minä en ole saanut ikäviä uutisia vaikka niihin varauduinkin heti seuraavana aamuna. Olen siis kuullut linnun merkityksen suruviestin tuojana usein ennenkin. En usko siihen, mutta jotenkin se vaan mielessä pyöri..
On aivan totta ettei yhden yksittäisen unisymbolin perusteella voi tulkita unta. Unessani linnut olivat merkittävässä osassa, mutta hyvin kuvaavaa oli se miten ystävällinen ja rohkea "minun" lintuni oli.

Nia - No hei Nia! Olet sinäkin ehtinyt blogikierrokselle. =)
Linnut on suloisia - eivät tosin suussa ollessaan. ;)

Holly kirjoitti...

Äitisi ja siskosi haluavat tuoda sinulle jonkin viestin. Oletko lähiaikoina suurten päätösten edessä? Onko vaihtoehtoisia etenemistapoja?

Anu kirjoitti...

Holly - Kiitos tulkinnastasi.
En ole suurten päätösten edessä, mutta joitakin minua suuresti stressaavia asioita on juuri nyt meneillään. En usko omiin kykyihini riittävästi. Yritin viime viikolla valaa uskoa itseeni. Muutama ystävänikin yritti.
Kerroin juuri eilen unen ystävälleni, joka on perehtynyt enemmänkin unien tulkintaan. Hän on täysin samalla linjalla kuin sinäkin. Hänen mukaansa siskoni ja äitini tuovat minulle viestiä. He ovat huolissaan minusta...

Abana kirjoitti...

Menin taas halpaan unesi kanssa, mutta vain ihan alussa.

En voi uskoa, että olisi olemassa mitään yleiskattavaa unien tulkintaa. Ajattelee sitä sitten miten vain (para- tai vaan psykologisesti) niin taatusti symbolit ovat hyvin henkilökohtaisia.

Otetaan vaikka koira tai hevonen esimerkiksi, kumpikin on hyvin läheisiä ja positiivisia kuvia minulle. Vaan entäs joku, joka kammoaa mosisia otuksia?

Unessa varmaankin tärkeintä on tunnelma, sekä mahdolliset henkilökohtaiset symbolit.

Ulkopuolisena näyttäsi, että unesi oli hyvin positiivinen juttu. Sinä kuitenkin itse päätät onko näin.

Anu kirjoitti...

Abana - Samaa mieltä olen kanssasi siitä, että unia pitää tulkita hyvin henkilökohtaisesta "näkövinkkelistä". Tuo koiravertaus oli hyvä!
Uneni oli tosi selkeä ja voimakas kokemus. Vieläkin se on pyörinyt mielessä. Tulkita sitä en osaa...

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen