CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ei leikkauksia

On tässä pitänyt kirjoittaa monenlaisista jutuista mitä päässäni pyörii, mutta aikaa ja voimia ei vaan näytä riittävän. Työpäivien jälkeen ehtisin kirjoittamaan, mutta olen niin väsynyt ettei silmät meinaa pysyä auki. Eilenkin aloin pilkkimään jo yhdeksän aikoihin. Liekö tämä nyt sitä kevätväsymystä..?

No, väsymys menee kyllä ohi kunhan aurinko alkaa paistamaan ja lumet sulamaan. Eilen tajusin, että pääsiäiseenkin on aikaa enää kuukausi joten kevät on todellakin tulossa ja vieläpä lähellä! Ihanaa, ihanaa, ihanaa....Parin kuukauden blogitaukoni päsähti päälle vähän huomaamatta. En ollut suunnitellut sitä niin kuin aiempia taukojani. Yritin kirjoittaa juttuja tammikuussa, mutta poistin kaikki aloitukset samantien. Kaikki olivat ensimmäisistä sanoista lähtien pelkkää ruikutusta. Olin väsynyt. Olin kyllästynyt. Tajusin ettei tämä bloggailu ollut oikea tapa saada mielialaa kuntoon vaan minun piti miettiä ihan itsekseni mikä oli pielessä..

Tein hyvin itsekkäitä ratkaisuja. Otin etäisyyttä kavereihin - niin täällä "oikeassa elämässä" kuin blogimaailmassakin. Sanoin etten jaksa tavata, en jaksa kuunnella, en jaksa auttaa,.. Tunsin syyllisyyttä siitä, että käänsin selkäni joillekin ihmisille, jotka tulivat kertomaan minulle ongelmistaan. Se ei ole minun tapaistani. Olen oppinut olemaan olkapäänä kaikille, jotka ovat puoleeni kääntyneet. Nyt sitten sanoin etten jaksa, koska tarvitsisin itsekin olkapäätä.

Onneksi kaikki on taas hyvin eikä leikkauksiin tarvitse ryhtyä. ;)( HS: Wulffmorgenthaler )

10 kommenttia:

tia kirjoitti...

Usein kevät vie voimia, ehkä siksi kun uutta on tulossa ja se tarvii energiaa. Tauon paikka on aina silloin tällöin paikallaan, minäkin otin ekaa kertaa blogissani hiukan huilia en kirjoita joka päivä.

Kurkkailen muiden blogeihin ja vähän voin kirjoittaakin. Hyvää keskiviikkoa, odotellaan sitä auringon voimaa kyllä se sieltä tulee kohta puolin.

M. Metrossa kirjoitti...

Pieni itsekkyys on mun mielestä usein ihan hyvä asia ja rajojen asettaminen toisille (varsinkin sellaisille, jotka tuppaavaat kaatamaan kaiken toisten niskaan). Eihän sitä muuten millään jaksa!

Anu kirjoitti...

Tia - Huomasin taukosi. Tdodella ahkeran päivittämisen jälkeen se on varmasti paikallaan. Pidät nyt vähän niin kuin lomaa ja palaat kehiin jossakin vaiheessa virkistynein mielin ja uusin kuvin. :)


Messi - Hyvä ystäväni muistuttaa minua usein juuri tuosta rajojen asettamisesta. Termi huvitti ja ihmetytti minua aluksi, mutta vihdoin olen oppinut ymmärtämään mitä se tarkoittaa. Tammikuussa asetin rajoja niin yksityiselämässäni kuin työpaikallanikin. Vaikeata, mutta välttämätöntä.
Minun niskaani tuli uskomaton määrä erilaisia valituksia ystäviltäni/tuttaviltani. Kaikilla tuntui olevan elämä perseellään. Oli eroaikeita, työpaikan menettämisen uhkia yms. Aikani jaksoin pohtia heidän ongelmiaan, mutta sitten alkoi omat voimat ehtymään ja tajusin, että kuppi alkoi menemään nurin. Silloin vetäydyin omiin oloihini. Oikea teko vaikkakin itsekäs.

Papu kirjoitti...

Ei ole itsekästä pitää itsestään huolta Anu-hyvä <3 Miten huolehdit toisista jos et ole itse kunnossa?

Anu kirjoitti...

Papu - Olin kunnossa, mutta kuunneltuani aikani monenlaisia (osa aiheettomia) valituksia aloin käydä alakuloiseksi. Mietiskelin liikaa muiden murheita. Huomasin etten ole riittävän vahva tukemaan muita. Ennen olin. Vai olinko sittenkään....?

Abana kirjoitti...

Papu sanoi jo sen, mitä itse aioin... Kevätväsymyksestä en tiedä (D-vitamiinin puutetta?), mutta on ihan hyvä levätä jos väsyttää ja nukkua jos nukuttaa.

Anu kirjoitti...

Abana - D -vitamiinin puutetta tämä ei ole sillä litkin kalanmaksaöljyä. Väsymys on hellittämässä...

marjukka kirjoitti...

Minulle kävi samoin, parin kuukauden blogitauko tuli ihan suunnittelematta. Vaikka en "oikeissa" töissä olekaan, kiirettä pitää silti, en siis ollenkaan ihmettele sinun taukoasi.
Hyvä, että osaat olla välillä itsekäskin ja ajatella myös itseäsi.
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa suinulle!

marjukka kirjoitti...

...ja vielä kirotusvirhekin tuli edelliseen ;D

Anu kirjoitti...

Marjukka - Enpä kuule olisi huomannut kirjoitusvirhettä mikäli et olisi siitä maininnut.
Oikein hyvää alkanutta viikkoa suinulle myös! ;D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen