CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Anumaista askaretta

Löysin joulun alla tosi edullisia ja kauniita lumihiutaleita Sokokselta. Ostin niitä sitten 12 kappaleen paketin. Osan laitoin tarralla pienen ikkunan väliin, jossa minulla oli jo kynttelikkökin. Siellä ne tulevat kauniisti esille.

Lopuille en meinannut löytää paikkaa. Lopulta päädyin vähän erikoisempaan ratkaisuun. Otin parvekkeenoven edestä ison verhon pois. Laitoin sitten kapeamman syvänpunaisen samettiverhon oven toiselle laidalle. Se näytti kuitenkin tosi typerältä roikkuessaan suorana. Mietin aikani, että millä sitoisin sen kiinni. Silmiini osui kynttilän ympärillä oleva metallilanka, johon oli pujoteltu läpinäkyviä helmiä. Nappasin sen ja sidoin sillä verhon kiinni. Tuli kyllä yllättävän kiva.

Lumihiutaleet viritin ohueen valkoiseen lankaan ja ripustin parvekkeenovien väliin. Aikani katselin niitä ja minua häiritsi langat, jotka näkyivät niin selvästi. Vaihdoin lankojen tilalle siimat. Ei, sekin näytti rumalta. Pikkutarkkuuteni pääsi taas valloilleen.

Aloin sitten kurkkimaan kaappeihin ja toivoin löytäväni jotain, jolla saisin langat huomaamattomiksi. Sitten näin avonaulakkoni edessä olleen naruverhon. Jes! Pistin sen nastoilla kiinni ovien väliin.

Aika erikoinen, mutta samalla myös upea viritys - vaikka itse sanonkin. =)

Yritin ottaa hienoa kuvaa virityksistäni, mutta eihän se onnistunut. Eilen illalla sitten ajattelin muokata hieman tuota alla olevaa kuvaa. Yksi ainoa näppäimen painallus sai aikaan sen "taideteoksen".

Niinhän se on, että kaikki voi mennä silmänräpäyksessä sekaisin. Yksi napin painallus, yksi sana, yksi harha-askel,.. Vain yksi ainoa pieni teko voi muuttaa ja sotkea kaiken.

18 kommenttia:

tia kirjoitti...

Tai yksi pieni sana tai teko voi korjata paljon ;-)

Aloitin häntäpäästä ja nyt alkuun, hienosti sait kaikki toimimaan, kaunis tuli ja tiedän tuon niuhottamisen kun joku vaivaa niin se vaivaa, olen todennut korttien teossa saman asian.

Anu kirjoitti...

Tia - Totta. Tässäkin tapauksessa olisin voinut kumota tekoseni vaan en halunnut.

Tykkään väsätä kaikenlaisia erikoisia sisustusjuttuja. Monesti kaappien kätköistä löytyy tavaraa jota voi käyttää ihan erilailla kuin ennen. Mielikuvitustahan siinä vain tarvitaan. Harmi, kun en osaa ottaa parempia kuvia.

Vai olet sinäkin niuhottaja. ;)
Onkohan meillekin olemassa jokin kerho. Hih hih hih...

Aimo kirjoitti...

Olen samoilla linjoilla Tian kanssa, pienillä sanoilla ja teoilla saa aikaan paljon hyvääkin :)

Upeasti olit sisustanut - kaunista!

Nia kirjoitti...

Nuo lumihiutaleet ovat aivan ihania:)!

Anu kirjoitti...

Aimo - Olin tätä juttua kirjoittaessani hieman huonolla tuulella ja siksi tuli tuollainen juttu kirjoitettua loppuun.

Nia - Hiutaleet ovat sellaisia hilepintaisia, mutta se ei valitettavasti näy kuvassa. Ajattelin käydä katsomassa josko niitä olisi vielä myynnissä. Ensi vuonna voisin laitella niitä enemmänkin jonnekin - vaikkapa kuuseen.

Tilda kirjoitti...

Hienosti olet sisustanut =)

minde kirjoitti...

Meillä kun oli aikoinaan talvihäät, samanlaiset hiutaleet oli roikkumassa mein pöytäliinassa. Näytti hyvältä. Ja niin näyttää tässäkin.
Ja mäkin olen tänään ollu pahalla päällä;)

Sukoter kirjoitti...

Yksi ainoa pieni teko voi olla valloittava!

Hienosti keksit ratkaisun "pulmaasi".
Meitä on siis enemmänkin, meitä pilkunviilaajia? Hih.
Joskus asiat menevät yliolkaisesti, mutta toisinaan takerrun monesti ulkopuolis(t)en mielestä ihmeellisyyksiin. Minkäs kukaan luonnolleen mahtaa.

MarjutJ kirjoitti...

Aika ihanan sisustusratkaisun sait loppujen lopuksi tehtyä. Minulla pilkunviilaus vaihtelee; joten en taida olla ihan prototyyppi:D

Sanna kirjoitti...

Siitähän tuli aivan upea. Hurraa pikkutarkkuus ja idearikas pääkoppa. Ps tääkin täti diggaa Happoradioo.

Anu kirjoitti...

-A- - Tiedä tuosta hienosta, mutta ainakin aika omaperäisesti ja halvalla.

Minde - Nuo hiutaleet käy kyllä moneen paikkaan. Annan niiden olla ikkunoissa koko talven.
Jahas, tätä ärripurria on sitten liikkeellä. =(

Sukoter - Niin, minkäs sitä luonteelleen voi. Minulle tämä nipotus on ihan synnynnäinen juttu. Jo pienenä tyttönä pidin tiukkaa kuria esim. värikynien järjestyksestä niiden pakkauksessa. Siskoni muisti tuon hyvin vanhempanakin.

MarjutJ - Kiva, kun tulit pyörähtämään. Kyllä minäkin olen suurpiirteinen lukemattomissa asioissa. Esim. siivoaminen on minulle sellaista pintapuolista huiskimista.

Sanna - Kun on rahaa vähän niin täytyy kehitellä kaikenlaista itse. Happoradio taitaa olla meidän HIEMAN kypsempien naisten suosiossa.

Sanna kirjoitti...

Heh... hieman kypsemmät. Joo, ehkä se taitaa olla niin. Ylikypsiksi ei tulla koskaan. :D

Marjukka kirjoitti...

Upean "virityksen" olet tehnyt. Sulta löytyy noita ideoita!
Samaan kerhoon kuulutaan, joissain asioissa olen kyllä aika suurpiirteinen, mutta esim. käsityöt yms. on oltava just tai sitten ei ollenkaan.

Anu kirjoitti...

Sanna - No ei todellakaan tulla ylikypsiksi! =D

Marjukka - Jahas - pikkutarkkojen pipertelijöiden kerhon jäsenmäärä sen kun kasvaa vaan. =D
Minä ja siskoni väkersimme aikoinaan yhdessä kaikenlaista omituista. Nyt sitten teen sitä yksikseni. Kiva, kun saan jollekin esitellä omituisuuksiani. =)
Olisihan minulla paljon muitakin juttuja joita voisin esitellä..

Sanna kirjoitti...

Jee, omituisuuksia kehiin. Niistä mä tykkään, toisten omituisuuksista. Itselläni kun ei ole ainuttakaan :D (pärskähtelee, pärskähtelee ja purskahtaa nauruun)

Anu kirjoitti...

Sanna - =D

tetra kirjoitti...

Olit käynnyt naureskelemas sivuillani hih... Tunnelmalliset verhot olet värkän ;D

Anu kirjoitti...

Tetra - Sinulla on tosi kiva blogi!!!
Täytyy tulla taas joku päivä käymään...

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen