CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 12. joulukuuta 2008

Tum Tum Tum

Tum Tum - Dägä-Dägä - Viiiiiiiiuuuuugggggg... Viuuuuggggg..... Tum Tum Tum Viuuuggggg... Tsägä dägä Pum Pum! Aaaaaaaaaa....

Ai minäkö tullut hulluksi? En sentään. En ainakaan vielä. ;)

Alakerrasta vaan kuuluu sellainen metel.. ei vaan musiikki ettei mitään rajaa. Veikkaanpa, että metel.. siis musiikki hiljenee tuossa yhdentoista aikoihin. Sitten se alkaa ehkä neljän-viiden aikoihin uudestaan ja kestää tunnin tai pari. Alakerran kaveri bilettää silloin tällöin ja silloin "saan nauttia" hänen mielimusiikistaan. Eipä tuo haittaa, koska se ei ole jatkuvaa eikä kestä läpi yön.

Kävin tänään notkumassa kaupungilla. Ihmisiä oli liikkeellä melkoisesti jo puolen päivän jälkeen. Kävin tosi monessa paikassa hypistelemässä ihanuuksia. Kävin mm. Anttilassa, Hemtexissä, Sisustus Selmassa, Pentikillä, Tiimarissa, Harjun Paperissa, huutokauppakamarilla ja Aiviassa. Kaikkialla oli toinen toistaan ihanampia joulukoristeita, sisustustekstiilejä, astioita ja vaikka mitä muuta. Meinasin ostaa joulukuusenpunosta. Meinasin ostaa myös kynttilöitä ja mukin. Noiden edellisten lisäksi meinasin ostaa myös patalappuja ja pöytäliinan. Vaan mitäpä loppujen lopuksi ostin....? No nämä:


Aika tylsät ostokset. Vai mitä..? Näyttää uhkaavasti siltä, että tänä jouluna minulla on kuusi! Yli kymmeneen vuoteen minulla ei ole ollut joulukuusta, mutta nyt olen hankkinut jo jalan, kynttilät, alusmaton ja palloja. Eihän tässä puutu enää muuta kuin itse kuusi ja punos. =)

Kuvan iltatähti-varalamput ostin parvekkeella olevaan valosarjaani. Se on vain muutaman viikon vanha ja eikös siitä jo pimentynyt pitkä pätkä! Pakkauksessa ei ollut yhtään ainoata varalamppua. Mur Mur Airam! Nuo toiset ostamani varalamput ovat joulukuusen valosarjaan. En halua, että jouluaattoiltana valot sammuvat eikä minulla ole varalamppuja.

Tuo yksi johto taas on menossa työpaikalleni. Siellä on aivan käsittämättömät johtosysteemit!!! Vanhassa rakennuksessa on todella vähän pistokkeita ja sen vuoksi kassalle on johdettu sähköt lattiaa pitkin käytävän poikki. Siellä ne luikertelevat kuin käärmeet yhtenä läjänä ja kassalla ollessa joutuu seisomaan johtokasan päällä. Välillä johtoihin kompastuu ja koneet meinaavat tippua lattialle. Puhelin on tippunutkin muutaman kerran. Johdot ovat luonnollisestikin kovilla, kun niitä tallotaan jatkuvasti ja yhdestä onkin kuori täysin halki ja "suolet" valuvat pihalle. Ostamani johto on siis sen tilalle. Kun astun vuoden alussa myymälänhoitajan saappaisiin niin hankin jonkinlaisen suojan johtojen päälle. Johdot ovat työturvallisuusriski, joille on tehtävä jotain. Näin on näppylät!

Selvisin monen tunnin kaupunkireissusta ilman, että olisin sortunut pullakahville. Kahvittelu ja herkuttelu on kuulunut tapoihini kaupungilla käydessäni. Nyt olin päättänyt tulla kotiin, kun nälkä alkaa kurnimaan suolessa. Päätös piti. Hyvä minä!

Kotimatkalla katselin Pikku-Maijaa, joka oli kaunis valaistuna. Kaivoin kameran kassista ja ajattelin ottaa siitä valokuvan. No joo.... otinhan minä, mutta taitoni eivät riitä ottamaan valokuvia hämärässä - etenkään mikäli hämärässä on valoja.

Vaan minäpä olenkin niin häpeilemätön yksilö, että kehtaan laittaa surkeatkin otokseni esille. Olkaapa hyvät:

Samaisesta paikasta löytyy hyvä kuva täältä: Joulu-Matti. Kuva on otettu eri suunnasta.
Huomasitko, että ensin kirjoitin Pikku-Maija ja sitten Joulu-Matti..?! En tehnyt virhettä. Kun kurkkaatte tuonne linkkiin niin ymmärrätte mistä on kyse. ;)

Nyt on kyllä aika lähteä iltapesulle ja sitten nukkumaan. Huomenna on työpäivä. Ihanaa!!!

Hyvää yötä....

8 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kyllä minusta tässä kuvassa on hyvä tunnelmä.

Marika kirjoitti...

Siis nyt mun on kyllä pakko sanoa, että tuo kuvahan on hieno! Sä olet aivan liian itsekriittinen Anu hyvä! :) Minä yleensä silmäilen kuvat aina blogeissa, ennen kuin luen itse tekstit. Kiinnitin huomioni kuvaan ja mietin sen olevan hieno ja tunnelmallinen - sitten luin että se onkin oikein sinun ottamasi! Siitä tulee mieleen sellainen vanhanaikainen kuva, kivasti onnistunut!

tia kirjoitti...

Kaunis talokuva, sellainen utuinen.

Hienoa, että otat johtoasian hallintaasi, sehän on siellä ihan ansa ja voi sattua vaikka mitä, hyvä Anu.

Meidän nuorella parilla oli eilen myös tuplasynttäribileet, laittoivat lapun rappuun jossa on puh. nro ja teksti että voi hiukan ääntä kuulua. Lähtivät myöhemmin ulos etteivät koko yötä siellä juhli.

Riikka-Amanda kirjoitti...

Töissä tulimme samaan tulokseen, että Airamin valot olivat surkeat. Valitimme ja meille postitettiin uudet valot, ei kylläkään saatu niin monia uusia kuin oli rikkinäisiä:S Tykkäsin kyllä kuvastasi!!

Hyviä viikonloppuja sinulle:)

Marjukka kirjoitti...

Kaunishan ja hyvin tunnelman välittävä tuo kuvasi on! Hyvä, että hoidat johtoasiat kuntoon, ennen kuin sattuu vahinko!

Anu kirjoitti...

Marja-Leena - Tunnelma on kieltämättä hyvä ja siksi kuvan laitoinkin esille.

Marika - Kuva on TODELLA epätarkka ja siksi huono. Tunnelmallinen se on kyllä.

Tia - Utuinen=epätarkka. =D
Johdot olivat tosiaankin ansa. Tänään viritin uuden johdon paikoilleen ja selvitin johtoläjän. Vedin johdot tiukasti käytävän yli ja peitin ne läpeensä ilmastointiteipillä. Siellä ovat toistaiseksi. Ensi vuonna parannan systeemiä. Kotelointi olisi paikallaan.
Teidän nuoripari on tehnyt hienosti laittaessaan lapun rappuun. Minä tein samoin kerran.

Riikka-Amanda - OHO! Teillä on ollut vikaa Airamin valosarjoissa. Niin oli eräällä ystävällänikin. Niin siinä käy, kun painetaan hinta alas eli kilpailukykyiseksi ulkolaisten halppisvalojen kanssa. Laatu laskee pakostakin. Se on huono juttu, koska minä ainakin halusin nimenomaan ostaa laatusarjan ja siksi valitsin Airamin.
Arvaas mikä on kuusen valojeni valmistaja? No, Airam. Saas nähdä miten ne pelittää.

Marjukka - Kuten muillekin vastasin niin kuva on tunnelmallinen, mutta laadullisesti todella huono. Yritän ottaa joskus paremman.
Työpaikkojen turvallisuusasiat ovat aivan rempallaa monessa paikassa. Aina odotetaan, että jotain sattuu ja sitten vasta toimitaan. Väärä systeemi.

Abana kirjoitti...

Pakko oli tulla kommentoimaan, että kuva on kaunis ja tunnelmallinen, vaan moni oli ehtinyt minua ennen. Usko pois, olet liian kriittinen tekemisillesi.

Anu kirjoitti...

Abana - Kiitos sinulleKIN. Kuten olen kirjoittanut niin minustakin kuva on tunnelmallinen. Valitettavasti se on kuitenkin surkea otos. Se ei ole tarkentunut yhtään minnekään.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen