CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kivaa koirille!

Toivon ettei kukaan loukkaantunut edellisestä kirjoituksestani.
Ihmettelin vain sitä mitä kaikkea maailmassa onkaan!

Selasin nyt lisää Carlinon nettisivuja. Löysin sieltä vaikka mitä vänkää tavaraa! Koiraihmisten kannattaa kyllä käydä tutkiskelemassa sitä uskomatonta valikoimaa. Vaikket olisi koiraihminen niin käy silti!


Tässä pari tuote-esimerkkiä sivuilta:Hauska pääkallonmallinen pehmolelu, jota koiran on helppo riepottaa. Lelua ravistettaessa, se päästää käheän nauru-äänen.
Aivan mahtava ja erikoinen lahjaidea omalle tai kaverin koiralle!


Upea musta toppatakki, selässä "Harley Davidson"-logo.
Paksu ja lämminvuorinen takki, vedenpitävä nylon-materiaali. Nepparikiinnitys, pienet hihat.
Helmassa kiristysnyöri, joka helpottaa takin muotoutumista koiran vartalolle.Englantilaistaiteilijan hieno länsiylämaanterrieri-printti.
Kuva on painettu paksulle laadukkaalle, paperille.
Kuvan koko on 40 x 30 cm.
Aivan upea kehystettynä vaikkapa lahjaksi ystävälle! Kehys ei sisälly hintaan.

Mitäs tykkäsitte..???

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hihih, meidän Milla-Muori on nyt vanhemmalla iällään innostunut kaikista hassuista ääntelevistä leluista. Se varmaan innostuisi kun saisi tuollaisen pääkallon, mutta mä tulisin hulluksi sitä lelun hekotusta kuunnellessa! :D

Tuija kirjoitti...

Piipahdin pikaisesti Carlinon sivuilla ja pitääpä käydä oikein ajan kanssa uudestaan. Koirathan tarvitsevat välttämättä kaikkea kivaa ja turhaa, ainakin mun koirat ;)

Marjukka kirjoitti...

Koirille pitää antaa virikkeitä, kuten kaikille muillekin, kunhan ei rattaita ;D

Anu kirjoitti...

Marika - Tiedä kuule vaikka pelkäisi tuollaista. ;)

Tuija - Kyllähän omia kullanmuruja täytyy hemmotellakin välillä. Ostin minäkin aikoinaan kaikenlaisia leluja ja herkkuja. Carlinon sivuilla on paljon ihan kivoja juttuja, mutta sitten on sellaistakin mistä koirat eivät ehkä edes pidä.

Marjukka - Koirilla on tosiaan hyvä olla virikkeitä.
Keskustelupalstalla monet olivat sitä mieltä, että nuo rattaat ovat tarpeelliset pienille koirille esim näyttelyissä. Siellä pienet koirat tallaantuvat heidän mukaansa helposti muiden jalkoihin. Tuota en ollut ajatellut, koska minulla on ollut vain isoja koiria enkä käyttänyt niitä näyttelyissä..

Nia kirjoitti...

Kivoilta kieltämättä vaikuttavat:)

Anu kirjoitti...

Nia - Mahtaakohan kissoillekin olla samantyyppistä kivaa tavaraa..?

saril kirjoitti...

Olipas tuolla puodissa paljon katseltavaa..:) Kyllä huolisin pukilta esim seinäkellon tuolta puodista..:)
Nuo edellisessä postauksessa olevat rattaat ovat kyllä kieltämättä aika "veikeät", näyttelyissä olen nähnyt käytössä pikkuisilla koirilla. Mutta äidilläni on pikkukoiria ja hän kyllä huolisi moiset varmasti kotikäyttöönkin. Vähän aikaa sitten yhden jalka oli paketissa ja liikunta kielletty, olisi varmasti tykännyt tuupata koiraa pissireissulle noilla, kun sylissä hankala pitää ettei satuta jalkaa. Samaiset koirat nimittäin tykkäävät istua muksuni kanssa rattaissa pidemmillä kävelyillä, jos eivät jaksa/viitsi enää itse tallustaa..:))
Omaa dobermanniani en ehkä noihin laittaisi, vaikka silläkin oli kävelykielto vähän aikaa sitten.....tai olisihan meitä varmaan kiva kadulla katsella..:)))

Anu kirjoitti...

Sari - Eikös vaan ollutkin kiva puoti. Oli kiva saada joltakin rattaita puoltavakin kommentti. Kiitos siitä!
Dobermanni ja rattaat taitaisivat olla aika koominen näky. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen