CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Persoonallisuustesti

Löysin netistä varsin mielenkiintoisen ja luotettavan oloisen persoonallisuustestin. Se kertoi minun olevan tällainen:

Avulias Huoltaja.
Avulias Huoltaja on välittävä, huolehtiva ja ihmiskeskeinen persoonallisuustyyppi. Kakkoset ovat empaattisia, vilpittömiä ja lämminsydämisiä. He ovat ystävällisiä, anteliaita ja uhrautuvaisia, mutta myös tunneherkkiä, imartelevia ja joskus muita mielisteleviä. He ovat hyvää tarkoittavia ja pyrkivät lähelle toisia ihmisiä, mutta saattavat myös tehdä palveluksia muille tehdäkseen itsensä tarpeelliseksi. Kakkosilla on monasti ongelmia omistushaluisuuden ja omien tarpeiden tunnistamisen kanssa. Parhaimmillaan Kakkoset ovat epäitsekkäitä ja heillä on todellista pyyteetöntä rakkautta toisia ihmisiä kohtaan.

Uskollinen Kyseenalaistaja. Uskollinen Kyseenalaistaja on sitoutunut ja turvallisuushakuinen persoonallisuustyyppi. Kuutoset ovat luotettavia, ahkeria ja vastuuntuntoisia. He ovat hyviä ongelmien kartoittajia ja osaavat luoda aitoa yhdessä tekemisen henkeä, mutta saattavat olla myös puolustelevia, vältteleviä ja hermostuneita. Kuutoset saattavat haalia itselleen liikaa töitä ja stressiä ja valittaa siitä samanaikaisesti. He saattavat olla varovaisia ja päättämättömiä, mutta myös reaktiivisia, kapinoivia ja uhmakkaita. Kuutosilla on tyypillisesti ongelmia epävarmuuden ja epäluuloisuuden kanssa. Parhaimmillaan Kuutonen on sisäisesti vakaa ja itsevarma ihminen, joka rohkeasti kannustaa itseään ja muita onnistumaan.

Nuo molemmat saivat siis selkeästi eniten pisteitä. Tiesinhän minä kyllä ilman testaamistakin millainen olen, mutta tulipahan testattua.

Testi löytyy täältä: RHETI-pikatesti.


7 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Minäpä tein myös tuon testin, tuloksena kolme kohtaa sai yhtä paljon pisteitä. Nuo kaksi, mitä sinullakin ja kolmantena Sopeutuva Rauhanrakastaja. Kyllä minäkin noista itseni aika hyvin tunnistan ;D

tia kirjoitti...

teen tuon testin myöhemmin ja katson mitä minulle antaa.

Anu kirjoitti...

Marjukka - Hengenheimolaisia ollaan ;)

Tia - Nopea testi tehdä. Tuskin kenellekään tulee mitään yllätyksiä tulosten suhteen. Ihan mielenkiintoinen kuitenkin.

Hilkka kirjoitti...

Oletkohan sinä varovainen ja päättämätön vai reaktiivinen ja kapinoiva? Kiva testi. Tein itsekin. Eikä tulos ollut yllätys.

Anu kirjoitti...

Hilkka - Kiva, kun luit noin tarkasti nuo määritelmät.
Olen muuttunut valtavasti viime vuosina. Todellinen luonteeni on tullut selvemmin esille. Ennen oli hyvin varovainen ja päättämätön (siihen on syynsä) ja tilalle on tullut selkeää kapinointia.

Hilkka kirjoitti...

Toiset ihmiset ovat paljon kiinnostavampia kuin minä, vaikka näistä testeistä vähän narsistisestikin tykkään. Omassa seurassaan saa olla 24h/vrk, joten siinä ehtii tympääntyä. Sen sijaan se, mitä sinun päässäsi liikkuu on tältä kantilta katsottuna paljon mielenkiintoisempaa.

On hieno juttu, että ihmiset uskaltavat laittaa tulokset näkyville. Testien tekeminen ja niistä pitäminen on osoitus leikkimielisyydestä, eikä niitä saa ottaa kuolemanvakavasti, mutta kyllähän en jotakin ihmisestä kertovat. On osoitus terveestä itsetunnosta, että uskaltaa olla rehellinen sekä hyvässä että pahassa.

Tai sitten kaikki kuvittelevat, ettei niitä kuitenkaan kukaan lue. Väärässä olette!

Anu kirjoitti...

Hilkka - Vai että ihan osoitus terveestä itsetunnosta. Njaa.. No, hyvä jos näin on. Testejä ei tosiaan pidä ottaa kuolemanvakavasti. Tämä testi oli kyllä yksi järkevimmistä joita olen tehnyt. Tuloksissa on varmasti jotain perääkin.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen