CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 23. joulukuuta 2008

MIKSEI SE JUO!?!?

Toin sen lämpimään kotiini, parturoin hieman siistimmän näköiseksi ja kehuin komeaksi. Sitten annoin sille ison määrän makoisaa lämmintä lientä. Siitä ne kuulemma tykkäävät kovasti.

Siinä se nyt seistä töröttää eikä vaivaudu edes maistamaan makeaa lämmintä lientä, jota sille annoin. Sen sijaan se tiputtelee roskia lattialle! Sika!

Hilkka kysyi minulta aiemmin, että hankinko mies- vai naispuolisen. En tiennyt silloin vastausta, mutta nyt tiedän!

Se on ilmiselvä mies!!!
Se loukkaantui ihan varmasti siitä, kun pistin sen olohuoneeseen enkä päästänytkään makuuhuoneeni puolelle niin kuin ensin meinasin.

Sen sanon, että ellei ala kohta sokerivesi maistumaan niin huonosti käy!

Se lehtää pihalle ennen kuin ehtii saada edes koristeita oksilleen. Näin on!

5 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Jos vieraasi on joulukuusi,niin sitä pitää ymmärtää. Ajatteles, jos itsesi kiskaistaisiin noin vain omasta olo- makuuhuoneesta ja vietäisiin minne vain. Siis kenen tahansa kotiin. Kannattaa osoittaa sille, että nyt se on tullut juhlistamaan joulua, Vapahtajan syntymäjuhlaa eikä se ole mikään roska eikä uusi pakka ole mikä tahansa paikka.

Rauhallista ja hyvää joulua!

Anu kirjoitti...

Marja-Leena - Kiitos jouluntoivotuksista ja samalla kommentista.
Kuusi on ollut minulle aina se jouluin hienoin koriste, joka tuo hyvän mielen. En ole uskossa joten sillä ei ole minulle hengellistä merkitystä. Siinä ei ole siksi edes tähteä.

Abana kirjoitti...

Jospa roskaava komistuksesi on vielä kohmeessa?

Abana kirjoitti...

Ainiin, hauskaa joulua!

Anu kirjoitti...

Abana - Kiitokset jouluntoivotuksista.
Yöllä kuusi oli ottanut pienen hörpyn vettä joten se taisi olla tosiaankin kohmeessa. Koristelin sen äsken. Koristeita on liikaa, mutta olkoot. Aika komea ilmestys on!

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen