CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 1. elokuuta 2009

Herkkupötkäle

Täksi päiväksi lupailtiin tälle seudulle epävakaista säätä, mutta mitäs me saimmekaan..? Aurinkoa, aurinkoa ja vielä lisää aurinkoa! En valita. Oli lämmintä muttei kuitenkaan helteistä. Täydellinen kesäpäivä!

Päiväni on ollut oikein mukava. Lyhyen työpäiväni jälkeen kävin vilkaisemassa kävelykadun rallimeininkiä. Kaiuttimista kuului selostusta, terassit olivat täynnä ja kojuissa myytiin Suomi-kamaa, lakua yms. Eipä siellä muuta sitten ollutkaan. Minun rallikiintiöni täyttyi viidessä minuutissa.

Hyppäsin fillarin päälle ja lähdin polkemaan kohti kotia. Matkalla ostin mansikoita ja ihanan viinerin kahvin kanssa nautittavaksi. Niin kotihiiri palasi neljän seinän sisälle omiin oloihinsa ja oli onnellinen.

Ostamastani viineristä minulle tulee aina mieleen tapaus jolloin minulla oli kylässä harvinainen vieras. Istahdimme silloin kahvipöytään ja vierasta alkoi ilmiselvästi naurattamaan, mutta kohteliaasti hän vain hihitteli hiljaa. En ensin ymmärtänyt mikä häntä huvitti, mutta sitten hoksasin hänen naureskelevan tarjoamilleni viinereille. Sanoin hänelle etteivät ne kieltämättä ole mitään kaunokaisia, mutta ovat silti tosi herkullisia. Otin malliksi yhden ja haukkasin siitä rohkeasti. Sitten vieraanikin otti omansa. Aina, kun hän haukkasi siitä niin häntä alkoi hihityttämään.

Tällaisen suklaatwistin söin taas kerran tänään ja samanlaisia tarjosin myös silloin:Siinäpä teille vinkki jäykkien vierailujen varalle. Ei muuta kuin pötkäleitä pöytään ja ilo on katossa!

5 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Kuolaan, tahtoisin ehdottomasti tommosen pökäleen justiisa nyt :D Tekis kuules terree :D Lähdenpä omaan mökkiini kirjottaman tästä päivästä jälleen yks episodi ivf-elämästä :D

Nia kirjoitti...

No ompa siinä herkullinen pötkylä :D Namskis!

Anu kirjoitti...

Papu - Olipahan taas tarina sulla. Huh Huh. =(

Nia - Tuo on tosi herkullinen. Kierteiden väliin on sipaistu vaniljaa ja vahvaa suklaata. Kahvin maku nostaa sen maut ihanasti esiin. Njam!
Nuo ovat tosi rumia silloin, kun ne paistetaan liian tummiksi. Mikäli suklaatakin sattuu tursuamaan enemmän raoista niin.. Hyi hyi.
No, maku on minull tärkein.

Pami kirjoitti...

Olipas mukava ilahduttaa suopayrtin kuvilla :-). Meinasin ensin jättää ne pois, kun ajattelin, ettei ne niin kauniita ole. Suopayrtin kukat kun tahtovat mennä nopeasti huonon näköisiksi, mutta tuoksuhan se on parasta niissä!

Juu, kuvat minusta ovat aina vähän mitä ovat, kun itse joudun ne itsestäni ottamaan, mutta kyllä ne kuvat minusta ovat - molemmat!

Ihana pötkylä tosiaankin. Minuakin olisi varmaan naurattanut noiden syöminen... :-)

Anu kirjoitti...

Pami - Enkös ollutkin innoissani niistä. Ihan sekosin ilosta. =D
Se on varmaankin erilainen hiusmalli, joka saa kasvosi näyttämään erimuotoisilta.
Luulenpa, että vieraalleni tuli mieleen jotakin tuhmia ajatuksia. Hän ei selittänyt mitään enkä minä kysynyt. Minä näen nuo vain herkkuviinereinä - vähän rumina sellaisina tosin.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen