CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Tuttu sota

Oli sota-aika. Kaikki olivat peloissaan ja valppaina. Minulle sanottiin, että mikäli pommikoneet hyökkäisivät niin minun tulisi juosta Harjun alla olevaan pommisuojaan.

Minä vastasin tyynenä:

"Ei mun tarvii. Oon nähnyt tämän sodan ennenkin. Tiiän, että selviän tästä hengissä."


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Tuon lyhyen unen jälkeen heräsin viime yönä. Oli valtavan levollinen olo vaikka olin juuri ollut sodan keskellä.

6 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Aiku ihanaa poiketa blogille, missä kirjoittaja on nähnyt unta. Tuo sun uni oli parantava uni, koska sen pelottavuudesta huolimatta heräsit tyynenä ja levollisena. =oD Mäkin olen uneksinut viikonverran villiä unia, kun lopetin vuosia kestäneen nukahtamislääkkeiden käytön.

Anu kirjoitti...

Säde - Minä muistan hyvin usein uneni. Tykkään mietiskellä sitä mistä ne tulevat. Tämän uneni tulkitsen niin, että minulla on edessä (ellei jo olekin) ongelmia, joita olen kohdannut aiemminkin. Uni luo minuun uskoa siitä, että selviän ongelmista niin kuin ennenkin. Minun on turha murehtia liikaa. =)
Nukahtamislääkkeillä saatu uni ei ole tosiaankaan samanlaista kuin ilman niitä saatu. Kokemusta on. Toivottavasti unesi ovat positiivisesti villejä. ;)

BLOGitse kirjoitti...

unet on ihania - silloin kun ne tuovat hyvia viesteja...
itse naen aika paljon mutta muistan vasta ajan kuluttua unen seka tapahtuneen ja niiden yhteyden...

Kauniita unia! :)

Anu kirjoitti...

BLOitse - Nähtyjä unia putkahtaa mieleen usein vasta myöhemmin päivällä. Juuri ennen heräämistä nähdyt unet ovat kuitenkin useimmiten kirkkaina mielessä - ainakin minulla.

Viime yönä näin pelottavaa unta. Kiipesin kerrostalon ikkunasta ulos pestäkseni ikkunan. Siellä minä roikuin pitäen kiinni ikkunan karmista. Ei tullut mitään ikkunanpesusta, mutta en päässyt enää sisällekään. Siskoni yritti auttaa.

Papu kirjoitti...

Pääasia on, että selviät sodasta. Voimia ystävä hyvä, voimia ja suuren suuri halaus! Koetatko selvittää jotain asiaa liian vaikeasti, kun tuota ikkunaa pesit noin hurjalla tavalla...

Anu kirjoitti...

Papu - Ei tässä ole mitään suuria sotia käynnissä oikeassa elämässä. Älä huoli. Luulen, että murehdin taas kerran asioita ihan turhaan etukäteen...

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen