CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 17. elokuuta 2009

Tykkään

Tykkään liljoista:Tykkään iltataivaasta:Tykkään graffiteista - en mistään luvattomasti kerrostalojen seiniin tuherretuista tageista vaan tälläistä tyylikkäistä taideteoksista:Tämä oli vaan tällainen välipalajuttu. Kirjoitin nimittäin ensin vakavaa asiaa, mutta vetäisin sen viime tipassa pois. Mitä tässä synkistelemään iltamyöhäisellä..

4 kommenttia:

Abana kirjoitti...

Alinta kuvaa en oikein ymmärrä, mutta muuten hienoja näkymiä ja samaa mieltä olen.

Ja kyllä sitä voi omassa blogissaan synkistellä, jos siltä tuntuu.

Anu kirjoitti...

Abana - Näinhän se on, että omassa blogissaan saa kirjoitella mitä haluaa. Jotenkin vaan tuntui siltä ettei minun pitäisi päästää juttua muiden luettavaksi. Otan aiheen esille kesymmin joku päivä.

Tuo ensimmäinen kuva on napattu parvekkeeltani. Ties kuinka monta kuvaa olenkaan ottanut samasta paikasta vuosien varrella.

Olen abstraktin taiteen ystävä ja siksi ilmeisesti pidän myös taidokkaista graffiteista. Niitä on Jyväskylässä todella vähän. Kuvassa on vain puolet yhdestä sillan alla olevasta tilaustyöstä.

tia kirjoitti...

Ihania keltaisia liljoja, lemppareitani. Iltataivas on monesti mahtavan näköinen ja taidokas graffitti on hieno, kuten tässäkin kauniit värit.
Ehkä haluat synkistelyn aihetta muhiuttaa vielä.

Anu kirjoitti...

Tia - Nuo keltaiset liljat kuvasin Vaajakosken Naissaaressa muistaakseni jo kesäkuussa. Tai olisikohan ollut heinäkuuta.. Enpäs ole varma. No, ne oli joka tapauksessa todella uljaita. En muista nähneeni ennen niin suuria ja kauniin värisiä. Samalla reissulla näin muuten ne yhdet pienet liljatkin. Höh, niiden nimi unohtui.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen