CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 22. elokuuta 2009

Sinkun lauantai

Kyllä on on ollut hieno päivä! Tosi ihana juttu, että loppukesästäkin on tällaisia aurinkoisia ja lämpimiä säitä. Näistä saa imaistua voimia syksyn synkkiä päiviä varten.

Työpäivän jälkeen pyöräilin tunnin lenkin keskustassa ja ihan lähialueella. Väkeä oli liikkeellä todella paljon. Se johtui paitsi kauniista säästä niin myös Jyväskylässä meneillään olevista Kirkkopäivistä.

Iltani on kulunut näissä merkeissä:

Olisin voinut viettää iltani toisinkin. Saisin milloin tahansa seuraa vaikkapa ravintolaan. Voisin mennä myös ystävieni luokse viettämään iltaa. Valitsen kuitenkin mieluummin koti-illan ihan omissa oloissani. Omituistako..? Ei minusta. Edellisen parisuhteeni jälkeen minulla oli vaikeuksia oppia olemaan yksin. Tunsin oloni kurjaksi ollessani ystäväpariskuntien seurassa tai nähdessäni onnellisia pariskuntia vaikkapa kaupungilla. Olen päässyt eroon niistä tunteista ja olen todella onnellinen saadessani olla yksin. =)

Nyt silmät meinaavat painua kiinni joten taidan kömpiä peiton alle.

Hyvää yötä.

8 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Sattuuko olemaan uutta Puro-lankaa tuo, jota neulot? Itse väsään siitä parhaillaan kaulaliinaa äidille syntymäpäivälahjaksi ja otti koville, kun jouduin purkamaan... Mutta ihania ovat nuo värisävyt. Äidin kaulaliinasta tulee kanervikko- ja minun omastani ruska-sävyinen.

Yksin olo on välillä ihan hauskaa. Itse olen huomannut, etten kovinkaan usein välitä ihmisten seurasta ja yleensä välitän mieluiten vain yhden ihmisen seurasta kerrallaan. Minusta se on ihan ok. Töissä suuria ihmismääriä minun on tosin mahdotonta välttää.

Tiina kirjoitti...

Mäkin katselin hetken BumtsiBumia, mutta se naminami alkoi öklöttää. :D

tia kirjoitti...

Sinulla ollut herkuttelua, suklaapuuroa vallan. Kauniin värinen tuosta puserostasi tulee. Itse pidän paljon yksinolosta, kuvaamaan kun lähden niin melkein aina yksin, saan haahuilla oman mieleni mukaan. Hyvää elokuun sunnuntaita sinulle.

Anu kirjoitti...

Ofelia - Kyllä se vaan on Puroa. Ihastuin lankaan heti, kun näin sen. En ole neulonut vuosikausiin mitään isompaa, mutta Puro sai minut innostumaan. Olen asettanut riman nyt mahdollisimman alas lopputuloksen suhteen ettei alkanut innostukseni laannu. Haaveilen nimittäin, että saan tehtyä pieniä asusteitakin Purosta talveksi. Yksi asia langassa mietityttää - se miten se kestää pesussa.
Minäkin tapaan työssäni paljon ihmisiä. Myyjän työssä tulee puhuttua paljon ja ehkä juuri siksi yksinolo tuntuu hyvältä iltaisin.
Viime vuosina olen huomannut itsessäni tuon saman asian eli vietän aikaani mieluummin yhden ihmisen seurassa kerrallaan.. Silloin keskustelut ovat usein syvällisempiä eivätkä keskeydy koko ajan.

Tiina - Äklöimelää oli suklaapuuronikin, mutta molemmat upposivat minuun vallan loistavasti.
Nami Nami. =D

Tia - Tuo suklaapuuro on uusin paheeni. Se on iiiiiii-ha-naa! Olen yrittänyt tehdä suklaapuuroa itse, mutta en ole saanut siitä yhtä hyvää. Olinkin todella iloinen, kun keksin tuon herkun kaupasta.
Tykkään tosi paljon noista väreistä. Tumma pohjaväri tuo hehkuvat värit upeasti esille. Se on jotenkin niin minun näköiseni lanka. Aikalailla jännittää tuleeko lopputuloksesta pitokelpoinen.
Yksinolo on mukavaa ja tärkeätäkin. Sitä on vaan saatava sopivissa annoksissa - ei liikaa eikä liian vähän.
Kiitos toivotuksista. Sinulle myös mukavaa sunnuntaita!

Papu kirjoitti...

Yksinolo on taito, joka todellakin pitää opetella, mutta sen makuun ku pääsee, niin sitä ilman ei osaa olla. Ainakaan tämä täti täällä ei osaa. Lieveilmiöt tulee heti esille, jos ei ole omaa aikaa :D Kaunista sunnuntaita siule!

Anu kirjoitti...

Papu - Mikäli yksinoloa kutsutaan taidoksi niin voin sanoa itseäni todella taitavaksi - suorastaan kympin arvoiseksi. =D
Parisuhteissa oma aika saattaa olla joskus vaikeata järjestää. Ilman sitä saattavat kuitenkin päät alkaa poksumaan. ;)

Media kirjoitti...

Yksin olemisessa on puolensa. Itse olen mieluummin kaksin. Olen silti iloinen puolestasi siitä, että olet löytänyt itsesi.

Tuosta neuleestasi päätellen sinulla on todella hyvä värisilmä.

Anu kirjoitti...

Media - Kirjoitit sen mitä minä en kirjoittanut. Sitä kuitenkin tarkoitin eli olen löytänyt itseni. Siitä juuri on kyse.

En kuitenkaan pidä mahdottomana sitä, että olisin parisuhteessa joku päivä. Elämästä ei koskaan tiedä..

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen