CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 29. elokuuta 2009

Sirpaleita

Olin parturissa. Leikattuaan hiukseni parturi antoi käteeni pienen pyöreän käsipeilin, jolla olisin voinut katsoa takahiuksiani. Niin.. Olisin tosiaan voinut katsoa mikäli en olisi pudottanut peiliä lattialle. Hitto! Säpäleiksihän se meni.

Lähdin parturista nolona ja menin suoraan toiseen parturiin. Siellä selitin etten ollut tyytyväinen takahiuksiini. Hiukseni leikattiin ja minulle annettiin taas peili käteen. Se oli tällä kertaa iso ja siinä oli omituiset pahvikehykset. Voi eeeiiii... Eikös vaan kehykset pettäneet heti, kun sain peilin käteeni. Sekin peili tippui lattialle ja meni säpäleiksi.

Lähdin siitäkin parturista nolona ja katsoin kelloa. Se oli neljä. Mietin, että puolet vapaapäivästäni oli mennyt partureissa istumiseen. Olin menettänyt paljon rahaa ja samalla seitsemän vuoden onnen sirpaleiden vuoksi. Eipä juurikaan naurattanut.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Tuo oli melko omituinen uni.
Kävin keskiviikkona leikkauttamassa hiukseni ja näistä tuli aika erikoiset. Siitähän tuo uneni kai juontaa juurensa. Kotona ja töissä peilit ovat kuitenkin säilyneet ehjinä vaikka olenkin niihin katsonut ja jopa koskenut.

5 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Olen menossa parturiin perjantaina. En taida uskaltaa tarttua siihen peiliin.

Anu kirjoitti...

Famu falsetissa - Peilejä ei yleensä edes anneta asiakkaiden käteen ja siksi ihmettelen untani. Se on kuitenkin varma etten koske niihin "elävässä elämässä" vaikka väkisin käteeni tungettaisiin.
Sinuun tämä minun yöllinen kömpelyyteni tuskin tarttuu näin blogin välityksellä. =D

Abana kirjoitti...

Ihania nämä sinun unitarinasi!

Anu kirjoitti...

Abana - Uneni ovat usein hyvin voimakkaita kokemuksia. Aamuisin en meinaa tajuta missä edes olen....

Anu kirjoitti...

Abana - Ai niin.. yhden tosi rankan enneunenkin olen nähnyt. Uni oli hyvin erikoinen ja raaka. Kerroin sen ystävälleni. Seuraavana päivänä luin lööpeistä, että sellaista oli tapahtunut. Se tuntui karmealta ja muistelen sitä vieläkin silloin tällöin ystäväni kanssa.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen