CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Late ja kaimoni

Ihanan rento viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Olen nauttinut joutenolosta yksikseni.

Eilinen päivä meni ihan kuin horroksessa enkä jaksanut tehdä oikeastaan yhtään mitään. Tämä aamuna katsoin Avaran Luonnon, pätkiä sisustusohjelmista ja tietenkin Late Lampaan. Late Lammas on iiiii-hana!!!Mitä luultavammin Late Lammas ei ole suunnattu tällaisille yli nelikymppisille naisille, mutta siitä viis. Minä tykkään siitä! Jo sen musiikki saa minut hyvälle tuulelle. =)
Olisin laittanut tähän yhden ihan huipun kuntosalipätkän, mutta en löytänyt sitä. On tuokin ihan hyvä.

Iltapäivällä pyöräilin pienen lenkin ja kävin samalla reissulla työpaikalla. Tein töitä pari tuntia ja palasin kotiin Kebab Housen kautta. Kävin ensimmäistä kertaa uudessa Kebab Housessa. Ravintola oli todella hyvännäköinen ja tilava entiseen verrattuna. Ostin kanarullan niin kuin yleensäkin. Yllätyin, kun se tuotiin minulle pahvilaatikossa. Aiemmin se on pakattu vain folioon.Oli siellä kyllä toinenkin yllätys ja se oli ikävämpi. Hinnat olivat nimittäin nousseet. No, isommat tilat aiheuttavat tietenkin enemmän kuluja ja ne näkyvät hinnoissakin. Ymmärrettävää, mutta harmillista. :(

Iltapäivällä kuuntelin jotakin "humppakanavaa" ja sieltä tuli tämä kappale:Siitä minulle tuli mieleen yksi hauska muisto, jonka ajattelin kertoa tässä vähän niin kuin iltasatuna.

2000-luvun alkupuolella olin siskoni kanssa matkalla Tuuriin. Siskoni oli ottanut mukaan vanhoja c-kasetteja ja soitteli niitä. Me laulaa hoilottelimme kaikenlaisia karmeita vanhoja rallatuksia. Jossakin vaiheessa alkoi soimaan tuo Frederikin kappale. Sen aikana kävimme keskustelun, joka meni jotenkin tähän tyyliin:

minä: Mikä se kaimo oikeen on?
siskoni: Mikä?
minä: Kaimo.

Siskoni katsoi minua kysyvänä muttei puhunut mitään. Ihmettelin miksei hän vastannut kysymykseeni ja päätin selventää kysymystäni.

minä: Onko se sama asia ku kaima?

Siskoni katsoi minua todella ihmeissään. Ajattelin, että hänkään ei tiedä ja aloin pohtimaan tarkemmin asiaa.

minä: Kun kerran on kaima ja se taipuu kaimani niin kyllä silloin kaimoni perusmuoto täytyy olla kaimo. Vai laulaako se sittenkin, että vaimo!?!

Silloin siskoni alkoi nauramaan. Hän nauroi ja nauroi. Hän nauroi niin hillittömästi ettei autolla ajamisesta meinannut tulla mitään.

Minä olin ihmeissäni. En ymmärtänyt mitä hän nauroi. Sitten siskoni selitti, että Frederik lauloi "kai moni" eikä suinkaan "kaimoni".

HAH HAH HAAHHHAA..... Sitten nauroin minä - omalle tyhmyydelleni.
Olin aina ihmetellyt tuota asiaa ja vihdoinkin se selvisi. ;D

Sen pituinen se. Hyvää yötä!

9 kommenttia:

Sidus kirjoitti...

Late ON paras:)
Katson aina.
Ja omistan lukuisan määrän Late dvd-levyjä.

Pohtija kirjoitti...

Täälläkin tuletetaan Laten puolesta :)
Noi laulujen samat on kyllä metkat. Mulle on usein käynnyt niin, et hahmotan sanat väärin. Mut sen pistän laulajan piikkiin. Pitää lausua laulun sanat kunnolla, ettei kuulija mene vipuun :D

marjukka kirjoitti...

Kylläpä sain makoisat naurut tuosta "kaimonista"!

sea kirjoitti...

Kaikki varmaan tietää tämän biisin "Pidä huolta", soi usein RAY:n mainoksissa. Siinä lauletaan "tajuu myös antaa", mutta mä kuulen edelleen itsepintaisesti "tajuna santaa". :D Olen kuullut sen kappaleen satoja kertoja ja tiedän mitä lauletaan, mutta ei...

Tinka kirjoitti...

Kaimoni! :D
Kjäh kjäh...

Late on vähemmän tuttu.

tia kirjoitti...

Voi kuinka ihana Late lammas, en ole nähnyt mutta nyt nähtyäni olen myyty. No foihan kaimoni, hihiiiii

Anu kirjoitti...

Sidus - Late on yksi parhaista. Minä en muista katsoa aina.
Ihanko olet itsellesi Late dvd:t hankkinut? Ehkä kuitenkin lapsille ja siinä samalla saat itsekin nauttia niistä..?

Pohtija - Jee jee, Late rules! ;D
Kun jonkun laulun sanat kuulee/hahmottaa kerran väärin niin se tapahtuu aina uudestaan ja uudestaan. Tuotakin kappaletta olin rallatellut mielessäni 70-luvulta asti väärillä sanoilla. Olisi pitänyt aiemmin ihmetellä ääneen sitä kaimoa. ;D

Marjukka - Nauru tekee aina hyvää. =D

Sea - "Tajuna santaa" - heh!
No, kerrotaanpas yksi toinen minun väärin kuulemani sana:
Ressu Redfordin Kuka on se oikea -kappaleessa lauletaan:
"Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria, niin moni tarjoaa vain pelkkiä kuoria, niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea."
Minä inhosin tuota kappaletta aikoinaan, koska kuulin ja luulin Ressun laulavan "huoria" enkä "kuoria".

Tinka - Enkö oo torvelo! ;D

Tia - Late on mahtava tyyppi ja keksii kaikkea hauskaa ajankulua muiden lampaiden kanssa. On discoa, jalkapalloa ja vaikka mitä. =)

Papu kirjoitti...

Nyt vasta luin tän postauksen loppuun, väärin kuullut laulunsanat on kyllä yks parhaita naurun aikaan saajia :D Mietin tuota otsikkoa, että mikä ihmeen kaimo :D :D :D

Anu kirjoitti...

Papu - Minä kuulin sanat oikein kirjaimen tarkkuudella, mutta hahmotus meni jotenkin pieleen. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen