CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 23. lokakuuta 2008

"Ompeluseura" kokoontui

Eilen illalla pakkasin kassiini ison määrän erilaisia käsityötarvikkeita ja matkasin niiden kanssa ystäväni luokse. Meillä on tapana tavata silloin tällöin jonkinlaisen askartelun merkeissä.

Eilen teimme muutamat korvakorut ystävälleni. Sain hänet innostumaan asiasta Seinäjoen Käsityömessuilla käydessämme. Hän käyttää hyvin mielellään Aarikan koruja ja minä sanoin, että samantyylisiä pystyy tekemään todella helposti itsekin. Messuilla oli upeat valikoimat puuhelmiä ja niin hän osti sieltä muutaman pussillisen mieleisiään. Minulla oli jemmassa metallitappeja, korviskoukkuja ja metallihelmiä. Niistä me sitten teimme hänelle muutamat tosi nätit korvikset. Samalla vaihdoin vaijerin hänen Aarikka-kaulakoruunsa.

Meillä oli tosi hauskaa ja monta tuntia hujahti ihan huomaamatta. Siinä sivussa joimme kahvit ja popsimme pannaria omenasoseen kanssa. ´Njam!´

Edellisellä kerralla me opettelimme embossausta. Se oli meille molemmille ihan uusi juttu. Meillä oli käytössä kaksi isoa leimasinta - minun kuuseni ja hänen pallonsa. Sen lisäksihän me tarvitsimme väritöntä mustetta ja kohojauhetta. Ne minä hankin ihan sitä iltaa varten. Meillä ei ollut kuumailmapuhallinta tms vaan kuumensimme kortteja ihan sähkölevyllä. Liekö siinä syy siihen etteivät kuviot kohonneet aivan tasaisesti. Ehkä. Jännää puuhaa se oli ja harjoittelukappaleista tuli tällaisia:


Valokuvat ovat valitettavasti törkeän huonoja! Otan joskus paremmat...

Muistan, kun viime vuonna teimme yhdessä joulukortteja niin ystäväni mies oli kotona. Me hihkuimme kuin pikkutytöt tutkiessamme toistemme materiaaleja. Aina välillä sohvalta kuului naurunhörähdys. Miehellä oli hauskaa meitä kuunnellessa. Hän on onneksi sitä mieltä, että meidän ompeluseuramme voisi kokoontua useamminkin. Leppoisa ukkeli! =)

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kivoja kuusia, minunkin listallani on kuusia taas tänäkin vuonna, aina vähän erilaisia.

Kyllä meilläkin mies ihmettelee ystäväni tullessa meille kun aika hurahtaa pelkästään papereita katsellessa. Pääasia että on hauskaa, kuten teilläkin, siinä sivussa jotain valmistakin.

Anu kirjoitti...

Tia - tuo kuusileimasin hurmasi minut täysin, kun näin sen. Teen sillä erilaisia joulukortteja kunhan ehdin. Nuo ovat tosiaan harjoittelukappaleita.
Ollaan me varmasti ihan hassuja miesten mielestä! =D

minde kirjoitti...

Noi ystävysten kanssa vietetyt ns. askarteluhetket on ihan älyttömän terapeuttisia! Useemmin pitäis...

Anu kirjoitti...

Minde - Kyllä, ne ovat nimenomaan terapeuttisia. Kyllähän niitä useamminkin viettäisi mikäli mahdollisuus olisi.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen