CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 10. lokakuuta 2008

Mummoenergiaa!

Olen menettänyt sydämeni Inge Löökin mummoille jo vuosia sitten. Ensimmäiset sarjan kortit näin pienessä täkäläisessä korttikaupassa. Ihastuin niihin heti..

Inge Löök Mummot 46499 - not available by PCmarja2006.

Kun katselen kuvia niin suuni kääntyy hymyyn ja minulle tulee hyvä olo. Mummot ovat hauskoja persoonia. He nauttivat elämästä täysin siemauksin miettimättä sitä mitä muut ajattelevat heidän puuhistaan. He kilistelevät viinilaseja puun oksalla istuessaan, potkivat palloa ja retkeilevät. Joskus he tekevät ehkä vähän luvattomiakin juttuja - kuten käyvät omppuvarkaissa. ;)Minuun Inge Löökin mummokortit kolahtavat monestakin syystä. Ensinnäkin ne ovat kauniita ja täynnä pieniä kivoja yksityiskohtia. Niitä on kiva pitää esillä ja lähetellä ystäville, jotka ymmärtävät korttien sanoman.
Toinen syy on se, että mummoista tulee mieleen äitini ja hänen siskonsa eli tätini. Tätini on jo yli 80-vuotias, mutta se ei tunnu hänen vauhtiaan paljonkaan hiljentävän. Hän käy yhä tansseissa, risteilyillä ja muissa pippaloissa. Hän nauraa paljon ja onpa vielä melkoisen rietas suustaankin. ;)
Äitini ei valitettavasti ole enää elossa, mutta hän oli aivan samanlainen kuin siskonsakin. Hän oli puhelias, nauravainen ja ehkä jollain tapaa hassukin. Täytyy sanoa ettei minun kohdallani ole omena kauas puusta pudonnut. =)

Inge Löök on sanonut, että mummokortit on tarkoitettu meille kaikille, jotta muistaisimme elämän tarjoamat mahdollisuudet joka sekunti.

" Ne eivät ole välttämättä mitään isoja tarjouksia vaan pikkujuttuja, jotka tuovat suuren ilon. Pitää vain antaa niille mahdollisuus. Hetken "järjettömyys" antaa tilaa sille lapselle, joka asuu meissä koko elämän ajan."


----------------------------

Lisäys 11.10.
Kiva tarina Ingestä ja mummoista täällä. Lue ihmeessä!

8 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kyllä minuun kolahtaa tällainen huumori ja itsekkin voi hassutella kuten tänään miniän kanssa, hän oli rinsessa jolle etsittiin juhlamekkoa ;-)

Anu kirjoitti...

Tia - Hassuttelu on hauskaa. Tosi ihanaa, että anoppi ja miniä voivat pitää hauskaa yhdessä!!!

minde kirjoitti...

Tälläsiä en oo nähnytkään. Hauskoja, elämänhaluisia mummeleita.

Anu kirjoitti...

Minde - kannattaa katsella korttiosastoilla kyseisiä kortteja. Niitä on jo mukavan kokoinen valikoima. Posteissakin niitä on nykyään.

Marjukka kirjoitti...

Ihanaa, kun mummelitkin voivat hassutella! Monet kerrat on tullut mieleen, että tuleekohan minustakaan aikuista ikinä ;D
Tulen isääni, aina pieni "pirunkuri" mielessä!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Aikuisuus ja vanhuus ei onneksi tarkoita sitä, että tarvitsee olla tylsä ja vakava. Lapsena ja nuorena minä luulin, että asia on niin.
Tuo pirunkuri on minulle muuten ihan uusi sana.kmjtb

Nia kirjoitti...

Mummot on aivan ihania! <3

Anu kirjoitti...

Nia - Ahaa... Taas yksi uusi mummo-fani! ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen