CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 16. lokakuuta 2008

Väriä synkkyyteen!

Tänään on kyllä niiiiiin synkkä päivä ettei mitään rajaa! Ulkona on harmaata ja mielikin on harmaa. Edellinenkin kirjoituksenikin oli kamalaa jurnutusta.

Tätä synkkyyttä poistamaan otin kuvan eilen kirpparilta löytämästäni pussilakanasta.


Nuo kukat ovat muuten ISOJA. Yksi reuna oli vähän rispaantunut, mutta sen jopa minä osaan korjata helposti. Hintaa tuolla herkulla oli vaivaiset 30 centtiä!

8 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Katopas tyttöä, olet tullut takaisin - tervetulemas. Kenenkähän blogista löysin tutun Tirsu-nimen :)))

Niinhän se on, tämähän on jonkinlainen intiaaninelämäntapaoppi - minulla ainakin, jotain väännän, enimmäkseen korttiloita ja vähän tekstiä, mutta must siltikin :))

Anu kirjoitti...

Ritva - teretulemas tänne uusille sivuilleni! En ole paljon huudellut tästä blogistani. Katsotaan nyt onko tämä pitkäikäinen - toivottavasti.

Täytyypä käydä pitkästä aikaa kurkkimassa korttejasi ja muutakin..

tia kirjoitti...

Hyvän löydön olet tehnyt ja äkkiä tuollaisen pienen korjaa. Vaikka on isot kukat ja värikäs ei kumminkaan liian hyökkäävä ;-)

Anu kirjoitti...

Tia - tuo kangas ihan kirkui "Anu, ota minut, ota minut!" Räikeähän tuo väri on, mutta hillityn värisen tyynyliinan ja lakanan kanssa se on oikein kiva. En ole muuten koskaan ennen ostanut vuodevaatteita kirpparilta.

Marika kirjoitti...

Ei ollut paljon hintaa! :D

Anu kirjoitti...

Marika - eipä totisesti ollut. Pelastusarmeijan kirpparilla tulee tehtyä kivoja löytöjä silloin tällöin. Tämä oli siis sieltä.

Riikka-Amanda kirjoitti...

Kiva kun olit jostain eksynyt blogilleni ja jättänyt merkkiä vierailustasi:) IHANAA kangasta, kelpais munkin kaappiin odottamaan sitä ompelijaa:D

Anu kirjoitti...

Riikka-amanda - seikkailin lauantai-iltana minulle ennestään tuntemattomissa blogeissa. Blogisi nimi herätti kiinnostukseni. Kannatti tulla kurkistamaan.
Tuo kangas on kyllä pirtsakka ja sellainen ihanan pehmeä. Inhoan liian jämäköitä vuodevaatteita.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen