CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 20. lokakuuta 2008

Aamulöpinöitä

Uusi viikko on taas alkamassa.
Sää on harmaa, mutta mielialani ei.

Tutkiskelin kalenteriani tämän viikon osalta ja totesin, että pakollisia menoja minulla on vain perjantaina ja lauantaina. Perjantaina teen työhöni liittyvän matkan Kouvolaan. Siitä tulee varmasti mielenkiintoinen päivä. Lauantaina minulla onkin ihan tavallinen työpäivä.

Maanantaista torstaihin voin ihan vaan oleilla ja tehdä mitä päähäni pälkähtää. Tai en nyt ihan mitä tahansa sillä tokihan tekemisiäni rajoittaa vähäiset rahavarani. Ei näillä rahoilla lähdetä vaikkapa etelänmatkalle. =D

Tänään olen ajatellut tehdä vähän käsitöitä. Teen vihreän kaulaliinan valmiiksi. Aion myös purkaa ompelemani verhon. Sen ompelemista en enää yritä vaan nöyrryn ja vien sen ystävälleni. Hän on ammattilainen sillä alalla ja tekee homman käden käänteessä. Turha minun on tuskailla moisen homman kanssa, joka on minulle niin vaikeata ja sen lisäksi myös vastenmielistä. Tulipahan kuitenkin yritettyä. Eikös sitä muuten sanota, että "yrittänyttä ei laiteta". Minuakaan ei nyt sitten laiteta. Sitä en kyllä ymmärrä, että minne minua ei laiteta joten en tiedä ollako tässä nyt sitten iloinen vain surullinen tuosta asiasta. ;)

Käsitöiden lisäksi käyn jollain happihyppelylläkin. Tai.... ehkä hyppäänkin linkkiin ja käyn isolla kirpputorilla. Kun minulla oli Vespa käytössä niin kävin siellä muutaman kerran viikossa ja tein mahtavia löytöjä. Nyt käyn siellä todella harvoin.

Käytin tuossa äsken sanaa linkki. Tuo ihmetytti ja varmasti huvittikin monia. Meinasin kirjoittaa linja-auto, mutta mitäpä tässä jäykistelemään - omassa blogissaan. Meillä päin puhutaan aina linkistä. Mikäli täällä kuulee jonkun käyttävän sanaa bussi niin silloin on puhujana mitä todennäköisimmin muualta muuttanut henkilö.
Minä yritin aikoinani oppia käyttämään bussi-sanaa ja se johtui ihan siitä, että asuin pääkaupunkiseudulla neljä vuotta. Työkaverini nauroivat minulle, kun lipsautin suustani sanan linkki ja niin yritin tottua bussi-sanaan. Eihän se onnistunut millään. Linkki lipsahteli vähän väliä suustani. Ja taas minulle naurettin. No, maalainen mikä maalainen! =D

Tällaista jorinaa irtosi tänä aamuna meikäläiseltä.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

toivottelee Anu

Ai juu.. Positiivareiden Puotiin on tullut tosi mielenkiintoinen uutuustuote:


5 kommenttia:

Rinri kirjoitti...

Ihana koru. :o)

Anu kirjoitti...

Rinri - Ihana ja tosi erikoinen. Näin tuollaisen ensimmäistä kertaa ja ajattelin laittaa muidenkin ihmeteltäväksi.

Marjukka kirjoitti...

Meillä päin (lapsuusmaisemissa siis) mentiin aina linkalla ;)
Kaunis koru!

minde kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa! AInakin monta päivää meni etten ehtiny tännekkään:(
Pakko kommentoida myös linkkiin...meillä on linkka tai linkkari.

Anu kirjoitti...

Minde - Linkkaan ja linkkariin minäkin tottuisin helposti.
Enpä ole minäkään käynyt kyläilemässä blogissasi. Korjaankin heti asian.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen