CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Ansaitsematon vapaapäivä

Tässä sitä vietellään väärin perustein saatua vapaapäivää. Minulle on nimittäin sanottu etten ansaitsisi tällaisia ylimääräisiä vapaapäiviä kirkollisina juhlapäivinä - enhän kuulu kirkkoon. Kyllähän se on totta, kun oikein ajattelee asiaa. En ole kuitenkaan kieltäytynyt minulle tarjotuista palkallisista vapaista. Huonoa omaatuntoa olen kuitenkin potenut ajoittain.

Heräsin aamulla jo kahdeksalta ja avasin television. Ilokseni huomasin, että sieltä tuli Avara Luonto. Katsoin sen ja sen jälkeen Repe Sorsan Shown, joka koostui useammasta lyhyestä pätkästä. Tämä kuva on Tipistä ja Sylvesteristä:Kyllä alkoi naurattamaan, kun huomasin sen olevan jouluaiheinen. Sen katsottuani kaivoin pakastimesta viime sunnuntaina tekemiäni joulutorttuja. ;D

Juu, tällainen oman tieni kulkija minä nykyään olen.

Ajattelin tehdä tänään pieniä sisustusjuttuja eteiseeni. Suunnitelmissani on nimittäin kehystää iso peilini kukilla. Sitä varten ostin 11 leitä. Viimeisen vuoden ajan peilin kehys on ollut hopeanharmaa ja sitä ennen karvainen. Tai hetkinen... Marimekon unikkojahan siinä taisikin olla karvan jälkeen. No, joka tapauksessa tyyli on muuttunut rajusti monet kerrat. Nyt tekee mieli herkkiä kukkasia kevään kunniaksi. Pelkään vaan, että virityksestä tulee liian tyttömäinen minun makuuni. Valokuva aikaansaannoksestani ilmestyy jompaankumpaan blogiini sitten joskus.

Nyt toivotan kaikille tänne blogiini eksyneille

MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ!


10 kommenttia:

M. Metrossa kirjoitti...

Hyvää jou- eikun hyvää pääsiäistä sinullekin! :)

Tiina kirjoitti...

Mä kumoan nuo tuollaiset typerät argumentit aina sillä, että kaikki nämä meidän kirkkopyhät on alunperin olleet pakanajuhlia, jotka kristinusko on vaan ominut itselleen.

Niin että oikein hyvää pääsiäistä! :)

Anu kirjoitti...

Messi - Kiitos kiitos ja sitä samaa sinulle!

Tiina - Totta, pakanallisia juhliahan ne ovat olleet alunperin.
Joillakin ihmisillä on tapana syyllistää toisia mitä ihmeellisimmillä tavoilla.
Voi kiitos, että annat minulle ikäänkuin synninpäästön ja toivotat hyvää pääsiäistä. ;D

Pohtija kirjoitti...

Juu kuule, nauti vaan pyhistä. Tärkeintä on, et välillä on arjesta vapaata.
Hyvää pääsiäisen jatkoa :)

Anu kirjoitti...

Pohtija - Kiitos toivotuksista. Tänään minulla on työpäivä ja sitten jatkan taas pari vapaata. Ihanaa.
Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinullekin!

Suffeli kuvailee kirjoitti...

OIKEIN MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ JA KEVÄTTÄ SIULLEKIN ;)

Papu kirjoitti...

Ja höpön höpön, tuommoset syyllistäjät joutavat jorpakkoon. Monikohan kirkkoon kuuluvakaan viettää ihan kristillisesti näitä päiviä, että sillai :D Nauti vapaista ihan hyvillä mielin <3

Anu kirjoitti...

Kahvikissa - Kiitos! =)

Papu - Jorpakossa ovat! ;D

Abana kirjoitti...

Mun räppänäyhteys nilkuttaa miten jaksaa... jos tämä tulee kahteen kertaan, poistaisitko ylimääräisen? Ei näyttänyt äsken meneen perille.

Oikeestiko joku on syyllistänyt? Huh! Mulle pakanalle sopisi hyvin joku pyhäpankki... laskettaisiin keskiarvo, ja sitten kukin saisi valita koska vapaansa pitää. Voisin pitää vapaata vaikka muinaisegyptiläisten mukaan. Ja tosiaankin, pakanajuhliahan nämä ovat alunperin olleet.

Anu kirjoitti...

Abana - Tänä iltana on ollut jumitusta Bloggerissa.
Syyllistämistä tapahtuu netin keskustelupalstoilla mikä ei liene yllätys kenellekään. Kaikkea sontaahan niile palstoille mahtuu. Kerran minulle on sanottu päin naamaakin, että voisin hyvin olla töissä kaikki pyhät - olenhan ateisti eivätkä pyhät merkitse minulle mitään. Kaikkea kuulee, kun vanhaksi elää. ;D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen