CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kohti tuntematonta

Otin fillarini ja lähdin polkemaan. Pohjin määrätietoisen oloisena vaikken tiennyt minne olin menossa. Tiesin vain, että matkasta tulisi pitkä ja määränpää olisi jossakin kilometrien päässä - toisessa kaupungissa. Katselin edessäni olevia maisemia, jotka olivat upeita. Näin metsiä, vuoria ja niiden seassa luikertelevia teitä.

Siinä minä poljin ja vedin samalla vihreää noin 10cm leveää viivaa katuun. Olo oli turvallinen sillä tiesin, että osaisin kyllä takaisin kotiin viivaa seuraamalla.

Katsoin tietä edessäni ja säikähdin. Katu oli täynnä samanlaisia vihreitä ja punaisia viivoja. Muutkin olivat tehneet saman kuin minä. Hätäännyin. Miten voisin tietää mikä viivoista olisi minun..!?!?!?

Pysähdyin.

Heräsin.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Uni on pyörinyt mielessäni koko päivän. Mietin olenko sittenkään oikealla tiellä...? Osaanko takaisin mikäli tie osoittautuu vääräksi..?

5 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Kohtelias vastavierailu, joka osoittautui mielenkiintoiseksi!
Klikkasin "lue" nappia.

Toi uni on kyllä jännä. Itse olen aikoinani kirjottanu kaikki unet ylös ja yrittäny pohtia niiden tarkoituksia. Usein jää kyllä mystisiksi, mut unista voi kyllä oppia itestään jotain.

Papu kirjoitti...

Hei, miksi siun pitäis osata takaisin, eikö voi ajatella, että kaikki vie eteenpäin...

Anu kirjoitti...

Jarno - Minäkin olen pitänyt unipäiväkirjaa aikoinaan. Ääliö hävitin sen kerran! =(
Näen ja muista todella paljon unia. Niiden tulkitseminen on vaikeata ja usein mahdotontakin.
En haluaisi uskoa enkä uskokakaan, mutta.... näyttää kuitenkin siltä, että näen enneunia silloin tällöin. Jotkut tapaukset ovat liian mystisiä selitettäväksi vain sattumalla.
Yritin eilen päästä lukijaksesi, mutta en onnistunut. Joku jumitti bloggerissa.

Papu - Unessani olin selkeästi epävarma siitä olinko menossa sellaiseen paikkaan jonne haluaisin jäädä. Ilmiselvästi muutin kauemmaksi kotipaikkakunnaltani.
Tässä elävässä elämässäni olen myös pohtinut muuttoa - niin kuin tiedätkin. Ajatus kiehtoo ja pelottaa yhtä aikaa. Ehkä haluaisin jotenkin varmistaa sen, että paluu tänne olisi mahdollinen...

Jarno kirjoitti...

Enneunet tosiaan kuulostaa hölmöltä, mutta niin moni on nähnyt niitä, ilman että ne vaikuttaa sattumilta :/ Eli tiedähäntä ny tostakin sitten.

Anu kirjoitti...

Jarno - Minä olen melkoinen jääräpää eli en usko mitään ennen kuin asia pystytään todistamaan. Kaipaan faktoja ja tieteellistä näyttöä tuon tuostakin. Juu, aika hankala tapaus. ;)
Isäukkoni väitti aikoinaan, että hän näkee välillä asioita etukäteen. Pidin häntä hulluna!
Aikuisiällä minä näin pari juttua etukäteen. Yksi tapaus on tällainen:
Näin unta, että löysin työpaikaltani ihmisen pään. Uni oli hyvin selkeä ja muistan yhtä mtien pitelin sitä miehen päätä käsissäni. Katselin miehen levollisia kasvoja..
Kerroin unestani siskolleni ja eräälle ystävälleni. Arvaapa mitä tapahtui seuraavana päivänä..? Ystäväni soitti minulle ja kysyi olinko nähnyt lööppejä. Hän sanoi, että minun kannattaisi vilkaista niitä. Lööpissä luki: "Löydetty päätön ruumis". Meinasin pyörtyä. Ostin lehden ja säilytin sitä vuosia muistona tuosta oudosta tapauksesta.
Tämä tarina oli tosi!

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen