CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 1. huhtikuuta 2010

Olipa kerran kärpänen

Tiistaina töitä, eilen vapaa, tänään töitä, huomenna vapaa, ylihuomenna töitä ja sitten onkin kaksi päivää vapaata. Sen jälkeen on yksi päivä töitä ja taas yksi vapaa.

Arvatkaapa onko meikäläinen viikonpäivissä sekaisin..!? KYLLÄ!

Töissä on ollut melkoista haipakkaa tällä viikolla. Tämä työpäivä oli niin kiireinen etten ehtinyt edes syömään. Tällaista sattuu harvoin. Viimeisten asiakkaiden lähdettyä syöksyin jääkaapille ja söin evääni. Sitten vasta aloin laskemaan kassaa ja siivoamaan myymälää.

Kerroin pomolleni aamulla, että kuulun liittoon. Puhelimen toisessa päässä oli hetken hiljaista ja sitten kuului: "Niiinnn..?". Kerroin, että PAM eli Palvelualojen ammattiliitto on antanut lakkovaroituksen. Silloin pomoni ymmärsi miksi otin liittoon kuulumiseni puheeksi. Juttelimme hetken asiasta ja mietimme miten selviäisimme mikäli lakko alkaisi. Tulimme siihen tulokseen, että tilanne olisi todella hankala, sillä sesonkiaika on juuri nyt käsillä. Ette voi kuvitellakaan miten helpottunut olin, kun sain kuulla iltapäivällä ettei lakosta tule ainakaan tähän tietoon yhtä vuorokautta pidempää. Samalla kyllä mietin sitä, että onko vuorokauden lakosta yhtään mitään hyötyä...?! Tuskinpa on.

Asiasta yhdeksänteen... Täällä makuuhuoneessani on yksi kevään varmimmista merkeistä ja se on kärpänen! En voi sietää sen surinaa katossa joten menen etsimään jotakin millä saan siltä nirrin pois. Anteeks vaan kärpänen, mutta kohta olet mennyttä kalua...

(kuvaus- ja tappotauko)No niin. Nyt kärpänen köllöttelee lattialla ja makuuhuoneessa tuoksuu ihanalle. Uskokaa tai älkää niin minusta Raid tuoksuu ihanalle! :)

Hyvää yötä...

3 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Taitaa siitä olla, kun uutisissa oli, että pääsiäisen jälkeen pyritään takaisin neuvotteluihin ja ratkaisuihin, eli jo lakkouhka saa punttiin vipinää. Toivotaan, että joku ala sais sopimuksen ilman lakkoa aikaiseksi.

Papu kirjoitti...

Ainiin...unohtu, Raid hyväntuoksuinen...taitaa pitää käydä nuuskimassa jossain kaupassa tuota siun hajuvettä, että onko niissä sitten jotain yhteistä :D
Kaunista pääsiäisen aikaa!

Anu kirjoitti...

Papu - Ensimmäisen kerran kehtaan/uskallan tuoda julki mielipiteeni Raidista. Ihan riitävän pösilönä meikäläistä pidetään ilman tätäkin mieltymystä. ;D
Meidän alalla sopuun on päästy aina ilman lakkoa. Palkankorotusvaatimukset ovat nytkin niin kohtuullisia, että pidemmiltä lakoilta vältytään taatusti.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen