CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Takatalvea pukkaa..?

Tänään täällä paistoi aurinko ja sää vaikutti kaikin puolin kivalta. Illalla alkoi kuitenkin sataa vettä ja pikkuhiljaa sade muuttui rännäksi.Räntäsadetta katsellessani muistelin, että viime vuonna saatiin räntää lämpimän jakson jälkeen kutakuinkin näihin aikoihin. Päätin selvittää asian blogistani. Kyllä vaan - päivälleen vuosi sitten satoi rakeita ja räntää. Todistusaineistoa löytyy täältä.

8 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Tää on niin plääh, ettei oo tosikaan. Minen tarviis yhtään räntää, enkä lunta, ettei miun pyöräily lopu. Että ottaa päähän. Tänne on luvattu huomiseks koko päiväks lumisadetta ja tänään alotteli rännällä tuossa illalla.

Anu kirjoitti...

Papu - No kukapa tässä räntää haluaisi. Ei varmasti kukaan! Vaan minkäs luonnolle teet. Se kurittaa ja hellii meitä vuorotellen niin kuin haluaa.
Minä en ole vielä avannut pyöräilykautta. Eilen kävin tekemässä pienen huollon fillarille ja heitin pienen rundin pihassa. Aika jännältä tuntui pitkän talven jälkeen hypätä satulaan. Pystyssä pysyin sentään. =)

Papu kirjoitti...

Pyöräily on onneks niitä taitoja, että ne pysyy siel selkäytimessä xD

Anu kirjoitti...

Papu - Totta. Parin vuoden mopoilun jälkeen se oli kuitenkin yllättävän hankalaa. Yli satakiloisen matalan mötikän jälkeen oli karmeata hypätä heppoisen korkean pyörän päälle. Pelotti.

Papu kirjoitti...

Jahans nyt hävis sitten kommentti jo bloggerinkin puolella....
Miul on onneks matala pyörä. Oli välillä anopilta korkee mummonmallinen pyörä ja sillä tuntu, ku ois sirkuksessa ajellu ykspyöräsellä :)
Mopoilu ei oo miule koskaan iskeny, liekö tekemistä sillä, että yhellä nuoruuden poikakaverilla oli ja vaatteet hais aina hirveelle xD

Anu kirjoitti...

Papu - Bloggerin kommentoinnissa on ollut ongelmia eilen illalla ja tänä aamuna. Huomasin toisessa blogissa käydessäni.

marjukka kirjoitti...

Viikonloppuna täälläkin satoi räntää ja oli kylmä. Nyt paistaa aurinko, mutta kylmä on silti!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Samanlaista säätä taitaa olla kaikkialla Suomessa. Kyllä tämä tästä vielä kesäksi muuttuu...

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen