CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Au, au, au,..

Niska on ollut jäykkänä pari päivää. Omituista. Niska/selkä/hartia -kipuja minulla on ollut vain muutaman kerran elämäni aikana. Ihan tosi. Ne kerrat voisi laskea yhden käden sormin.

Tämä on niin harvinainen vaiva meikäläiselle etten osannut ensin edes paikallistaa kipua. Olin ensin ihan varma, että minulla on kurkkua kipeä jostakin syvältä.. siis takaosasta.. Sanoin parille ystävällenikin, että kurkkuni on kipeä. Eilen töissä aloin sitten pähkäilemään, että onko minulla sittenkin niska kipeä, kun päätä liikuttaessa ja niskaan sormilla painaessa sattuu. Illalla olin jo vakuuttunut siitä, että kyllä se vika onkin niskassa. Jotkut lihakset siellä jumittaa.

Joo, naurakaa vaan meikäläiselle. Ei haittaa. Sen verran kuitenkin sanon, että osaan erotella esim. jalkakivun päänsärystä ja hammassäryn vatsakivuista. Ihan toivoton tapaus en siis ole ja osaan mennä oikealla lääkärille tarpeen vaatiessa - ainakin melkein aina. ;D

Ystäväni muuten sanoi, että kipuni johtuvat vanhenemisesta. Kroppa kuulemma muistuttaa siitä, että taas on yksi vuosi lisää mittarissa ja on aika hidastaa vauhtia.

Tuosta tulikin mieleeni, että miten ihmeessä ikäihmiset pääsivät liikkeelle ennen kuin oli rollaattorit....?

3 kommenttia:

Pohtija kirjoitti...

No kuule, sattuuhan sitä virhearvioita ;) Tossa pään ja niskan alueella on kaikki niin lähekkäin, et diagnoosin teko voi joskus olla vaikeaa.
Niskajumitus on kyl kurjaa. Hieronta varmaan auttais. Toipumista!

Tiina kirjoitti...

I hear you, sister. Mullakin on ollut niskat jumissa muutaman päivän. Tosin se nyt ei ole niin kovin harvinaistakaan.

Joku joskus kysyi, että mistä sitä tietää onko selkä vai vatsa kipeä, jos on kovin laiha.

Anu kirjoitti...

Pohtija - Aika paha virhearvio minun mielestäni. ;D Kipu on jo lähestulkoon poissa.

Tiina - Toivottavasti jumitus on jo helpottanut sielläkin.
Joo, meikäläinen oli aikoinaan niin pirun laiha, että sai kuulla tuon jutun silloin tällöin. Ei sitä ihan oikeesti tiennyt välillä kumpaanko sattuu.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen