CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 24. marraskuuta 2008

Blogini nimi

Aion poistaa täältä joitakin vanhempia kirjoituksiani. Syitä siihen on monia mutten ala niitä sen kummemmin tässä selittelemään. Poiston kohteeksi joutuvat kirjoitukset ovat sieltä järkevimmästä päästä joten jäljelle jäävät vain nämä ihan päättömät juttuni. Aion jatkaa tällä linjalla..

Mietinkin tässä sitä, että ehkä minun pitäisi vaihtaa blogini nimeksi
Anun Aivottomia Ajatuksia! ;)

8 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Aivottomana on välillä hyvä olla;) Mutta kyllä sinulla on aivotkin päässä! Fiksuja juttuja ja kivoja hassutuksia blogistasi löytyy!

Hilkka kirjoitti...

Taidan arvata sen syyn. Mitäs siinä kun aivot narikkaan vaan;) Tavallaan nimen vaihdos avaisi aivan uusia mahdollisuuksia...

marjukka kirjoitti...

Päättömät jututhan ovat piristäviä! Ne vasta aivoja vaativatkin ;)

Anu kirjoitti...

Kiitokset taas kerran kivoista kommenteista. Taidan pitää tämän otsikon sillä kyllähän nämä hassut ajatukset ovat ihan arkipäivää minulle. Niiden välissä mietin vakavampia juttuja, mutta niitä en viitsi tänne juurikaan kirjoitella.

Tilda kirjoitti...

=) arkisia tai aivottomia mutta blogisi on hyvä!

Anu kirjoitti...

A - Kiitos. Niin on sinunkin blogisi! Se meni ensikäynnin jälkeen suosikkeihini ja siellä pysyy. =)

Ritva kirjoitti...

Hih, päätön kana täällä myös kaakattaa - mut ei vain, hyviä juttuja sulla on ja nehän ne vasta aivoja tarviikin! Jatka samaan linjaan ja vähän aattelin, et miks poistat vanhoja juttuja.... ----sen kirjoitin minkä kirjoitin----

Anu kirjoitti...

Ritva - Njaa... Tiedä tuosta aivojen tarvitsemisesta, mutta joka tapauksessa tykkään kirjoitella tällaisia höpsöjä juttuja. Kiva, jos ne ilahduttavat muitakin.
Pari tarinaa vaan poistin. Kirjoitin turhan paljastavia juttuja muista ihmisistä.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen