CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 1. marraskuuta 2008

Pottunenä

Tässä se sitten on - aamullisen tonttuiluni tulos siis:


Heh heh heheeeee.... Eihän tuota voi nauramatta katsoa!
Anna anteeks Tonttu Pottunenä!

Olin aluksi tekemässä sille puolta pienempää nenää, mutta ystäväni letkautti minulle: "Luomenko meinaat sille tehä?". Hän sanoi, että tällä tontulla pitää olla niin ISO nenä ettei lakki tipu vaan jää nenän päälle. No nyt ei kyllä tipu! Heh he hee...


Kuvissa tuota möykkyä on vaikea edes hahmottaa tontuksi, mutta livenä siitä tulee tosiaankin mieleen tonttu - itseasiassa ihan hellyttävä tonttu. Reppana ei näe eteensä, kun silmät on ison lakin alla...

Ystäväni huovuttamalla tontulla on yhtä iso nenä kuin tuollakin. Hän aikoo tehdä noita useamman ja laittaa ne sitten ison käppyräisen koivunrangan päälle kököttämään. Siitä tulee varmasti hauska asetelma jouluksi.

No, siinäpä oli teille muillekin naurunaihetta lauantai-illan iloksi.

Minä menen nyt katsomaan Avaraa Luontoa. Se on kyllä yksi parhaista televisio-ohjelmista!!!

16 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Aivan hulvattoman riemullinen tonttu onkin, hyvän mielen ja naurun tuoja, hyvässä mielessä! Minäkin tein pari vuotta sitten huovuttamalla jotenkin omituisen näköisiä tonttuja ja ne meinas keikahtaa koko ajan nurin :)))
Mukavaa viikonlopun jatkoa! Kävimme jkl kaup.kirkossa Pyhäinpäivän konsertissa...

david santos kirjoitti...

Really beautiful posting!
Nice cards and pretty colores. Have a nice weekend.

tia kirjoitti...

Ainahan naurut kelpaavat, on tosi hauskan oloinen tonttu ja kyllä teillä varmaankin oli hupia tehdessä.

Marjukka kirjoitti...

Hauskan tontun saitkin aikaiseksi, kyllä aikainen herätys kannatti.

Anu kirjoitti...

Ritva - Eikös olekin hassu! =D
Neulahuovutimme tonttujen pohjat tasaisiksi, että ne pysyvät pystyssä. Tontuista ei tullut sellaisia kuin ystäväni oli ajatellut. Hän oli pettynyt, minä en. Kyllähän tuota Pottunenää ainakin yhden joulun katselee.
Toivottavasti oli nautinnollinen konsertti. Minä en ole käynyt kaupunginkirkossa sisällä kuin pari kertaa elämässäni. Ulkoapäin ihailen sitä kyllä usein.

David - Thank You!!!
Have a great weekend too!

Tia - Meillä oli kyllä tosi hauskaa. Olemme pitkäaikaisia ystäviä ja keksimme silloin tällöin tällaisia hoopoja juttuja minkä tiimoilla tapaamme.

Anu kirjoitti...

Marjukka - No jaa.. Tekele ei ole hääppöinen, mutta pääasia oli mukava tapaaminen ja sen tuoma iloinen mieli koko loppupäiväksi.

minde kirjoitti...

Ai se on nenä...hihii...

no oikeesti oikein vekkuli tonttu:)

Marika kirjoitti...

Siellähän on oikein jouluisesti väkerretty! :) Hihih, hauskan näköinen tonttu pottunokka! :)

Tilda kirjoitti...

minusta se on ihana, aidosti jouluinen, kaukana sellaisista markettien myymistä liukuhihnatilpehöörikrääsätontuista.. vai miksi niitä sanoisi.

Anu kirjoitti...

Minde - Sot Sot, ei saa nauraa toiselle. Arvaapa vaan kärsiikö se itse tuosta ylisuuresta nenästään. ;)
Ajattelin eilen tehdä sille kauneusleikkauksen, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen ettei luojan (tässä tapauksessa minun) luomaa saa turhaan muutella. =)

Marika ja A - Kiitos teillekin kehuista.

minde kirjoitti...

No onhan tää ihan tosi luttana tyyppi;)

Hilkka kirjoitti...

Kylläpähän irtosi leveä hymy tuon tontun ansiosta! Ja uusi pohjasi on piristävä - ja ahdistavakin tavallaan. Kultakalat kalamaljassa eivät käy ainakaan vapauden symbolista.

Anu kirjoitti...

Hilkka - Tuo kuva herättää varmasti monenlaisia tunteita. Seuraavassa jorinassa kerronkin omiani. Aiemmin kerroinkin jo, etten voi hyväksyä kultakalamaljoja. Lopetin muuten kesällä eräässä paikallisessa putiikissa asioimisenkin sen vuoksi, että siellä oli kassalla kultakalamalja. Ihan tosi - kaupan tiskillä oli tuollainen malja ja siinä yksi kultakala! Hillitsin nippa nappa itseni enkä alkanut syyttämään omistajaa eläinrääkkäyksestä. Poistuin hammasta purren enkä palaa sinne enää!

hheidi kirjoitti...

Johan onkin hauska tonttu! Miten ootkin saanut noin oikean näköisen, ruttuisen lakin sille : D Ihan huippu!
Mutta heyy, ootkohan vahingossa vai ihan tarkoituksella laittanut tuon kommentin vieraskirjaani yksityisenä? Nyt kun se ei näy kenellekään muulle kuin mulle. Jos oli vahinko, niin saanko "siirtää" sen julkiseksi?

Anu kirjoitti...

hheidi - Lakki taitaakin olla ainoa onnistunut kohta tuossa tontussa. =D
Toki sen saa kommenttini saat siirtää kommenttini julkiseksi, jos haluat. Ajattelin etten viitsi laittaa niin pitkää sinne esille..

hheidi kirjoitti...

Voi kuule, kaikki kommentit ja viestit on tervetulleita, oli kuinka pitkä tahansa : D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen