CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 20. marraskuuta 2008

Höynäytys osa 3

Fitness=
hyvä kunto, kelpoisuus, kunto, kuntoilu, kuntourheilu, terveys.

Noin sanoo sanakirja. Kävin tarkistamassa fitness-sanan merkityksen ihan vaan varmistaakseni, että olen todellakin ostanut tänään terveyspullan. Olen nimittäin laihiksella.


Ei tuo kyllä kovinkaan terveelliseltä näytä eikä maistukaan.
Minua on todennäköisesti taas kerran höynäytetty! =D

10 kommenttia:

Aimo kirjoitti...

Fitnessviineri? Voi jösses :D Kaikkea nekin keksivät. Oliko edes hyvää?

Elina kirjoitti...

Minäkin näin jotain samanlaisia leivonnaisia kaupassa, niitäkin mainostettiin fitness-nimityksellä. Aikani kun vertailin niin oli niissä ehkä pikkaisen vähemmän kaloreita kuin normaalissa viinerissä. Samalla periaatteella esimerkiksi Kotipizza voisi ruveta mainostamaan Fitness-pitsaa kun niillähän on jotain täysjyväjauhoja (ellei pereti ruista?) pitsapohjissa. Oi aikoja, oi tapoja ;)

(hih, sanavahvistus -kohdassa on nyt sana lanta...)

tia kirjoitti...

Kaikkeen sinäkin lankeat, fitnesspullaan.

Elina, Anulla on varmaankin hyppysensä mukana noissa sanavahvistukissa, minulla oli vielä "oudompi" sana ;-D siitä jo kerran vihjaisin.

Anu kirjoitti...

Aimo - Ihan hyvä se oli. Sisällä oli jokin keltainen sose, joka ei ollut liian makea.

Elina - No johan salasanan paukautti! =D
Täyttä asiaa kirjoitat. Mainonta on äärettömän harhaanjohtavaa nykyään.

Tia - Hyvin onnistuneen ensimmäisen laihisviikon ja tiukan työpäivän jälkeen päätin suoda itselleni jonkun herkun kahvin kanssa. Tuollaisen sitten näin kaupassa ja se huvitti minua kovasti. Tiesin varsin hyvin ettei se ole milläänlailla terveellinen tai kevyt. Ajattelin kuitenkin ostaa sen ja laittaa muillekin tänne ihmeteltäväksi.
Ei kai taas SE sana. =D

marjukka kirjoitti...

Minäkin meinasin kerran sortua tuohon pullaan!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Sinulla oli selkärankaa. Minä sorruin, mutta ei se kyllä harmitakaan. Olen melkoinen herkkusuu ja haluan maistaa kaikkia uutuuksia.

Hilkka kirjoitti...

Njam! Fitnesspulla. Laskin juuri, että olen pudottanut pahimmasta lukemasta nyt liki seitsemän kiloa, mutta vielä on 11kg pudotettava jos mielisin siihen, mitä painoin ennen 1.raskautta. Taidan tyytyä pudottamaan enää VAIN sen 8kg.

Tsemppiä pudotukseen! Äläkä sorru noihin ihanuuksiin. Noissa on ideana se, että ne ovat kyllä kevyempiä kuin ne varsinaiset läskiversiot, mutta silti niissä on kaloreita hurrrrjasti enemmän kuin painonpudottajan linjoille sopii olla. Muistetaan kyllä mainita, että ovat alkuperäisiä kevyempiä, mutta unohdetaan mainita, että ne ovat silti järkyttäviä rasvapommeja!

Anu kirjoitti...

Hilkka - TIEDÄN, että nuo ovat täyttä huuhaata! Seuraaan hyvin tarkasti tuotteiden ravintosisältöjä. Yksi pulla ei kuitenkaan vie minua hunningolle!
Tsemppiä sinulle painonpudotuksessasi!!!

Ritva kirjoitti...

Enpä ole kuullutkaan ja ulkonäön perusteella tarkoittanee sitten sitä, että tuon syötyäsi sinun pitää mennä fitnessiä harrastamaan - eli tulkintavirhe :)))))))))))))

Anu kirjoitti...

Ritva - Sinä sen sanoit eli tulkitsin nimen aivan väärin! =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen