CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 29. marraskuuta 2008

Terveisiä joulumarkkinoilta!

TänäänKIN minulla on ollut loistava päivä. Olin ensin töissä ja sieltä menin suoraan joulumarkkinoille. Markkinat olivat paremmat kuin olin odottanut. Taitaapa käydä niin, että menen sinne huomenna uudestaan. Liian monta kojua jäi tutkimatta, koska aika loppui kesken. Ostoksia en juurikaan tehnyt, koska rahani ovat vähissä juuri nyt. Harmi. Onneksi sisäänpääsy oli ilmainen eikä tuotteiden katselukaan maksa mitään.

Mieleeni jäi erityisesti kaksi kojua. Toinen niistä oli Tontut ana & minna.
Molemmat tekijät olivat paikalla ja oli kiva jututtaa heitä. Olen ostanut aiemmin heidän postikorttejaan, mutta en ollut tiennyt mitä kaikkea ihanaa he tekevätkään villasta. Hyllyillä oli kaikenlaisia ihania huovutettuja eläinhahmoja. Oli neulovia kanoja, pupuja jussipaidoissa yms. hauskaa. Annan täydet pisteet niin myytäville tuotteille kuin niiden tekijöillekin. Siinä kojussa oli ilo vierailla ja taatusti tulen ostamaan heidän tuotteitaan jatkossa.

Tässä yksi heidän korteistaan:

Ja täältä löytyy joitakin heidän huovutustöitään: Tontut ana & minna.

Toinen mahtava koju oli Savipaja Elukka. Tutustuin ensimmäisen kerran näihin Szilvia Vihriälän eläinhahmoihin syksyllä Seinäjoen käsityömessuilla. En meinannut saada silloin itseäni pois hänen pöydästään. Ihailin ja ihmettelin iät ajat hurmaavia koiria ja kissoja, jotka ajelivat autoilla, makailivat sohvilla, nautiskelivat kylvystä yms. Kaikki olivat erilaisia ja toinen toistaan hassumpia. Niiden ilmeet kertoivat ilosta, onnesta, ylpeydestä, ilkikurisuudesta ja mistä milloinkin. Olisin halunnut ne kaikki itselleni - vaan en saanut ainoatakaan... *huokaus* Köyhä! =(
Tänään olin ihan innoissani nähdessäni "Elukka-kojun". Loikin varmaankin suu korvissa sinne. Jututin tätä uskomattoman taitavaa tekijää ja sain tietää, että hän on avannut muutama viikko sitten nettisivut. Kävin äsken tutkimassa niitä. Täytyy sanoa etteivät kuvat tee oikeutta niille taideteoksille. Ne on nähtävä ihan livenä. No, käykää ihmeessä kuitenkin katsomassa mistä höpisen: Savipaja Elukka.

Tämä meni nyt kyllä pahemman kerran mainostuksen puolelle, mutta tuskin se ainakaan noita taiteilijoita haittaa. ;)

Mainitsin alussa olleeni tänään töissä. Siitä pitää kertoa sen verran, että minulla oli taas tosi kivaa. En voi käsittää miten työnteko voi olla niin mukavaa!?! Tänään minulle kävi niin hassusti etten huomannut edes sulkea myymälää ajoissa. Päivä meni mukavasti asiakkaille tuotteita esitellessä ja kassaa naputellessa. Sitten yhdessä välissä ajattelin katsoa miten paljon minulla on työpäivää jäljellä.. Hups - myymälä ovet olisi pitänyt sulkea jo 20 minuuttia sitten. Eikö tuo jo todista, että viihdyn työssäni!?

Nyt lopetan tämän ruudun tuijottelun ja menen tuijottelemaan toista ruutua hetkeksi.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Mukavaa että sinulla oli antoisa päivä, työ ym.

Nuo mainokset olivat kivoja, erityisesti Pöytäkanaset ja Jänö-Jussi olivat mieleeni, kyllä nuo koirulitkin hauskoja ovat.

Anu kirjoitti...

Tia - Ne kanaset ja jänöset oli kyllä tehty taitavasti. Ihastelin niitä tosi kauan. Niiden tekijät olivat todella mukavia.
Elukkapajan työt jakavat varmasti mielipiteitä, koska ne ovat niin erikoisia. Osa rakastaa ja osa inhoaa.

Marjukka kirjoitti...

Kaikesta näkee, että viihdyt tosiaan työssäsi, hieno juttu!
Ihania nuo huovutustyöt. Minulle iskee aina tuollaisia katsellessa hirveä halu tehdä itsekin kaikkea pientä näperrystä, valitettavasti vain aika ei nykyisin riitä. Ehkä sitten joskus!
Televisio-ohjelmien listaan tällepäivälle vielä Idols ;)

Anu kirjoitti...

Marjukka - Minäkin mietin eilen illalla, että jospa itsekin yrittäisin neulahuovuttaa jotain. Päätin kuitenkin tehdä ensin muut suunnitteilla olevat työt. Niitä on niin paljon, että taitaa jäädä huovutus eläkepäiville. =D
Eikös se Idols ollut listalla..? Se kuuluu ehdottomasti katseltavien joukkoon.

Marjukka kirjoitti...

Kuinkas nyt noin hyppäsin sen yli!
Taidan olla hätähousu ;D

Anu kirjoitti...

Hätähousu - Sattuuhan noita. ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen