CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 13. marraskuuta 2008

Yöllinen sisustusidea!


Mitä mahtaa syntyä, kun yhdistetään iso kasa näitä:ja yksi tällainen:


???????????


No tietenkin jalkapalloverkkokeinu! ! ! ! ! !


Menin nimittäin viime yönä käymään erään ystäväni luona. Hän esitteli vasta valmistunutta kylpyhuoneremonttiaan. Katseeni kiinnittyi ihan ensimmäiseksi katossa roikkuvaan verkkokeinuun, johon oli laitettu suuri määrä jalkapalloja. Jalkapalloista oli lähes kaikki ilma pois eli ne olivat aivan lässähtäneitä.
Ihmettelin sitä viritystä ja ystäväni sanoi saaneensa idean lattiasta. Jalkapallojen kuvio sopi hänen mielestään loistavasti lattian kuvioon. Totta!
Mietiskelin siinä itsekseni ettei riipputuolissa ollut varmasti kovin mukava istua, mutta hieno se viritys kyllä oli. Pakko myöntää.


Kun olen tänä aamuna miettinyt unta niin olen tajunnut, että juuri tuostahan nykyajan tuotesuunnittelussa on kyse. Läheskään kaikissa tuoleissa ei ole mukava istua, monet verhoilumateriaalit eivät ole alkuunkaan käytännöllisiä eivätkä valaisimetkaan välttämättä edes valaise hyvin. Tuotteiden alkuperäinen tarkoitus on unohdettu.
Tuotesuunnittelussa haetaan uutta ja erikoista - sykähdyttävää.
Vain mielikuvitus on rajana!


Tajusin äsken sen mistä omituinen jalkapalloverkkokeinukylpyhuoneremonttiuneni tuli.
Kävin juuri ennen nukkumaanmenoa tutkiskelemassa yhtä ihanaa sisustusblogia, jonka olen löytänyt vasta ihan äskettäin. Siellä oli kuvia nostalgisesta lattialaatasta. Niin se lattia sitten ujuttautui uneenikin. Ja siitä se ajatus sitten lähti - kehittelin uuden designtuotteen. =)
Pitäisiköhän yrittää myydä idea jollekin suurelle kansainväliselle sisustusfirmalle.Mikäli innoittajani eli se lattia kiinnostaa sinua niin käypäs kurkkaamassa sitä ja samalla muitakin ihania juttuja täällä:

Diagnoosi: Sisustusmania


4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Upeita nuo omat sisustusideat usein ovat. Pitää silti käyttää jätkeäkin. Kyllä jokin käytännöntarkoituskin pitäisi mukana olla. No, joo... Onko nyt minunkaan viljelemilläni kynttilälyhdyillä mitään tarkoitusta? Tuskin. Pitää käydä kurkkaamassa tuota sisustusblogia.

Ajankohtaista. Sain tässä taannoin kutoessani ajatuksen, että talon perällä pitäisi jotain tehdä, mutta mitä? Ei oikein ole rahaakaan. Hmmm... purkaminen on halvempaa kuin rakentaminen. Mitäs jos liitetään kaksi huonetta yhteen! Samana päivänä purimme seinän. Nyt on remppa kesken ja sisustussuunnittelu vauhdissa.

Marjukka kirjoitti...

Hmm.., voisi olla ideaa tuossa jalkapalloverkkokeinussa ;)

Anu kirjoitti...

Hilkka - Niinpä, missä on järkeä ja missä ei. Toinen kysymys on se, että täytyykö kaikessa olla järkeä.
Kynttilälyhdyissä on minusta paljonkin järkeä! Ne tuovat valoa, lämpöä ja hyvää mieltä. Se jos mikä on järkevää pimeänä synkkänä aikana!!!
Mitkä kaksi huonetta yhdistitte ja mikä huone niistä on tulossa? Anteeksi uteliaisuuteni.

Marjukka - Heh. Sano suoraan vaan ettei tuossa kyllä ole järjen häivää. =D

tia kirjoitti...

Ideaa kun pyörittelee niin eihän sitä koskaan tiedä mitä siitä syntyy. Ei auta milloinkaan heti lytätä.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen