CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Tummaa paahtoa

Olen tosi kova juomaan kahvia ja olen melko ronkeli juomani kahvin suhteen. Juhla Mokka on ollut aina minun mieleistäni, mutta viimeksi ostamani paketti on ollut aivan mautonta. Tänä aamuna keitin siitä kahvin niin, että käytin yhden mitallisen enemmän jauhetta kuin normaalisti. Eipä tullut normaalia kahvia vieläkään ja jouduin heittämään sen viemäriin. Inhoan laihaa kahvia! Yöks!
Pakkausmerkinnän mukaan kahvi on valmistettu viime kuussa eikä pakkauskaan ollut rikki, kun sen ostin. En voi käsittää miksi siinä ei ole makua. Aioin lähettää sen tehtaalle tutkittavaksi, mutta enpä sitten viitsinytkään vaan nakkasin sen roskiin. Ensimmäistä kertaa elämässäni heitän kahvijauhetta menemään!

Laihaan litkuun tympääntyneenä ostin tänään tummapaahtoista kahvia. Kun avasin pakettia niin luin samalla sen tekstin..


Minua alkoi naurattamaan. Olin ostanut tummaa presidenttiä. Täytyy kyllä sanoa, että tämä "Obama-Kahvi" on kovasti minun mieleeni! ;)

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kyllä sinulla taas välähti DDDDD

En minäkään litkuista välitä.

Anu kirjoitti...

Tia - Eikös vaan välähtänytkin. Heh he hee..
Kahvi kahvina ja vesi vetenä! ;)

On se muuten kumma juttu, että sain kahvipaketista noin mielettömän hienon valokuvan, mutta korteista taas tuli sellaisia onnettomia.

Hilkka kirjoitti...

Enpä olisi tullut tuota ajatelleeksi, vaikka niin paljon on USA:n vaaleista höpötetty:D! Ja totta muuten höpiset: laiha kahvi on hirveää. Paras tapa pilata aamunsa on annostella aamukahvinsa väärin. Niin pienestä se voi olla kiinni.

Anu kirjoitti...

Hilkka - Tuskin kukaan muukaan on ajatellut tuollaista kuin minä - tai jos on ajatellut niin ei tuo julki typeriä ajatuksiaan. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen