CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 18. marraskuuta 2008

Helppo höynäytettävä..?

"Niin niin ja niin niin, tuas mua höynäytettiin. Jaa jaa, jaa jaa, kylläpä vi**ttaa.." . Päässäni on soinut monta tuntia Lapinlahden Lintujen biisi, jossa on tuollainen kertosäe. Se tupsahti mieleeni kaupungilla, kun ostin peilin viime viikolla ostamaani puuterirasiaan. Tunsin todellakin, että minua on höynäytetty pahemman kerran...

Ostin nimittäin viime viikolla Lumenen Natural Code -puuterin. Vein sen työpaikalleni siltä varalta, että työpäivän aikana tulisi tarvetta töpsäyttää kiiltävään kuonoon jotain. Lauantaina sitten kaivoin kassista uutukaisen puuterirasiani. Avasin kannen, otin puuterivipan käteeni ja kurkistin puuterirasian kanteen ja.... Oho! Enhän minä nähnytkään sieltä kuvaani. Puuterirasiassa ei ollut lainkaa peiliä! Olin ihan ihmeissäni. En ollut ennen törmännyt sellaiseen puuterirasiaan. Ihmettelin mikä ihmeen idea on pitää kiinteää puuteria mukana kassissa ellei siinä ole mukana peiliä. Mietin sitä, että pitääkö kassiin tunkea tosiaan erillinen peilikin. Se oli mielestäni todella typerää!

No, tänään kaupungilla käydessäni menin taas kerran kosmetiikkaosastolle. Vilkaisin samaista Lumenen sarjaa ja mitä näinkään - irralliset pyöreät peilit. Tuumin, että onpa kovin erikoista myydä peilit erikseen. 1,55 euroa oli mielestäni kova hinta mokomasta lisävarusteesta. Olin edelleen vahvasti sitä mieltä, että minua on höynäytetty! Murisin mielessäni mennessäni kassalle.


Äsken sitten peiliä paikalleen virittäessäni tajusin lukea pakkaustekstin, jossa kerrotaan peilin olevan irrotettavissa ja käytettävissä uudestaan. Ahaaaa...... Kun olen käyttänyt puuterin niin voin ostaa seuraavan kerran pelkän rasian. Tuote on siis tehty mahdollisimman ekologiseksi pakkausta myöten eli siitä kai tuo sarjan nimikin Natural Code.

Minulla on joskus "hieman" pitkät piuhat. Myönnetään. =D
Nyt, kun muistelen niin itse puuteri oli edullinen joten ei sille tullut pahaa hintaa edes peilin kanssa. Että voi ihminen olla (joskus) pönttö!!!

Saadessani nyt rasian käyttökelpoiseksi voinkin suositella sarjaa muillekin. Puuteri on ainakin minun sekaiholleni vallan loistava. Se vie kiillon pois muttei kuivata ihoa. Olen käyttänyt myös sarjan kuorintavoidetta ja siitäkin tykkään. Käytän sarjan joitakin tuotteita vaikka se onkin suunnattu nuorille. Taistelen nimittäin yli 40 vuoden iästäni huolimatta aknea vastaan. Outo tapaus olen siis tässäKIN asiassa.

Että tällaiset jorinat tällä kertaa.

12 kommenttia:

Tilda kirjoitti...

enpä ole minäkään moiseen törmännyt, mutta ihan hieno idea :)

Anu kirjoitti...

A - Kieltämättä hieno idea.
Purnaan vain siitä ettei rasiasta nähnyt päällepäin sitä ettei siinä ole peiliä. Joku huomautus asiasta olisi paikallaan tällaisille minunkaltaisilleni tolloille. Vai olenkohan ainoa, joka näin mokaa.. Enpä usko.

Hilkka kirjoitti...

Voi, kun ne vielä keksisivät keinon testata ilman eläimiä. Minäkin ostin juuri peitettä pärstävärkkiin. Voi lohduttautua ajatuksella, ettei miehilläkään enää ole helppoa. Onneksi sentään se metroseksuaali -muoti taisi väistää Suomen. Käsilaukkuja kanniskelevat manikyyrimiehet ei tällaiseen maalaistyttöön oikein iske... Voisi ne kynnenaluset silti pestä. No, käsien pesu vessassa käynnin jälkeen on ainakin minimivaatimus. Näissä kommenteissani ei ole mitään järkeä.

Anu kirjoitti...

Hilkka - Kuule, kommentissasi oli hurjan paljon enemmän järkeä kuin minun kirjoituksessani. =D
Metroseksuaali - Hyh!
Retroseksuaali - Ou jee! ;)

Onhan niitä ilman eläimiä testattavia sarjoja! Minäkin olen nyt sellaisen sarjan jälleenmyyjä. Kiinteäpuuteri on ainoa jota en käytä siitä sarjasta.

Anu kirjoitti...

KÄÄK! Nyt kyllä valehtelin edellisessä kommentissa. Sori Hilkka! Käytän myös eri sarjan ripsiväriä. Kanebo 38 on niin loistava etten luovu siitä ihan hevillä.

tia kirjoitti...

Mietin täällä ilmeitäsi ja pieniä jupinoitakin kun huomasit ettei ole peiliä. Sinä voisit sinne valmistajalle laittaa vinkin siitä tekstistä rasiaan, varmaan ottavat mielellään vastaan.

marjukka kirjoitti...

Hieno idea toi vaihdettava peili, mutta jotain mainintaa tosiaan vaatisi, muuten tulee paljon "höynäytettyjä".

Ritva kirjoitti...

Hyvä idea onkin tuo ekologisuus, mutta voisi olla se teksti!!!
Mulla alkaa taas iho oirehtimaan talvella, joten puuteria en laita, kiillelköön - vai onko toi tosiaan sellaista, joka ei kuivata...

ja mullakin kanebo 38 - pieniin tynkäripsiini tulee kummasti pituutta ja se pienempi harja on huippu juuri lyhyisiin ripsiin, eikä valu eikä varise :))

Nia kirjoitti...

Toisaalta hyvä toisaalta ei. Ekologisuus on silti hyvä juttu ja siihen tulisikin tuotteiden valmistajien pyrkiä. Hatunnosto Lumenelle tästä ajatuksesta!

Anu kirjoitti...

Tia - Se minun peilittömän puuterirasiaan katsominen läheltä olisi ollut kyllä piilokameran paikka. Tunsin itseni tosi hölmöksi. =D

Ritva - Enpä mene vannomaan ettei tuokin puuteri kuivattaisi ihoasi.
Kanebossa on vain yksi huono puoli - se hillittömän kova hinta. No, siitäkin huolimatta ostan sitä.

Marjukka - Entäpä jos olenkin ainoa höynäytetty. Ehkä muut ovat hoksanneet sen asian..? =(

Nia - Kovin pieni yrityshän tuo on Lumenelta ekologisuuden parantamiseksi, mutta hatunnoston arvoinen kuitenkin. Pienistä puroistahan sitä kasvaa...

Aimo kirjoitti...

Hieno idea! Täytyypä kokeilla tuota puuteria seuraavaksi.

Älä huoli, en olisi minäkään tuota hoksannut. Tarttis kassalla olla nippu peilejä ja myyjä ohjeistettu myymään peili puuterin lisukkeeksi ;)

Anu kirjoitti...

Aimo - Olen samaan mieltä, että kassalla voitaisiin mainita siitä ettei rasiassa ole peiliä. Hyvää palveluahan se olisi.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen