CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Mukit ojennuksessa

Siinä ne ovat - mukit joilla on pirun tarkka kuri! ;)


Huomasinpa juuri, että tuo yksi muki on aivan täynnä sormenjälkiä. Minä onneton olen siirtänyt sitä rasvaisilla näpeillä ylemmäs. Pesuun meni.

Neljä mukia on kuvaushetkellä joko tiskissä tai kuivauskaapissa. Huomisaamuna otan siis jonkun mukin käyttöön ylimmältä hyllyltä ja siirrän sitten keskimmäiseltä hyllyltä mukin sen tilalle ja sitten taas alimmalta hyllyltä mukin sen tilalle. Ai tuoko hullua..? =D
Eihän tuossa vielä mitään. Hommassa on vielä yksi vivahde.. Kuten huomaatte niin mukeista joka toinen on yksivärinen ja joka toinen kuviollinen. Eli siis mikäli otan ylähyllyltä kuviollisen mukin niin siirrän sen tilalle luonnollisestikin kuviollisen mukin.

Omituinen mikä omituinen!!! =D

9 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Kuri on hyvä olla ja varsin kauniita ne onkin hyllyllä järjestyksessä ollessaan:)

http://marjukka7.vuodatus.net/ kirjoitti...

Muumimukit ovat ihania!

minde kirjoitti...

Kerro kun oranssi muumimuki on alahyllyllä valittavissa. Voisin sitten poiketa kahville;)

Ja ne omituisuudet, vaikka outo olenkin, niin vaikeeta on ollu miettiä niitä tapoja...haaste siis odottaa edelleen:)

minde kirjoitti...

Eikun ylähyllylläkö sen pitikin olla...sori;)

Anu kirjoitti...

Nia - Mukit olivat piilossa kaapissa kunnes keksin tempaista maustehyllyköstä oven pois. Mausteet ovat nyt kaapissa korissa. Paljon parempi noin päin.

Marjukka - Olen ostanut itselleni vain Pikku Myy ja Haisuli mukit. Muut Muumi-sarjan mukit olen saanut. En sen kummemmin ole kerännyt niitä.

Minde - Ahaa.. Sinä tykkäät Hattivateista. Eiköhän muki ole käytettävissä viikonloppuna. ;)
Älä stressaa sen jutun kanssa! Jätä tekemättä, jos et keksi mitään spontaanisti.

Marika kirjoitti...

Vähänkö mulla alkaisi huulet väpättämään, jos muumimuki olisi alahyllyllä juuri silloin kun olisin kylässä ja pitäisi valita jokin muu muki! :D

Anu kirjoitti...

Marika - Voi kulta rakas. En minä niin paha täti ole ettenkö tekisi poikkeuksia vieraiden kohdalla. =)
Kamalaahan se olisi itkuisena kahvia juoda jostain kammottavan harmaasta mukista ja nenän edessä olisi iloisen vihreä Tiuhti ja Viuhti.

Kaikille tiedoksi:
Tuohon mukien vuorotellen käyttämiseen minulla on ihan järkevä(?) syykin. Mukit ovat avohyllyssä ja siten alttiita pölyyntymään. Kun käytän niitä edes jokseenkin tasaisesti niin ne eivät ehdi pölyyntymään. Näin voin ottaa mukit käyttöön aina ilman huuhtelemista.
Ja hei - en todellakaan noudata aina sitä systeemiä!!! En ole sentään niin pöljä. ;)

anne kirjoitti...

Piti ihan ajan kanssa tulla lueskelemaan tätä sinun blogia ja tovi jos toinenkin on hurahtanut päivityksiäsi lueskellessa. Paljon löytyi tuttuja ajatuksia sekä mukavia ja vakavampiakin juttuja. Täytynee siis vierailla useamminkin:)

Anu kirjoitti...

Anne - Kiva kun poikkesit "kylässä". Tällaisia arkisia ajtuksia nämä ovat niin kuin blogin nimikin antaa ymmärtää. Mielialani vaihtelevat ja siten myös juttujeni aiheet.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen